PitStop for Pets Bewertungen 675

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering, jeg bestilte i går den 17/04 og pakken kom i dag den 18/04 og produktet var præcis som forventet. Jeg er Super tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber foder hos dem 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var ærlig talt lidt skeptisk over denne hjemmeside, da jeg aldrig har hørt om den før og den dukkede op, da jeg søgte efter en bestemt kloklipper til min hund. Jeg læste anmeldelserne herinde og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Pit Stop For Pets får jeg altid god service og svar på både små og store spørgsmål. Et stort og varieret sortiment sammenholdt med god kundeservice gør dette til min foretrukne leverandør til hund... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

PitStop for Pets er en dansk familievirksomhed med dansk butik, webshop og lager. Firmaet er grundlagt i år 2002. Hurtig levering, fra 1 - 2 dage på hverdage. Vi har kvalitetsprodukter til din hund og kat, som vi ikke vil tøve med at anvende på vores egne dyr. Kundeservice på telefon og mail m.v. Lav fragtfri grænse.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Virkelig hurtig ekspedition

Virkelig hurtig ekspedition, godt udbud til gode priser. Kan helt klart anbefale

4. September 2025

Hej Helen 🐾

Tusinde TAK for den virkelig fine anmeldelse af os 😊

Den sætter vi stor pris på. 😊👍

Rigtig god dag ☀️

Hurtigt og fin levering

Hurtigt og fin levering,
Varene tip top 🐶👍

1. September 2025

Hej Ann
1000 tak for den skønne anmeldelse 🐾😊
Vi er så glade for at leveringen kom som den skulle, nemlig hurtigt og dejligt at varerne er lige som de skal være 🐾😊

Tusinde tak og rigtig god dag ☀️

Mvh. PitStop for Pets / Nicoline 🐾

Super hurtig levering

Jeg har aldrig prøvet så hurtig levering af en vare før købt på nettet.
Bestilte tirsdag omkring middag og onsdag eftermiddag blev det leveret ved min dør.
Jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert til at handle der igen.

9. September 2025

Hej Diana 🐾
Tusinde TAK for den enormt fine anmeldelse af os 😊
Vi er glade for at din pakke kom så hurtigt, vi elsker at være lynhurtige 😊👍

Du er altid meget velkommen tilbage, så vil vi sørge for at være ligeså hurtige 🐾😊

Rigtig god dag ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte hvalpefoder til min hvalp…

Jeg bestilte hvalpefoder til min hvalp i dag da vi er på sidste vådfoder pakke. Mindre end 1 time efter ser jeg, at pakke er afsendt. PitStop for Pets, jeg elsker jer. I er fantastiske.

2. September 2025

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟 Vi er rigtig glade for at du sætter pris på os og vi skynder os altid 🐾

Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at sende mange flere pakker til jer fremover.

Med venlig hilsen Nicoline / PitStop for Pets

Gode priser

Gode priser. Dejligt det er muligt at købe Essential kattemad. Hurtig og ekstraordinær god service. Det er skønt telefonisk kontakt og hjælp er muligt. Tusind tak, jeg handler der igen!

20. August 2025

Hej,
Tusinde tak for din enormt skønne anmeldelse af os 🐾😊

Det var så lidt, vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang 🐾

Rigtig god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin butik med godt udvalg.

Fin butik med godt udvalg.
Men virkelig ubehøvlet betjening

9. August 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du valgte os, men vi kan også se, at der måske har været noget i din oplevelse, som ikke helt levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne høre mere om, hvad vi kunne have gjort bedre – din feedback er vigtig for os, og den hjælper os med at forbedre vores service fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 49407030 eller e-mail: psp@pitstoppets.dk, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse. Vi sætter stor pris på muligheden for at rette op, hvor vi kan.

Endnu en gang tak for din feedback.

Mvh. PitStop for Pets / Vivi😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køber altid hundefoder hos pitstop for…

Køber altid hundefoder hos pitstop for pets da prisen, kvaliteten, servicen og hurtig levering altid er i top 👍😃

31. Juli 2025

Hej Anne,

TAK for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at du har en god oplevelse hos os, vi sætter stor pris på kunder der kommer igen og igen 😊

Mvh. PitStop for Pets / Vivi😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Skulle bestille noget foder, men fik købt den forkerte størrelse. Da jeg bestilte det om aften skrev jeg en mail og valgte at ringe dagen efter da butikken åbnede. Talte med en meget filk medarbejder, der havde fået min mail og var allerede i gang med at pakke min ordre med den rigtige størrelse.

8. Juli 2025

Antwort von PitStop for Pets

Tusinde tak for din mega flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hjælpe, så du kunne få det rette foder 😊Du kontakter os bare igen, hvis vi kan hjælpe med noget specielt
👌😊

Mvh. PitStop for Pets / Vivi

Super oplevelse!

Nem online shop, hurtig levering af et flot hundetegn. Og oveni hatten, super kundeservice!

14. Juli 2025

Hej BIOb,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på og dejligt at høre, at I er glade for hundetegnet 😊

Mvh. PitStop for Pets / Vivi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom med posten dagen efter bestilling

Kom med posten dagen efter bestilling. Alt var super fint👍

3. Juli 2025

Hej Stine
Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med alt. Vi håber at se dig igen snart – og tøv ikke med at kontakte os, hvis du får brug for hjælp. 👍

Fantastisk

Fantastisk

23. Juni 2025

Hej Jette

Tusind tak for din anmeldelse – kort og godt, men den varmer virkelig! Det betyder meget for os, at du har haft en fantastisk oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun sige at konen og jeg for altid…

Kan kun sige at konen og jeg for altid god behandling når vi kommer i butikken eller når vi handler på nettet

15. Juni 2025

Hej Henrik,

Hvor er det bare dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak for de pæne ord! Det glæder os virkelig meget, at både du og din kone altid føler jer godt behandlet, uanset om I kigger forbi butikken eller handler hos os online. Det er lige præcis den oplevelse, vi altid ønsker at give vores kunder.

Tak fordi I gang på gang vælger os – det betyder mere, end I aner. Vi glæder os til at se jer igen snart!

Med venlig hilsen PitStop for Pets / Nicoline

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og bestille og MEGA hurtig…

Nemt og bestille og MEGA hurtig levering.
Kort sagt - fin betjening.
Kan varmt anbefales og handle der💪.

3. Juni 2025

Hej Torben,

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner 🤩
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse 👌

Vivi / PitStop for Pets

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg af lækre produkter 😊

Lækre produkter at vælge imellem til gode priser og meget hurtig levering 😊
Pakken ankom beskadiget efter en hård tur under levering og nogle produkter var gået i stykker, men det blev der hurtigt taget hånd om. Super kunderservice 👌🏻😊

6. Juni 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, priser og hurtige levering.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at pakken blev beskadiget under transporten – men vi er glade for, at vi hurtigt kunne få løst det for dig. Din ros til kundeservice varmer 🥰

Vi håber at se dig igen snart!

PitStop for Pets / Nicoline 😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk produkt og super hurtig levering

1. Juni 2025

Antwort von PitStop for Pets

Tusinde tak Bettina for din mega flotte anmeldelse! Vi er super glade for at du er glad for produktet og at leveringen gik lige som den skulle - nemlig hurtig! 👌😊

Rigtig god weekend / Pinse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Udvalg af rigtigt godt…

Super Udvalg af rigtigt godt hundefoder. Hurtig levering

20. Mai 2025

Hej Camilla

Tusinde tak for din tid og de flotte 5 stjerner 🤩
Vi er så glade for at du er tilfreds med udvalgt og leveringen gik lige som den skulle - hurtigt! 👌

Du ønskes en herlig dag ☀️

Nicoline / PitStop for Pets

Kan klart anbefales!

Jeg bestilte hunde- og kattefoder den 13/5 kl. 16.39 og modtog det allerede den 15/5 kl. 11.36. Det må man da kalde hurtig levering!
Alt forløb problemfrit, og der er absolut intet at sætte en finger på.
Jeg vender helt sikkert tilbage, når det er tid til at fylde foderlageret op!

13. Mai 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre, at både bestillingen og leveringen gik hurtigt og problemfrit – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, næste gang foderlageret skal fyldes op 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen var som forventet god service

16. Mai 2025

Hej Mona,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen tilbage!

Med venlig hilsen,
PitStop for Pets / Nicoline

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr