Pechdirect Bewertungen 7

2.3

2.3

Mangelhaft

Ongehoord bedrag voor pechhulp

Het absurde bedrag wat er betaald moest worden, ruim €650 voor het vervangen van 1 band, en nog niet eens een nieuwe ook!
Pinnen moest al even vooraf gedaan worden, toen ik nog in de bergingsauto zat. Gevoel van een mes op je keel hebben. Dat ritje duurde niet meer dan 10 minuten, band wisselen idem. En dan zo'n astronomisch bedrag moeten betalen is echt bij de beesten af...
De kosten die telefonisch werden doorgegeven tijdens mijn melding (staand op een afrit), ging x2 omhoog tijdens het ritje in de bergingsauto. In eerste instantie €85 voorrijkosten en €270 om een band te vervangen.
Omdat ik afgesleept moest worden kwam er bijna €300 bij.
Iedereen mag geld verdienen, begrijp me niet verkeerd, maar hier wordt simpelweg misbruik gemaak van de situatie.
Ongehoord vind ik het en zal never nooit niet deze toko aanbevelen bij wie dan ook..

21. März 2026

Zeer grote oplichters!!!

Zeer grote oplichters!!!
Afgesproken bedrag was 330 euro inclusief btw,eenmaal opgetakeld tijdens het rijden moest ik opeens 550 euro neerleggen.tijdens het rijden alleen maar op de telefoon .mensen wees gewaarschuwd ga niet met deze mensen in zee.

21. März 2026

510 euro betaald om een band te…

510 euro betaald om een band te vervangen mobiel. Krijg de belofte nieuwe band en vervolgens is het een tweedehands band die ook nog is lek schijnt te zijn. Vervolgens moet je hun achter aan zitten en komen zij niet met een oplossing

24. Februar 2026

Eerst aangeven dat het bijna 300 euro…

Eerst aangeven dat het bijna 300 euro is met btw. Eenmaal in de wagen nadat mijn auto was opgetakeld moest ik bij de 120 euro voorrijkosten ook nog 500 extra betalen.
Bestuurder zat regelmatig tijdens het rijden op de telefoon.

21. Februar 2026

Oplichters

Oplichters. Mn schoondochter had pech en hulp ingeschakeld van deze mensen. Afgesproken bedrag was 285 inclusief btw.
Ze wilden aanbetaling hebben van 95 euro.
Dat ging per tikkie. Bij tikkie
Stond ‘ voorrijkosten’.
Auto moest op oplegger. Kosten erbij 150 euro. Om een lang verhaal kort te maken; uiteindelijk heeft ze 560 euro betaald ipv 285 euro.
Later die dag heb ik met dit bedrijf gebeld. Ik zou teruggebeld worden. Is niet gebeurd nog. Ga Niet met deze mensen in zee . Dit verhaal krijgt nog een staartje

13. Februar 2026

Onbetrouwbare pechhulp

Onbetrouwbaar. Sleepdienst nodig en gebeld met pechdirect.nl. Via een betaalverzoek ruim 500 euro betaald. Niet op komen dagen en geholpen door een voorbijganger. Bij vraag om restitutie is mailadres niet in gebruik en op telefoon/whatsapp wordt niet meer gereageerd.

6. Januar 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen