Donderdag een spel bestelt online stond dat die nog ruim op voorraad was. Kregen we vrijdags een mail dat die toch niet meer op voorraad was en of we ons geld terug wouden of we wouden wachten tot... Mehr ansehen
PlanetXL
Onzinnige belofte, bezorgen binnen 1 dag. Op de website staat, bestellen voor 22 uur is volgende dag bezorgd, nou mooi niet. Donderdag om half 7 nieuwe diabolo stokjes besteld, vrijdagavond om 22.30... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PlanetXL stuurt in eerste instantie een mail dat 1 artikel uit mij bestelling niet leverbaar is (om 23 uur 's avonds waardoor er al weer een hele werkdag overheen gaat om het verder op te lossen). Ter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb eerder deze week een niet zo positief bericht geplaatst. Naar aanleiding van dat berichtje is er door planet-xl direct gereageerd en uitgezocht wat er mis is gegaan. Blijkt dat ik een bestelli... Mehr ansehen
Über PlanetXL
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bezoek onze online winkels of kom naar onze showroom in Elst - tussen Arnhem en Nijmegen.
Bezoek Vlieger Planet
Marithaime 7, 6662 WD, Elst, Niederlande
- 0031 (0) 88-0101501
- info@planet-xl.nl
- www.planet-xl.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
alles is goed verlopen en afgehandeld
alles is goed gegaan en ik ben heelblij met mij nieuwe vlieger.
mama heeft geholpen met bestellen en betalen en hij was er al heel snel
Alles ging vlot .
Het zou handig zijn om goed duidelijk te maken dat de betaling eerst gedaan moet worden , voor je de boeken
worden gestuurd . Dat was in dit geval onduidelijk daardoor
duurde het wat langer , maar na betaling waren ze er snel .
Groet M de Groot
Duidelijk, juist en voor elkaar zo als het hoord.
Ik ben zins kort trotse eigenaar van een speedminton set.
Deze heb ik besteld via de site. En ook mijn mail is steeds snel en goed beantwoord.
Ik zeg: gewoon zo door gaan. Duidelijk en scherp geprijst.
het was snel bezorgd
het was de eerst
e keer dat ik hier bestelde het was zeer goed. En snel behandeld
everything according to expectations
Duidelijke website en snelle levering
Beste vlieger winkel
ik heb al vaak ergens gekeken op het internet enzovoorts.
Uit eindelijk hier gekomen. Vlieger besteld en binnen 2 dagen was hij al binnen en het is geen but al met windkracht 5 gevlogen en alles is nog heel.
in een woord super!
leuke site, mijn zoon is gek op diabolo's. een goede uitgekozen en de volgende dag al binnen. echt super.
gemakkelijk, kindvriendelijk en snel
in een woord prachtig.
perfecte service!
ik heb onlangs de peter lynn hornet 4.0 besteld!
zeer compleet pakket, super kwaliteit!
kort samengevat: zoek je een goeie vlieger koop dan bij vlieger-planet!
Toch nog netjes opgelost.
Na lange tijd wachten is het probleem netjes opgelost en is de vlieger compleet. Door een foutje bij de post heeft het allemaal even geduurd.
Ik wil wel even zeggen dat het netjes is opgelost. Rene

Antwort von PlanetXL
Kort, goed, snel.
Ik ben zeer tevreden over de bestelling, het bestelde en de afwikkeling van de bestelling. Geen gezeur. Geen lange wachttijd en blije kleinzoons.
prima
hoi ik heb voor mijn kleinkind een yoyo gekocht bij PlanetXL
was makkelijk t bestellen en de levering was vlot en mijn kleinzoon van 11 is al een helekunstenaar er mee en heeeeeel erg blij.
groetjes
de site is overzichtelijk en makkelijk door te lopen
Wilde een betere diabolo hebben voor mijn zoontje. Dus ik ging even googelen. Ik kwam meteen bij planet xl en heb daar de diabolo besteld. Ging allemaal heel makkelijk en snel. Ook de diabolo had ik supersnel in huis. Een aanrader!!!!!
snel en goed, ook me vragen na de sale
prima verkoper, prima prijs en prima after sales service
nette service!
erg netjes en snel geleverd!! top web winkel!
Leuke producten, uistekende levering!
2 frisbee's besteld, deze werden de volgende dag bezorgd.
Ik hoefde alleen een posttarief te betalen van 1.95. Terwijl het een pakket was!
En je wordt goed op de hoogte te houden van je bestelling/status
Bepaald niet vliege(r)nsvlug
De service en leveringsnelheid waren ronduit slecht. Op de website stond aangegeven dat het product dat ik bestelde binnen 2 dagen geleverd zou worden. 4 dagen later had ik nog niks gehoord, en mailde ik de klantenservice. Ook van de klantenservice kreeg ik geen repliek, waarna ik 6 dagen later maar heb gebeld. 2 dagen later, in totaal dus ruim een week na mijn bestelling, kwam de vlieger aan.
Daarnaast is het bij de vliegers waar geen materiaal (lijnen, handvatten) bij zitten bepaald niet duidelijk wat er het beste bijgekocht kan worden. Een suggestie of link op dezelfde pagina naar verdere accesoires zou het bestellen vergemakkelijken.

Antwort von PlanetXL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.