Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Mehr ansehen
Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Mehr ansehen
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ualmindelig kyndig vejledning ved valg …
Ualmindelig kyndig vejledning ved valg af brændeovn, hvor der spørges godt ind til ens præferencer og behov. Det ledte frem til den helt rigtige ovn, som ikke var den ventede eller den dyreste. Kan varmt anbefales.
Fremragende service og vejledning
Fremragende service og vejledning. Vi er fuld ud tilfredse med ovnen og kan anbefale Pejseforum.
Helt i top
En meget faglig, lødig og vidende betjening med god tid til at svare på alle spørgsmål og uden pres i retning af at sælge et bestemt produkt. Det store udvalg gjorde det muligt at sammenligne de forskellige modellers fortrin og mangler samt deres udseende.
Venlig
Venlig, imødekommende og troværdig betjening, hvor der blev peget på et godt produkt.
Absolutely perfect from start to finish
Absolutely perfect from start to finish.... Everything succinctly explained, and all alternatives considered, to be sure the end product was the best possible choice of pejs for its' environment, and according to our wishes as the customer.... In other words... Very knowledgeable staff - "Ticked all the boxes". :-)
God og engageret service.
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Gode priser. Lars er rigtig hjælpsom og ærlig. Han ved hvad han snakker om når det gælder pejseindsatse og brændeovne.
Super service!
De ved sig lidt om brændeovne 😀😀😀
Veloplagt altid en fornøjese
Veloplagt altid en fornøjese
Jeg har nu købt min nr. 2 brændeovn hos Pejseforum, en Meteor 550 højformat. Jeg møder altid en super veloplagt Tobias,som yder en fremragende service. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale pejseforum til alle der gerne vil gøre et godt køb hos fagfolk der ved hvad de taler om, og er 100% dedikeret til kunden og deres fag.
5 stjerner da der ikke kan være …
5 stjerner da der ikke kan være flere!!! Perfekt service og højest anbefalet! Vores kontakt person, Bent Rønholt, gjorde vores indkøb til et af de mest behageligt vi længe har oplevet. Trods udfordringer fra vores kommunen omkring prøvningsattesten, var Bent på forreste række med vejledning og hjælp så vi kunne hurtig få bragt det hele på plads. Lad være med at være i tvivl når I skal vælge en ny brændeovn/pejs - Pejseforum er stedet!
altid veloplagt og meget vidende …
Altid veloplagt og meget vidende tålmodig betjening, selv dumme spørgsmål håndteres med et smil, super god oplevelse hele vejen.
Jesper
Rigtig gode oplysninger om produktet og …
Rigtig gode oplysninger om produktet og god tid til snak og vejledning.
Super service, levering og installering!
Virkelig god og professionel service
Utrolig hjælpsom og kompetent service
Utrolig hjælpsom og kompetent service. Fantastisk tilfreds både med besøg i butikken og ved montering af ovn.
Det er nu anden gang med 21 års mellemrum vi handler ovn dette sted, begge gange samme oplevelse, kan varmt anbefales ;)
De er dybt engagerede.
Hurtig betjening
Hurtig betjening, levering som aftalt, gode råd til monteringen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.