Jeg bestilte i februar en sony ericsson z555i, i farven Diamond Black, og troede den var på lager. Det startede med at de sendte 16 forskellige trackingnumre, hvorefter vi ringede ind og sagde vi kun... Mehr ansehen
PC Huset
Havde en mobiltelefon til rep. på garantien. De kender overhovedet ikke til deres ansvar med hensyn til købeloven. Indleveret midt i december 2008, modtaget sidst i februar 2009!! Reagerer ikke... Mehr ansehen
Har købt en Zalman 7700 ALCU processorkøler fra PC-Huset for godt en uge siden. Modtog hurtigt varen, så thumbs up for leveringstid. Jeg åbner æsken og finder så ud af der mangler de to monteringsclip... Mehr ansehen
Bestilte en Western Digital harddisk og et Olympus memory-kort, som ville blive leveret efter 1-2 dage. Der gik 10 dage, uden at varerne var dukket op. Jeg ledte efter deres tlf-nr., som åbenbart ikke... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Køb aldrig noget hos pc-huset.dk
Jeg bestilte et kabinet hos dem incl strømforsyning. På grund af fødsel var jeg meget stresset da jeg hentede pakken og opdagede derfor ikke at det dels var en beskadiget pakke jeg tog i mod og at der på kassen stod et andet mærke kabinet på end det jeg havde bestilt. Jeg tænkte.....skidt, jeg kan godt bruge kabinettet men jeg vil selvfølgelig have min strømforsyning og det skrev jeg til dem. 2 dage senere skrev jeg igen og en uge senere skrev jeg for sidste gang. Har INTET hørt fra dem. DE snyder og bedrager og er et absolut skodfirma som man ikke skal lægge 2 kroner hos. At de vil være sig selv bekendt er ufatteligt. Jeg fraråder alle at handle hos dem. Se iøvrigt andres bedømmelser, da det åbenbart ikke er unormalt for pc-huset at sende noget andet end det kunden har bestilt.
virkelig uprofecionelt
modtog 2 gange et grafik kort fra dem der HAVDE været brugt, svare så godt som aldrig på deres mails, og meget svært at komme igennem på telefonen. det lykkedes mig at få dem til at sende et ny til mig inden jeg havde sendt nr 2 brugte grafikkort retur, hvilket resulterede i at jeg havde 2 af deres grafikkort, og nægtede at sende retur før jeg havde fået penge for porto, og sjovt nok svarede de pludselig deres mail, og jeg fik da også min vilje, efter en sej kamp.
Bestil ét - få noget andet
Uacceptabelt, fordi jeg bestilte Norton Antivirus 2008, men fik Norton Internetsec. Godt nok et større program, men med en masse L... jeg ikke har brug for og derfor skal bruge en masse tid på at slå-fra-og-til-og-frem-og-tilbage-og-op-og-ned - når jeg er på nettet.
salgsbutikken i Roskilde
jeg giver denne butik 5 stjerner. En proffesionel og varm tone, ingen bøvl med bytning af tlf. tværtimod.
De kan virke meget "difuse" ved en handel, men tag IKKE fejl, her er VIRKELIG tale om proffesionelle folk.
Virkede "Fint Nok"
Bestilte en telefon og memory-kort dertil. hvor leveringstiden stod til 1-2 dage. Men fik hurtig en mail hvor der stod at telefonen først kom på lager efter 3 dage. Da den så var på lager skrev de at det hele var pakket og sendt (om formiddagen), så jeg tænkte at den måtte komme med posten dagen efter. Men nej ingen pakke, Jeg forsøgte at slå det givne TT-nummer op, men kunne ikke finde det. Så skrev jeg til dem for at høre hvad der foregik. De svarede at telefonen var sendt i dag og at de ikke kunne forstå fejlen med TT-nummeret - de fortalte også at de nu ikk havde flere memorykort tilbage og jeg ville få det senere.
Dagen efter modtog jeg så en pakke fra dem, det virkede til at være lidt amatør-agtigt, så jeg åbnede pakken forsigtigt, hvis den nu skulle sendes afsted igen. Men indholdet var fint nok og dagen efter modtog jeg så kortet.
Så alt i alt fik jeg jo hvad jeg bestilte. Dog tog det 5-6 dage, hvor der på deres hjemmeside stod 1-2 dage.
dårlig oplevelse
leverer ikke det bestilte til tiden, lover 1-2 dages levering, sender falske T&T nr. hæver penge uden at levere varen, jeg føler mig bondefanget. kan absolut ikke anbefales, de er billigst på nettet men hold fingrene.
Virkelig dårlig betjening
Bestilte 5 varer fra PC-Huset Tirsdag d. 24/6-08 og fik dagen efter tilsendt et Track & Trace nummer, og alt var lykkeligt. Dog skulle jeg senere blive voldsomt skuffet. Torsdag d. 26/6 kom ingen pakke, men pengene blev trukket, så jeg tjekkede nummeret på postdanmarks hjemmeside uden resultat.
Fredag morgen ville jeg kontakte dem og ringede kl. 10.10 (telefontid mellem 9.30 og 10.30) men allerede da var telefonen taget fra og svareren sat til, så jeg skrev en mail ang. det "forkerte" T&T nummer. Idag mandag ringede jeg til postdanmark og tjekkede T&T nummeret, og ganske som jeg frygtede havde det aldrig været i deres database, så skrev jeg endnu en mail efter at ha læst her på sitet at det langt fra er første gang dette nummer laves. Denne gang med lidt små trusler med politi, og så kom der resultat. dog kun i form af en mail hvor de sagde at jeg skulle skrive tilbage hvis jeg ville ha pakken efterlyst.
Hvorfor var det ikke åbenlyst for dem at jeg gerne vil ha mine varer ?
og hvordan kan et firma med så elendig service stadig være E-Mærket ?
I dont get it.
Forkerte varre som er defekte
Jeg modtog min vare, de var så de forkerte og defekte (men de var dem som stod på min medsendte faktura). PC-huset er ikke til at komme i kontakt med hverken via mail eller telefon. Jeg opretter en RMA-sag og sender min vare retur, ca. en uge efter kommer de retur med besked om "modtagelse nægtet uden synlig RMA" - jeg laver en ny RMA, skriver mail, skriver RMA flere steder på pakken over venter nu på hvad vi skal med et "e-mærke"?
Nokia 6500 slide leveret med 3 benet oplader...
Pengene trukket flere dage inden levering. Modtaget 4. hverdag efter bestilling - men med en 3 benet oplader,kan ikke bruges i DK, mailet flere gange, uden at få svar, ringet i tlf-tiden flere gange,ingen svarer Dårligere service skal man lede længe efter. HANDLER ALDRIG DER igen
Fuskere
Bestilte to sæt ram og et grafikkort.
Modtog et sæt forkert ram.
Ingen respons på mails - indtil jeg truede med politiet.
Men har endnu ikke modtaget min vare.
Sjovt at det altid er en ringere vare man modtager når der sker "fejl".
Super oplevelse :o)
Har lige bestilt og modtaget en telefon fra PC-HUSET. Opdagede først efter jeg havde bestilt varen, at de har et utroligt dårligt ry. Dette har dog vist sig, ud fra min erfaring, at være helt og aldeles ubegrundet. Det har været en super positv oplevelse. Bestilte en W890i i sort til 2378 kr. en time efter at jeg har bestilt den, bliver prisen sat ned til 2120 kr. Skriver til dem om det er muligt at få telefonen til den nye pris. De svarer på min mail inden for en time og laver ordren om uden den mindst tøven. Efter endnu en time følger et TT nr og en bekrftelse på, at varen er sendt afsted. Modtages dagen efter. Her handler jeg gerne en anden gang.
Jeg fik ikke det, jeg bestilte, men.......
Jeg bestilte to stk. Nokia mobiltelefoner ved PC-huset. Bestillingen gik fint og telefonerne ankom to dage efter, jeg bestilte dem.
Jeg bestilte:
1 stk. Nokia N81 2 GB.
1 stk. Nokia E51, farve: sort.
Jeg modtog:
1 stk. Nokia N81 8 GB.
1 stk. Nokia E51, farve: bronce.
Begge telefoner, jeg modtog kostede mere, end dem jeg havde bestilt, men jeg fik ingen ekstra regning.
Alt i alt kan jeg jo være rigtig godt tilfreds - men jeg tør ikke handle ved dette firma igen - man kan jo ikke være lige heldig hver gang.
De aner ikke, hvad de laver i PC-huset!!! Jøsses!
Handler ALDRIG mere ved PC-HUSET!
"Firmaet" er udelukket til for at stjæle folks penge - De tager ikke telefonen, samt er 3-5 dage om at besvare mails - derefter slås man om at De skal betale for at modtage den forkerte leveret vare - derefter skriver De til mig at den rigtige vare er sendt, og giver mig et "track & trace nummer" som fortæller at "Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen"
Dette er en uge efter De skrev til mig:
"Din retunering er blevet opdateret til følgende status:
Ny status: Færdigbehandlet
Kommentarer & Anvisninger for fuldføring af retuneringen:
vi sender den rigtige vare idag"
Idag en uge senere skriver jeg til Dem :
"Hvis ikke min vare eller
pengene bliver sendt til mig senest D.xx.xx.xx vil Jeres "firma" blive
meldt til forbrugerstyrelsen samt Politiet og e-handelsfonden.
Alle mails samt post kvitering på de retuneret forkerte/defekte-vare er gemt
til bevis for dialog."
De får een uge til at lever den rigtige vare ellers melder jeg dem
Tænk at nogle gider at bringe folks pis i kog for nogle få "håndøre" - man skulle næste give dem et "besøg" deroppe i Løgstør!!!
Dårlig kundeservice, spil af tid
Jeg har købt en TOMTOM GPS hos PC-Huset, som ved første øjekast så fin ud, men ved forsøg på brug (tilslutning til PC) viste den sig at være defekt. Først meldte den nogle fejl, og så kunne den pludselig slet ikke starte op, da den ikke kan genkende det medfølgende memorykort. Altså totalt død uden nogen diskussion.
1. Jeg sendte PGS'en retur og valgte mulighed for at få penge tilbage
2. PC-Huset meddelte, at de ikke kunne give penge tilbage, da jeg havde taget den i brug
3. Jeg mener ikke, at "tage i brug" er det samme, som at åbne og registrere noget defekt ved forsøg på ibrugtagning, men nuvel... jeg måtte jo stole på dem. Jeg bad dem fejlfinde på enheden
4. PC-Huset informere mig om det ville koste penge at fejlfinde, hvis ikke der var fejl. Og de troede, at der skulle købes et større Hukommelseskort (uden at komme ind på, hvorfor det der fulgte med ikke var stort nok).
5. Jeg bad stadig PC-Huset oom at fejlfinde, og fortalte, at det ikke havde noget med plads på memorykortet at gøre, da enhenden sælges med et kort tilstrækkelig stort til de geografiske område, som enhende dækker
6. PC-Huset havde testet og sendte alligevel enheden retur med begrundelsen, at jeg skulle købe et større memorykort!?!?!
7. Jeg nægtede at modtage forsendelsen og informerede dem om, at de ikke havde ret, at man jo ikke engang kunne starte GPS'en op, så at sige at der ikke var noget galt var uholdbart.
8. PC-Huset erkendte at der nok var en fejl på memorykortet og sendte derfor GPS'en ind til TOMTOM.
9. TOMTOM kunne ikke finde fejl på selve GPS'en og returnerede den til PC-Huset
10. PC-Huset returnerer PGS'en til mig mod et gebyr, da den var fejlfri
11. Efter at åbne pakken, kan jeg se, at memonykortet slet ikke er sendt med, så nu er GPS'en helt ubrugelig. Ved at læse testrapporten fra TOMTOM kan jeg se, at de heller ikke har modtaget det defekte memorykort fra PC-Huset og altså kun har testet på den egentlige hardware, men ikke på memorykortet, som netop var den formo
Forkert varer
Bestilte en kingston ramblok til små 120kr. Fik en starex ? ram blok, endda forkert hastighed, dog lige så meget hukommelse.
Meget lidt information fra bestilling til modtagelse.
Rigtig telefon, forkert memorystick micro (M2)
Jeg bestilte i februar en ny mobiltelefon (1.900 kr.) til min kone. Dertil bestilte jeg ud fra oplysningerne på deres hjemmeside et tilhørende 4 GB memorystick mini til telefonen (ca. 360 kr.). Fik telefonen få dage senere, opdagede at memorysticken ikke passede, den var alt for stor. Jeg kontaktede derfor PC-huset via Deres Hjemmeside og ventede i 3 dage, uden at få svar fra dem. Jeg kontaktede dem så igen og igen og igen og igen. der er nu gået ca. 3 mdr. fra jeg bestilte og modtog varen og jeg har stadig intet hørt. har efterfølgende købt et rigtigt kort (Memorstick Micro) som passer, ved nemmobil.dk her var der ihvertfald ingen problemer. Har efterfølgende givet min far det tilbageblivende kort som heldigvis kunne bruges i hans digitalkamera.
MIT RÅD ER AT MAN ALDRIG SKAL HANDLE MED PC-HUSET, FOR HER ER DER MEGET MEGET RINGE KUNDESERVICE/VEJLEDNING
Forkert vare. modtog langt billigere og ringere produkt.
Bestilte en Sony 2GB memory stick, til mobiltlf. Pengene (170 kr) blev trukket allerede dagen efter. Men varen (den forkerte) kom først ni dage efter. Fik mærket San disk i stedet for Sony, som var beskrevet, både med billede og på faktura. Hver gang man ringer, er der enten optaget ellers bliver tlf. ikke taget. Har også prøvet at skrive. Godt nok er det ikke ulovligt at drive en dårlig forretning, meen.
UNDGÅ HANDEL MED DETTE FIRMA. UNDGÅ PC-HUSET!! Det kan vist ikke siges tydeligt nok.
Ole Normann Jensen, 5270 Odense N.
Flere fejl og mangler
For knap to år siden fandt en bærbar fra PC-Huset på edbpriser.dk, bestilte den via deres hjemmeside og skrev i kommentarfeltet, at jeg betingede mig at den havde de specifikationer, som var beskrevet net på edbpriser.dk.
Da den ankom (uden forsinkelse) manglede den indbyggede kortlæsere som beskrevet, men jeg ringede til PC-huset og fik tilsendt en ekstern-kortlæser som kompentation. Det skal siges, at jeg ikke bruger kortlæseren til noget... Så jeg takkede ja til den eksterne kortlæser.
Computeren som jeg bestilte skulle være med Centrino-processor, men den har intet klistermærke og jeg ved ikke, hvordan jeg kan tjekke om det virkeligt er en Centrino-processor i den?
Sidst men ikke mindst modtog jeg aldrig en faktura på computeren - selvom jeg rykkede for det.
Jeg vil ikke handle hos PC Huset igen...
Underlig internetbutik
Jeg bestilte 2 ens USB nøgler, som var på lager, og ville blive afsendt samme dag, da de var på lager. Fik dem ikke, skrev til dem et par gange, og fik endelig en pakke 2 uger efter, men så var det de forkerte.
Bad om en returseddel (fik jeg dog), og sendte dem tilbage. Der skal jeg aldrig handle igen.
Kept my return, and no refund!
Ordered a CPU, but it was informed it was "Out of Stock" and I could order a different spec, but more expensive. No thanks... so I cancelled order. One month later a CPU turns up... it was the original order. Yes, they had billed my VISA. Emailed PC-Huset and they said I could return it for a refund, so I did. 4 weeks later no refund. Called them up - "No, we never received your return. Sorry. Too bad. No refund for you."
Will never use PC-Huset again.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.