Pejseforum Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantasisk nørderi !!

En unik oplevelse at mærke begejstringen omkring pejse. Tobias er nørdet på den fede måde og gav os fuld tiltro til at vores valg af pejs, var det rigtige.

17. Februar 2017

Professionelle og kompetente

Sublim, professionel og kompetent venlig service ved mødet i forretningen. Har god tid og forklarer venligt om alt det man ikke ved om brændeovne.

11. Februar 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Irritation undervejs i et langt forløb - men det endte godt

Brændeovnen blev købt 14 oktober 2016 og monteret 31 januar 2017.
Ved godkendelsen gjorde skorstensfejeren opmærksom på at der skal være dobbelt renselem til skorstenen, og skorstensfejeren mente at montøren af skorstenen burde have gjort opmærksom på dette forhold. Derudover var monteringen ok.

11. Februar 2017
Pejseforum-Logo

Antwort von Pejseforum

Jeg må sige at jeg er meget overrasket og ked af at læse din anmeldelse. Jeg finder den stærkt urimelig, da du har modtaget utroligt meget råd og vejledning fra Pejseforum før du selv har truffet de nødvendige beslutninger som gør det muligt at udføre en montage af brændeovn hos dig.
Jeg mener ikke at du kunne have modtaget bedre eller mere fyldestgørende vejledning. Det er på ingen måde Pejseforums "skyld" at der er gået den tid som der er, før du har truffet dine beslutninger og fået orden på din boligs forhold, og dermed har en færdigmonteret brændeovn.

- Forløbet har været således:

- Du har købt en brændeovn hos os i Oktober 2016, hvor du betaler en mindre del af brændeovnens pris for at bede os om at stille brændeovnen på lager, da du på dette tidspunkt ikke er klar til at ønske at modtage brændeovnen - blandt andet fordi du ikke har besluttet hvor du ønsker at placere brændeovnen - intet problem, Pejseforum afventer din tilbagemelding. Brændeovnen kan ikke længere leveres i denne version fra producenten, hvorfor denne løsning bl.a. vælges.

- Det skal nævnes at Pejseforum ikke kender din bolig ud over hvad Pejseforum modtager af oplysninger fra dig.

- Du melder tilbage at du mener at have besluttet dig for hvor brændeovnen ønskes placeret, og oplyser samtidigt at du tager på ferie og ikke kan kontaktes i mellemtiden.

- Efter du oplyser hvor du ønsker brændeovnen placeret og oplyser detaljer om denne placering, modtager du grundig vejledning fra os I Pejseforum omkring at overholde gældende lovgivning, jf. afstand til brændbart materiale. Den løsning som du ønsker dig, er ikke umiddelbart lovlig jf. gældende lovgivning.

- Uddybende rådgivning fra Pejseforum fører imod at du tjekker div. detaljer og mål, og overvejer flere former for tilslutnings-løsninger. Ud fra dette perspektiv, ønsker du derfra en anden løsning med isolerede rør.

- Du anbefales af Pejseforum at drøfte løsningen med din lokale skorstensfejermester, men her drøfter du så åbenbart ikke eksisterende renselemme i din eksisterende murede skorsten - selvom det står på din ordrebekræftelse: "husk at kontakte den lokale skorstensfejermester for godkendelse af skorsten og evt. krav om renselem".
Din ordrebekræftelse består af én side med relativt lille mængde af tekst. Man antager selvfølgelig at du læser det som der skrives til dig, og agerer herefter, eller spørger ind til hvad der skrives hvis der er nogen tvivl.

- Ud fra de udfordringer der gør sig gældende vedr. løsningen som du umiddelbart ønsker med isolerede rør, kommer Pejseforum med et nyt alternativt forslag for hvordan brændeovnen kan tilsluttes. Dette er en væsentligt billigere løsning og en mere simpel løsning.

- Efter du har overvejet denne nye løsningsmulighed, og spurgt ind til forskellige detaljer for denne løsning samt modtaget svar på disse spørgsmål, vælger du at du ønsker at gå videre med denne løsning i stedet.

- Du melder tilbage at du får en elektriker på besøg som skal ændre på en el-installation (efter Pejseforums vejledning om nødvendighed heraf) således at du kan få brændeovnen monteret i henhold til gældende lovgivning. Det skal nævnes at vi er inde i midten af December måned da du informerer at du har din elektriker på besøg, hvorved der er her kun én uge tilbage før juleferien indtræffer.

- Jeg anbefaler at du rådfører med skorstensfejermesteren for at tilsikre at du vil være tilfreds med skorstensfejermesterens udmelding når han kommer på besøg for at godkende den ønskede løsning. Altså for at sikre at du ikke bliver utilfreds med skorstensfejermesterens krav for rensning mv. Derfor beder jeg om at få tilbagemelding fra dig hvor du giver klar besked om at du ønsker at gå videre med den skitserede løsning.
Da jeg fortsat ikke har modtaget denne besked fra dig, skriver jeg til dig i midten af Januar og skriver at jeg antager at du har besluttet at gå videre med denne løsning, samtidigt med at jeg foreslår forskellige datoer for montage. Første datomulighed er blot 3 dage herefter, men du vælger den seneste datomulighed som er 15 dage herefter, nok da denne dato passer dig bedre.

- Jeg må igen antage at der er styr på din eksisterende murede skorsten og dens eksisterende renselemme, at du har drøftet dette med skorstensfejermesteren ligesom det er anbefalet dig flere gange.

- I dit svar, spørger du samtidigt ind til mulighederne for gulvplader. Du modtager straks en fyldestgørende email med div. muligheder.

- Jeg modtager dit svar for hvad du ønsker, hvilket er en specialfremstillet gulvplade.
Den specialfremstillede gulvplade tilsikres af Pejseforum at blive klar til montagedatoen, som jo allerede er fastsat og er under 14 dage herefter.
Altså er gulvpladen fremstillet til dig på under 14 dage.

Konklusion: Pejseforum har gjort alt i sin magt for at hjælpe dig på vej til at modtage montering af din brændeovn på ordentlig og gennemtænkt vis så hurtigt som muligt, og at din anmeldelse på trustpilot på ingen måde giver er retvisende indtryk af forløbet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi så mange ovne og fik god rådgivning inden vi valgte ovnen.
Inden afsendelse af ovnen ringede de og spurgte hvornår vi ønskede den leveret.

23. Dezember 2016

Ovenud .

Jeg bestilte nogle Marieglas, og der kom ordrebekræftelse, så jeg ventede på pakken.
Lidt senere kom der en mail at ordren var annulleret, fordi de ikke havde varerne på lager. Der blev også ringet, og det var min mand der talte med dem. Han siger, at det var en meget høflig ekspedient, som var ked af, at de ikke kunne levere varen.

21. Dezember 2016

Fantastisk service og professionalisme

Super professionel service og rådgivning. Vi blev meget klogere af en times tålmodig snak om brændeovn og de mulige 'fornuftige' valg vi kunne foretage til vores hus.
Og dertil gode snakker om andre 'væsentlige' emner og varm kaffe.
Også meget hjælpsomme og grundige med vejledning efter købet.
Vi kan kun anbefale pejseforum.
Meget kvalificeret og meget hyggeligt og personligt.

16. Dezember 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

køb og installation af brændeovn

Dårlig oplevelse. Vi fik meget medvind, da vi skulle handle, men da vi skulle have den relativt dyre ovn installeret, kneb det. Murerne havde så travlt,. at vi selv måtte gøre det hele om bagefter. Det kostede extra at få hjælp til at flytte den gamle ovn ud gennem døren i stueplan.
Regningen var afsendt med forkert og for stor opkrævning.

15. Dezember 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God vejledning, godt produkt

Vi fik i butikken en omhyggelig gennemgang af fordele og ulemper ved forskellige brændeovne. Ovnen blev leveret på aftalt tidspunkt, men uden underdel som måtte hentes, og derefter blev den installeret effektivt, med mindst mulig skade ved fjernelse af gamle ovn og med stor indsats for ikke at støve unødvendigt.
En lille, men generende fejl ved montering af ovnlågens håndtag fik vi god vejledning om, og det er lykkedes at få håndtaget til at sidde som det skulle.

14. Dezember 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Problematisk levering resulterede i dårlig service.

Da vi før har fået leveret brændeovn fra Pejseforum uden problemer, henvendte vi os der igen, selv om leveringen denne gang var i Nordsjælland. Lang snak i butikken, rigtig mange ting blev vendt og besvaret, meget professionelt. Så kom leveringsdatoen, jeg var taget op til sommerhuset, havde haft skorstensfejer, så alt var så rent og fin som det kan blive. Så kom meddelelsen, sen eftermiddag, dagen før lev. " vi har haft sygdom, vi kommer ikke " Det kan jo ske, selv om det er ærgeligt, ny dato blev noteret og denne gang lykkedes det. Men så kom problemerne for alvor. Ovnen virkede ikke efter hensigten, Os og røg i hele hytten, som om ovnen ikke fik nok luft. Henvendelser frem og tilbage men uden afgørende hjælp. Til sidst måtte jeg henvende mig til producenten, Pejseforum svarede simpelthen ikke på mine henvendelser mere, men jeg havde stadigvæk et alvorligt problem. Til sidste fik jeg kontakt til producenten og med lidt mail korrespondance frem og tilbage, blev problemet løst. Nu fungerer ovnen fint, ingen tak til Pejseforum.

7. Dezember 2016
Pejseforum-Logo

Antwort von Pejseforum

Vi har talt med producentens salgschef og kan ud fra hans udtalelser konstatere at det er den samme rådgivning vi også har givet. Ovnlågen må ikke åbnes når der der flammer i brændkammeret og problemet forværres hvis der er undertryk i huset. Vi er glade for at kunden har fået styr på sin fyring.

Fantastisk kundeservice

Altid søde og kompetente medarbejdere. De giver sig alle tid til at guide og vejlede en og yder virkeligt god kundeservice!

8. November 2016

Super forhandler

Vi var rigtig tilfredse med pejseforum. God telefonisk rådgivning samt hurtig Leverging.

26. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr