Pechbandenservice Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Let op. Geen eerlijke jongens

Zeer onduidelijk / ontransparant over de prijs. Onduidelijk dat er EUR 125,- voorrijkosten gerekend worden. Prijzen worden aan de telefoon exclusief BTW benoemd. Maar als klap op de vuurpijl krijg je geen nieuwe maar een afgeragde tweedehands band... Voor in totaal EUR 550.... Onfatsoelijke klantenservice als je hier een vraag over stelt. Kortom, even verder kijken. Geen aanrader.

4. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na enkele e-mailwisselingen besloot ik…

Na enkele e-mailwisselingen besloot ik uiteindelijk om dit bedrijf in te schakelen voor de montage van twee nieuwe banden op mijn auto. De overeengekomen prijs was €400. Na telefonisch contact werd de opdracht bevestigd, en ik hoopte op een vlotte en professionele service.

Helaas duurde de wachttijd langer dan verwacht, maar uiteindelijk arriveerden ze. De procedure leek eenvoudig: twee velgen eraf, nieuwe banden erop, en de velgen weer terugplaatsen. Althans, dat was de bedoeling.

Tot mijn teleurstelling bleek één van de meegebrachte banden defect, waardoor er geen volledige vervanging mogelijk was. In plaats van een oplossing werd mij simpelweg geadviseerd om zelf naar een bandenservice te gaan om het verder af te handelen.

Daarnaast werd ik onverwachts geconfronteerd met extra kosten: ik had €125 vooruitbetaald en moest vervolgens nog €100 bijbetalen, waardoor de totale kosten opliepen tot €225 voor het wisselen van slechts één band. Tot overmaat van ramp ontdekte ik achteraf dat de zogenaamd "nieuwe" band in werkelijkheid een band uit 2018 was.

Hoewel deze ervaring teleurstellend was, probeer ik er toch het beste van te maken. Ik zal nu alsnog naar KwikFit rijden om de banden correct te laten vervangen en dit hoofdstuk af te sluiten.

Voor mensen die overwegen met dit bedrijf in zee te gaan: als u enkel een tijdelijke oplossing zoekt en geen hoge verwachtingen heeft, is dit wellicht een optie. Maar verwacht geen topservice voor een hoge prijs.

ik heb mijn review verbeterd met ai

8. Mai 2025

Oplichters!

Oplichters!
Aan de telefoon geven ze aan dat het €295,- kost. Dit zelf herhaald, werd bevestigd. Tikkie gekregen van €75,- voor voorrijkosten. Betaald. Vervolgens bij monteur (voorafgaand aan maken) betaling van €477,95. Zag dit te laat; voor het te laten maken van de band weer contact opgenomen. Wordt niet geluisterd, wordt door je heen gepraat. Erkennen niet de fout. Alleen via e-mail contact mogelijk om geld terug te krijgen.

14. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst and most expensive service

Worst and most expensive service. Over the phone, they asked for €75 in advance, then said it would be €120 to repair on the spot or €380 for a new tyre.

But after arriving, they said €75 was just for the visit. Now they want €230 (with VAT) just to repair it. When I reminded them what the guy on the phone said, they claimed I “heard it wrong” — apparently it was €189 for repair, not €120.

So in total, it ended up being €305 just to repair one tyre.

Wouldn’t recommend this service to anyone. Total scam feeling.

28. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Schrikbarend duur

Telefonisch contact opgenomen ivm een lekke band. Kosten zouden €350 ex BTW zijn en moest €125 aanbetalen. Aanbetaling moest gelijk worden gedaan voor ze een monteur langssturen.
Monteur komt na een tijdje netjes de band vervangen. Moet daarna terplekke nog € 350 plus BTW betalen. Meteen telefoontje gepleegd naar bedrijf. De € 125 moet er nog af. Nee dat was aanbetaling voor de voorrijkosten volgens hen, de € 350 is voor vervangen van de band. Zou ik verkeerd begrepen hebben. Jeetje € 548 voor 1 band vervangen van een personenauto?! Nooit meer!

12. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr