Polisen Bewertungen 119

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kan ägna sig om småsaker som till exempel att de tycker att jag har lastat bilen dåligt men att när man själv anmäler och behöver hjälp i väldigt stora allvarliga situationer. Då läggs förundersökn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På väg hem nykter från min partner och går in på en lokal pub för att ta en öl innan jag gick hem. Efter att jag tittat på en av ordningsvakternas flickvän som blev rasande så blir jag utslängd och mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är handikappad och har varit misshandlad av en kvinna som hjälpte mig i hemmet. Hon skadade mina fötter och brutit mina två revben. Jag lider och kan inte gå. Den kvinna förföljer mig och rör si... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag ville anmäla att jag utsatts för bedrägeri, men det går inte att göra på hemsidan. Ringer då 11414 och får veta att väntetiden är ca 5 minuter. Efter 20 minuter väntar jag fortfarande, men har då... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webbplats för Polisen i Sverige. Via startsidan för Polisen.se når du alla polismyndigheter. Här finns till exempel information om polisanmälan, adresser och öppettider för polisstationer, kontaktuppgifter och information om hur du söker pass.

1.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är synskadad och handikappad

Jag är synskadad och handikappad, blir trakasserad och hotad av en psykiskt sjuk människa på orten där jag bor.
Polismyndigheten på orten vägrar ta imot anmälan och ignorerar mig som är utsatt för brott varje dag av denne gärningsman.Polisen vägrar gripa och åtala gärningsmannen och vägrar gör en brottsutredning.Polisen tar inte dödshot på allvar och skyddar och försvarar gärningsmannen.Jag är helt oskyldig och trakasseras på grund av mitt handikapp.

20. Juli 2025

SWEDISH!

2016 - i utilized some awesome net skills and tracked a deep web link back to a Daniel Jacobsson from polisen.se I mean this dude... Anyhow around 2019 and on (by 2022 most certainly!) I sorta reached out to this force and this particular police officer to report some serious intl law based crimes...now I am no national of Sweden... but because of an earlier interaction with this one officer.. I reached out to him a few times.. I didn't really get a response worthy of any police force member like ever? it was sorta dismissive.. Anyone know if the bag ban out in sweden includes scrotums?! I GOTS ONE FILLLLED WITH A COUPLE BALLS! Think Sweden will open its gates for me? Heard they throw awesome parties and I guess I got Polisen in muh pocket?

Sept 22 2022 <3

31. Juli 2024

anmälan läggs ner?

Jag tycker det är hemskt dåligt att min ärende har lagts ner när polisen inte gjort en undersökning ens.
Jag har sett på natten när inbrott tjuven tar sig upp via trapporna i källaren när jag öppnade hemma dörren fort sprang personen ut via porten.
Jag har sett när någon tittat in genom fönstret på andra sidan huset in i min lägenhet!
Jag har även sett hur den personen stuckit in armen via brevlådan på något sett brutit in brevlådan som är trasig nu därför har jag skruvat fast något innanför på hela brevlådan.
Det är repor runt hela låset.
Polisen bryr sig inte?
För att skydda mig själv och mitt hem så tänker jag försvara mig med full kraft om någon försöker göra inbrottförsök igen. Sen får inte ni gnälla om jag får tag på dom när dom försöker göra inbrott hemma hos mig!
Usa regler -Stand your ground- borde finnas i Sverige. Så ni vet, jag kommer försvarar mig och min Playstation 5 mot vem som än försöker ta sig in i mitt hem. Skyll inte på mig vad som händer.
Port dörrarna till hedhamregatan 10a 10b 10c 10d 10e brukar vara öppna dom ser även uppbrutna ut.
Lyset är på oftast hos källaren i vår port 10C.
Polisen när ska ni göra något åt situationen?.
Nu har jag sett personen springa ut från porten igen
Han är runt 165-175 cm lång
Ganska smal.
Inatt 2025-07-23
Inatt kl 5 på morgonen försökte han göra inbrott igen.
En ny polisanmälan har skickats in
UPPDATERING!
JAG HAR FÅTT INFORMATION AV FOLK: ATT
INBROTTSTJUVARNA SOM JOBBAR IHOP FÖR ATT FÖRSÖKA GÖRA INBROTT ÄR SVENSKAR FRÅN BOLLNÄS, DOM ÄR KNARKARE.
EN AV DOM HAR NYCKEL TILL PORT KÄLLAREN.
Inbrottstjuven är ofta på natten mellan klockan 1 och 5 inne i vår port 10C.
En av svenskarna håller koll på dag tid vart jag går och hur länge jag är borta!

15. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Polisens arbete styrs av dumhet.

Detta gav upphov till en helsida i DN år 1999.
Medverkande var flera forskare och en adjunkt på polishögskolan. (Jag har själv arbetat som adjunkt innan pensionering)
Omdömet gäller i högsta grad än idag, och det är svårt att ta till sig hur man alltid lyckas med det här, dvs i mindre allvarliga ärenden, men ofta också i stora ärenden.
Avesta tar priset. Dumhet och dessutom dålig ordning. Tillhörande tingsrätt och åklagare i Falun har svenskt rekord i att fälla oskyldiga, som sen fått upprättelse i Hovrätt.
Dvs dumheten och oordningen är inte begränsad bara till polisen.

14. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick på en promenad och då kommer…

Gick på en promenad och då kommer snuten såklart. Snoka runt i rocken och försökte hitta något olagligt. Sen när dom var klara med att hålla på o tafsa på mina bollar eller vad dom gjorde så blev dom skitsura för dom inte hitta något o sa -jag tror att du är på narkotika men vi tänker inte ta det vidare. Och gick in i deras fula polisbuss och åkte hem till sitt fula polishus. Obs Jag var varken full eller på narkotika. Och absolut inte i en visiteringzon.

28. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag blev nyligen stoppad av polisen för…

Jag blev nyligen stoppad av polisen för att jag saknade registreringsskylt fram. Jag hade beställt en ny skylt så snart jag upptäckte bristen, men det tog tid att få hem den. Jag var ovetande om att jag körde utan ena skylten, vilket resulterade i en böter. Det kändes orättvist, och dessutom fick jag blåsa, för att sedan få tillbaka plastbiten utan att de ville ta på den, som om jag hade rabies.

Det är frustrerande att reglerna verkar vara strängare för registreringsskyltar än för att köra utan körkort. Jag ställde frågor om detta, men fick ingen tillfredsställande förklaring. En av poliserna var otrevlig från första stund, trots att jag alltid har haft respekt för polisens arbete. Jag vill påminna om att alla som arbetar i serviceyrken, inklusive polisen, bör bemöta civila med värdighet och respekt, särskilt med tanke på att jag och mina kollegor bygger deras bilar dag ut och dag in.

Transportstyrelsen borde också informera tydligare vid beställning av registreringsskyltar att det kan leda till böter. Det skulle kunna hjälpa många att undvika liknande situationer.

Sammanfattningsvis uppskattar jag polisens arbete, men min upplevelse kändes orättvis, respektlös och kunde hanterats bättre.

9. April 2025

Totalt värdelöst

Värdelöst, använd inte er status som polis för att sätta er över eller missbehandla medborgare. Det finns saker som är viktigare än att få någon känna sig mindre. Missbruk av makt är väldigt fult.
Samtidigt går månader och rentav år innan återkoppling på ärenden och anmälningar.

17. März 2025

Polisens passexpedition

Polisens passexpedition – Göteborg

Sitter och väntar 40 minuter och ställer mig upp beredd vid skärmen när numret mitt blir uppropat med fröken UR rösten nästa nummer som ropas upp är 3 nummer högre, se hoppar över mitt och nästa nummer. Jag tillar på skärmen och där står B357 och B360 jag går fram till luckan som kallar B361 och frågar vad hände med 358 och 359? Kvinnan civilanstäld polis ropar på kollega om hon kan ta mig. Jag går bort till henne lucka 13. Hon säger jag kan gå och sätta mig ich att jag kommer bli kallad. Ingen kallelse kommer och jag går förbi kvinna 1 som ser mig och skriker NUMMER 13! Jag går dit och nu säger hon jag kan komma fram. Jag frågar varför de hoppade över 2 nummer, hon svarat det gjorde vi inte. Jag frågar då varför ljuger ni? Jag stod ju vis skärmen och dessa saknades. Hon blur nu galen och säger vill du ha det så får du gå och sätta dig igen och så tar jag någon annan. MYCKET hotfullt och jag skakar av rädsla och otrevlig situation. Jag tvingas lägga mig platt och inte säga ett knysst, när det är klart springer hon och gömmer sig för hon anar jag vill skälla. Visar mitt missnöje vid kvinna nu 1 med handen och går därifrån. En myndughetsperson i uniform skall inte bete sig så med nerverna på helspänn. De är anställda av skattebetalarna inte Polisen. Mycket sorgligt och jag önskar ansöka om urträde ur staten när jag behandlas som lort.

4. März 2025

Olaga frihetsberövande och tjänstefel

Olaga frihetsberövande och tjänstefel

Igår 17-02-2024 kl. 10:00 blev jag stoppad av polisen vid busshållplatsen utan någon förklaring. De sa bara att en misstänkt person “såg ut som dig”. Trots att jag visade mitt ID direkt höll de mig kvar i över 20–30 minuter och tvingade mig att svara på frågor utan att säga om jag var misstänkt för något brott.

Detta strider mot 14 § polislagen, där polisen endast får kvarhålla någon för identitetskontroll om personen vägrar uppge sin identitet, vilket jag inte gjorde. Dessutom bryter det mot min rätt att tiga enligt artikel 6 i Europakonventionen.

Polisen ska skydda, inte trakassera. Det här var maktmissbruk och profilering.

17. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varför använder inte polisen sina…

Varför använder inte polisen sina resurser till att utreda brott?
Istället för att jaga någon som åker några kilometer för fort eller enklare mindre trafikförseelser

När så otroligt många vanliga brott av betydligt allvarligare Karaktär inte överhuvudtaget blir utredda

15. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

PKC är rena daghemmet för individer som…

PKC är rena daghemmet för individer som knappt kan räkna på fingrarna. (Polisens kontaktcenter)
Jag har gjort ett antal anmälningar för bland annat min sjuka mors räkning, som drabbats av stjälande gode män och grov vanvård mm.
I fler än hälften av fallen blir det huvudlöst fel när och om man får en kopia på anmälan.
Att då igen ligga i telefonkö för att drabbas av nya fel är inte aktuellt.
Jag har mailat till polisen Bergslagen med nödvändiga tillägg och rättelser.
Men varken polis eller åklagare tar hänsyn till detta.
En total härdsmälta.
Bara att konstatera att de forskare och lärare på polishögskolan som skrev en artikel i DN 1999, hade alldeles rätt då de gick ut med att polisens arbete styrs av dumhet.

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är med en stor sorg man kan…

Det är med en stor sorg man kan konstatera att polismyndigheten inte är till för att hjälpa normala och laglydiga medborgare sedan kanske 2016-2018. Helt enligt globalist agenda förstås, men kan inte annat än känna en bottenlös ledsamhet med helt lamslagen kår som endast ska gå makthavares ärende som våldsmonopol.

2. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr