PitStop for Pets Bewertungen 675

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering, jeg bestilte i går den 17/04 og pakken kom i dag den 18/04 og produktet var præcis som forventet. Jeg er Super tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber foder hos dem 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var ærlig talt lidt skeptisk over denne hjemmeside, da jeg aldrig har hørt om den før og den dukkede op, da jeg søgte efter en bestemt kloklipper til min hund. Jeg læste anmeldelserne herinde og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Pit Stop For Pets får jeg altid god service og svar på både små og store spørgsmål. Et stort og varieret sortiment sammenholdt med god kundeservice gør dette til min foretrukne leverandør til hund... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

PitStop for Pets er en dansk familievirksomhed med dansk butik, webshop og lager. Firmaet er grundlagt i år 2002. Hurtig levering, fra 1 - 2 dage på hverdage. Vi har kvalitetsprodukter til din hund og kat, som vi ikke vil tøve med at anvende på vores egne dyr. Kundeservice på telefon og mail m.v. Lav fragtfri grænse.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och enkelt med mycket snabb…

Bra och enkelt med mycket snabb leverans!

28. Dezember 2023

Hej Olof,
Tusinde tak for de flotte 5 stjerner :)
Vi er glade for at det gik kvikt :)

Du ønskes en god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønne produkter og hurtig levering.

Her i huset er vi blevet afhængige af produkterne fra Plush Puppy. Mange andre shampooer er prøvet, men dem fra Plush Puppy er både blide ved mine sarte hænder og hundene. O.M.G spray og Fast er skønne at arbejde med. At der så i tilgift er hurtig levering, hvad mere kan man så ønske sig.

3. Januar 2024

Antwort von PitStop for Pets

Wauw, wauw og wauw Maj-Britt!

Tusinde, tusinde tak for din fede anmeldelse af os og Plush Puppy - her elsker vi virkelig også Plush Puppy! <3

Du ønskes en fantastisk dag.

3. Januar 2024

Hej Kmb,
Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner :)

Anbefalelsesværdig

Lækre produkter og hurtig forsendelse. Det eneste jeg savnede, var et etui til begge de kamme, jeg købt.

29. Dezember 2023

Hej Stine,

Tak for din flotte anmeldelse 😊
Desværre så er der ikke etui til alle typer af Utsumi kammene.

11. Dezember 2023

Hej Bjarke,

Tusinde tak for dine 5 stjerner, vi er glade for at du sætter pris på vores gode service 😊

Gode priser

16. Dezember 2023

Hej Joan,

Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner :-)

Du ønskes en rigtig Glædelig Jul.

Mvh. PitStop for Pets / Vivi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte den ene dag over middag

Bestilte den ene dag over middag, og allerede næste formiddag kunne jeg hente pakken, leveret af post nord.

12. Dezember 2023

Hej Louise
Wauw, tusinde tak for de flotte 5 stjerner :)

Vi er glade for at det gik kvikt, vi bestræber os også på at have en hurtig levering :)

Du ønskes en rigtig god jul :)

God vejledning

God vejledning. Hurtig levering. Rigtig god shampoo og balsam

26. November 2023

Hej Ulla,
Hvor er det dejligt at høre at du er glad for serien! :)
Tusinde tak for dine 5 stjerner.

Super god service

Super god service. Nem webshop. Kan kontaktes Per telefon. Hurtig levering.

13. November 2023

Hej Maria

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner :) Det kan du tro, du er altid velkommen :)

Hej Birgitte,

Det er vi bare så glade for at høre :) Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varer lever op til forventningerne

Varer lever op til forventningerne.
Super hurtig levering.

4. November 2023

Hej Erik,

Tusinde tak for din fine anmeldelse!
Vi er super glade for at du har haft en god købsoplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden god gang.

Mvh. Pitstop for Pets / Nicoline

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett mycket bra bemötande o snabb…

Ett mycket bra bemötande o snabb leverans (2dag) tack S

8. November 2023

Hej Siv,

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på 😊 Det er dejligt, at ordren kom så hurtigt frem....også til Sverige 😊

Super god kundeservice

Super god kundeservice og hurtig forsendelse

2. November 2023

Hej Tilde,

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi pris på :)

Rigtig god dag.

Mvh. PitStop for Pets / Vivi :-)

God kundeservice

God kundeservice, altid meget kompetente og rare mennesker

31. Oktober 2023

Hej Susan,

Tusinde tak for de enormt fine ord og de dejlige 5 stjerner :)

Vi håber du får en fantastisk dag :)

Mvh. PitStop for Pets / Jan, Vivi og Nicoline :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr