Polisen Bewertungen 119

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kan ägna sig om småsaker som till exempel att de tycker att jag har lastat bilen dåligt men att när man själv anmäler och behöver hjälp i väldigt stora allvarliga situationer. Då läggs förundersökn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På väg hem nykter från min partner och går in på en lokal pub för att ta en öl innan jag gick hem. Efter att jag tittat på en av ordningsvakternas flickvän som blev rasande så blir jag utslängd och mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är handikappad och har varit misshandlad av en kvinna som hjälpte mig i hemmet. Hon skadade mina fötter och brutit mina två revben. Jag lider och kan inte gå. Den kvinna förföljer mig och rör si... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag ville anmäla att jag utsatts för bedrägeri, men det går inte att göra på hemsidan. Ringer då 11414 och får veta att väntetiden är ca 5 minuter. Efter 20 minuter väntar jag fortfarande, men har då... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webbplats för Polisen i Sverige. Via startsidan för Polisen.se når du alla polismyndigheter. Här finns till exempel information om polisanmälan, adresser och öppettider för polisstationer, kontaktuppgifter och information om hur du söker pass.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Riktigt dålig service.

Riktigt dåligt och medvetet dåligt av polisen i Dalarna/Örebro. När personal driver med en allmänhet som ringer i olika ärenden och behöver hjälp, det är inte okej. Så oerhört låg nivå. Medvetna felbedömningar, fördom, galna medarbetare i Bergslagen.

6. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Att synas

Varför har inte polisen reflex på sin uniform Det informeras ganska mycket under den mörka tiden Mörkt klädda utan att de satt på sig reflex västen
I skymning blev jag stoppad utan reflex Bara tur att hen inte blev på körd

5. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mest idiotiska inkompetenta organistaionen…

Absolut den mest idiotiska inkompetenta organisationen på hela planeten, de stjäl våra skattepengar men gör inte ett dugg utom helt meningslösa och insignifikanta brott. Hos dem så är det helt OK att vara våldtäktsman, mördare, skjutare, langare etc, de bryr sig inte ett dugg då, bara sitta på sin stol o drick kaffe o käka bulle, MEN om du snor en colaburk eller tar knark för eget bruk JA men då är du en kriminell och förtjänas bli behandlad på mest allvarligaste sättet.

Inte så kosntigt att detta land blir mer och mer korrupt när de skärper lagarna och gör landet tlll polisstat för civilare och laglöst land för kriminella.

14. Oktober 2024

100% Värdelös!

Blivit överfallen, våldtagen och utsatt för allehanda brott genom åren. Ingen av mina anmälningar utom en (för att vi då var 7 stycken som utsatts för samma person så de vågade väl inte ignorera det) har gått vidare.

Sist överfölls jag av en komplett galen kvinna på gymet som blev tokig när jag inte omedelbart gav henne åtkomst till maskinen jag satt på utan började spotta mig i ansiktet och försökte slita av mitt ansikte med sina nävar men fick tag i håret istället så jag fick en skallig fläck, vilket polisen påtalade när de slutligen orkade komma på plats. Ingen hjälpte mig heller utan muskelkillarna på stället ringde polisen som inte kom förrän jag själv ringde dem. (Det var efter personaltid)

Hon hade vid det laget skadat mig ordentligt. De fysiska skadorna läkte men de psykiska sitter kvar, jag fick PTSD av händelsen och isolerade mig hemma i ett år och utvecklade en kraftig stressreaktion.

Detta var ett år sedan och än idag känner jag mig inte trygg varesig ute eller på gymet där jag gått i 21 år utan incidenter eller ute överhuvudtaget.

Gymet hade hela händelsen på sina övervakningskameror och avslutade omedelbart hennes medlemsskap och samarbetade med mig genom att skicka in bevismaterialet till polismyndigheten efter min anmälan. Polisen tyckte "Men du försökte ju försvara dig" (Jag höll upp mina armar för att försöka skydda ansiktet) "Hon har motanmält så går vi vidare med detta, döms ni båda därför lägger vi ner det" När jag frågade vad jag skulle ha gjort istället då? Får jag svaret av en ung och mycket otrevlig poliskvinna att "Men snälla du, det kan väl ändå inte JAG svara på?!"

Jag tryckte på till jag fick svar eftersom jag var och är än idag livrädd att det ska hända igen och fick svaret "Du kunde ha gått ut!" Men det kunde jag ju inte eftersom hon stängde in mig i en hörna där hon attackerade mig så jag kunde inte fly.

Någon hjälp eller skydd av polisen mot brottslighet och allehanda våld får man således INTE och försöker man skydda sig, blir man straffad. Det polismyndigheten visade mig här som medborgare i nära 50 år är att "Räkna INTE med oss, vi kommer aldrig finnas där" så någon god myndighet skulle jag sannerligen inte säga detta är utan de är snarare orsaken till varför samhället ser ut som det gör idag vilket bekräftas av andra också när de fått så vansinnigt mycket resurser i form av nya anställda som inte gör annat än att åka runt i bilarna hela dagarna medan de bevittnar brott utanför bilen men inte ens går utanför bilen för att kolla saken.

Flera gånger när man ligger på Gröningen stinker det hasch för att ungdomarna röker alldeles öppet. Kontaktas då polisen om saken, får man svaret" vi kan inte kolla dem utan bara prata med dem och de nekar" Och då undrar man ju varför de ena är i arbete om de ej får undersöka en misstänkt?

Så nej, mer värdelös myndighet (och detta var inte ens att skrapa på ytan om allt jag varit med om) får man leta efter.

22. Oktober 2024

Tvärdåligt bemötande

Jag är utan körkort fortfarande fast än polisens tester och analyser säger motsatsen till misstankarna om mig.
Vägrar säga U-nummer.. Är detta maktmissbruk?

15. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Polisen har gjort tre intrång i mitt…

Polisen har gjort tre intrång i mitt hem till en mycket hög kostnad. Orsak; leta efter vår son som cyklat utanför Kvarns militärområde. vilket numera är förbjudet. Ingen människa har kommit till skada!
Jag anser att resurser bör läggas på att utreda brott som: mord, våldtäkter mm. Det är vi vanliga svenskar
som behandlas illa i vårt eget land, med men som följd!!! Hände för fyra år sedan och pågår än!!!!

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är hopplöst att polisen använder av…

Det är hopplöst att polisen använder av skattepengar men gör inget nytta. Det ända de kan göra är att lägga ner anmälningar och stödja gärningsmannen.

Det finns både film och adress på arbetsplats till gärningsmannen men fortfarande går ej att hitta.

18. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

När jag växte upp på 80-talet hade vi…

När jag växte upp på 80-talet hade vi lokala poliser. De var både trevliga och höll ordning på byn.
I dag är det raka motsatsen. Finns inga lokala poliser kvar och nu är de jag träffat på arroganta, otrevliga och besserwissers.
Nu håller de på sina hölster och är väldigt dömande i sin blick, men, de tar lagen i egna händer och kör som idioter i trafiken utan blåljus. Vet inte hur många gånger jag blivit omkörd av poliser utan blåljus på både landsväg och motorväg. Ett par gånger har det till och med varit nära allvarliga olyckor. Som väl är har jag uppsikt över allt som sker i trafiken när polisen inte har det längre.
Finns inget sätt att kontakta polisen på för att prata eller skriva om detta.

1. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

utreder inte anmälan om bedrägeri

utreder inte anmälan om bedrägeri, lägger ner åtal direkt även om advokat sagt att man borde anmäla då det finns tydligt bevis på brott och sedan även säger att man kan överklaga men sen finns inte alternativet någonstans. man hann inte ens komplettera bevisen eller få in anmälan innan den ens lades ned. de försöker inte ens hjälpa något offer. låter nazister råna gammalt hederligt folk på sjuka summor. varför finns ni ens, bara sjukt onödiga. vid annat tillfälle har jag sett de även använder övervåld mot civila. skärp er, ni är en del av problemet!

29. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev utsatt för bedrägeri på market…

Blev utsatt för bedrägeri på market place för en månad sen på 8740 kr åkte till polisen nästa dag stod utanför 08:00 på morgonen gjorde en anmälan skickade in alla bild bevis men en har dom inte gjort något åt saken fick ett diarienummer som ja skulle skicka in till banken och inte ens dom ger mig någon ersättning för det fast att jag har försäkring Sverige är korrupt helt enkelt det sämsta landet o bo på just nu

22. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vad ska vi med polismyndigheten till ?

Vad ska vi med polismyndigheten till ?? Allt man anmäler åker i papperskorgen och där polisen går ut i tv och ber att folk ska anmäla fy f n vilket jäv la hyckleri nej som skattebetalare anser jag att vi borde lägga ner sådan ineffektiv verksamhet fy fn säger jag bara 😡😡😡😡😡🤮🤮🤮🤮🤮🤮

13. August 2024

11414 är under all kritik

11414 är under all kritik.
1 stjärna för att de är trevliga och det är tur eftersom 0 stjärnor inte finns som alternativ.

Jag meddelas att beräknad väntetid är 10 minuter. Efter 25 minuter utan svar valde jag motvilligt alternativet att bli uppringd. Ett par timmar senare har ingen ringt. Jag ringde själv igen och beräknad väntetid var 5 minuter. Efter 10 minuter svarar Simon som sa han kopplar mej vidare till den lokala polisen där vi vi bor. Men istället kopplade han vidare mej till första kön. Väntade igen och tillslut fick jag den hjälp Simon borde erbjudit direkt. Skrämmande dåligt polisen.

Dessutom felaktiga beräknade väntetider för den verkliga tiden är 2-3 gånger så lång. Ingen uppgift om plats i kön. Inga uppdaterade väntetider. Ingen uppgift hur många som svarar i telefon.

20. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande, skönsjungande papegojor

Bra bemötande. Professionellt. Kvinnan jag pratade med var mycket trevlig. Jag har hjälpt Polisen med att fokusera på att "Man skapar sitt liv". Denna kvinna hade en företagsamhet och var proffsig. Jag berättade om mitt spel, och de verkade tycka att det var ett bra spel.

30. Juni 2024

Jättedåligt upplevelse

Väntade i 5 timmar med barn, för att ansöka om provisoriskt pass, till slut fick inte passat, trots jag är ensamstående på heltid och kan inte komma tillbaka, och fanns bara 6 dagar kvar, dem gjorde inget undantag, trots jag sa att jag har begränsad med tid, man uppfyller inte krav på 72 timmer sa dem ", inte så bra upplevelse tyvärr!!!!

23. Juni 2024

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa, varför ska det ta flera timmar innan man får prata med någon på 11414? Varför inte erbjuda att ringa upp likt sjukvården..?

Under all kritik, 2024 och allt ska vara så smidigt men blir bara ännu mer korkat

25. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr