Peter Beier i Frederiksberg Centret for ca. en time siden. Jeg står ved disken med min dreng og venter på at blive betjent. Der står ikke andre i kø. Medarbejderne er optaget af noget. Ud af det blå g... Mehr ansehen
Choklad med hemleverans beställdes. Chokladen är den bästa vi vet och ville förära en ask i gåva. Tyvärr fick gåvomottagaren åka och hämta den på utlämningsställe då leverantören påstod att mottagen i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte en æske med valgfri chokolade stykker, det var en gave til min mand, han udtaler “Jeg har aldrig smagt så godt chokolade før” ‘Min mand er meget kvalitets bevist, så den udtalelse må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pga af en kedelig oplevelse den første gang ( juli 2025 ) vi havde købt chokolade brunch i city afd., fik vi tilbudt en erstatningsbrunch samme sted. Tingene var virkelig blevet forbedret. En fin og r... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.
Ørsholtvej 35, 3000, Helsingør, Dänemark
- kundeservice@pbchokolade.dk
- www.pbchokolade.dk
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
En unik oplevelse hver gang!
Jeg kommer jævnligt i Peter Beier chokolade butik og -café på Nordens Plads 8b, 2000 Frederiksberg.
Det er et lille sted, men det er ét af de bedste. Chokoladen er jo unik, og man bliver ofte fristet. Butikken serviceres af to fantastiske ansatte, der gør en dyd ud af at betjene kunderne på alle måder. De kender kundernes smag og foreslår nye smagsmuligheder både mht. drikkevarerne og chokoladen. Det gør besøget hos Peter Beier til en dejlig oplevelse hver gang, vi besøger stedet. Chokoladen kan vi ikke stå for og nyder gerne både kaffe og chokolade - ikke mindst Peter Beiers flødeboller! Tak for fantastisk chokolade og skønne medarbejdere!

Meget tilfreds kunde.
Jeg har to gange været til Afternoon Tea i Hørsholm. Top service og meget lækker afternoon tea.
Har også altid været tilfreds med at komme i Gurre. Super betjening og dejlig is og chokolade.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Dårlig oplevelse i Peter Beier cafe i…
Dårlig oplevelse i Peter Beier cafe i Stenløse. Mine veninde og jeg var der og spiste frokost. Jeg bestilte en sandwich med hjemmelavet tunsalat for 90 kr og en varm kakao for 69 kr. Brødet var fint med tunsalaten var sjasket og ikke hjemmelavet. Jeg synes det er for dyrt til kvaliteten. Da jeg var færdig med at spise, gik jeg til toilettet og på vej til mit bord, spurgte jeg en medarbejder hvis jeg og mine to veninder kunne smage en chokolade, hun sagde, hvorfor? Jeg svarede at vi sad på et bord og spiste. Hun sagde at det var kun til dem der købte chokolade. Men vi havde købt vores frokost. Det var mening at JEG skulle købe en æske chokolade da vi skulle forlade caféen. Men NEJ, jeg købte intet, da jeg var ude, gik jeg til centerkiosken og købte FRELSENS chokolade, en æske lækkert chokolade og dansk lavet, og billige end Beiers. Så I ser mig aldrig mere i Jeres butikker! Farvel!

Afternoontea
Opdatering på anmeldelse d.15/3
Efter en god dialog med ledelsen der tilbød os en ny omgang afternoontea på deres regning havde vi en rigtig god oplevelse. Meget serviceminded personale og alle kunder blev taget godt imod og fik en meget god service.
Anmeldelse d.15/3:
Fin afternoontea meeen servicen er alt for dårlig
Min mand og jeg var i dag på jeres cafe i Hørsholm hvilket desværre var en meget skuffende oplevelse. Da min mand spørger om han kan få andet indhold i sin sandwich grundet allergi så får han besked på at det er for dyrt. Han vil gerne betale ekstra for det men det er åbenbart ikke en mulighed. Han får så efter en længere dialog med ekspedienten overtalt hende til at ændre indeholdet til en smule tunmousse i stedet for.
Da vi efter at have bestilt og betalt spørger om vi kan få et lille glas postevand til vores baby på 8 måneder så får vi besked på at det kan vi ikke men vi kan købe en flaskevand. Når man lige har betalt 498.- og afventer sin mad så føler man sig ærlig talt lidt bondefanget her. Jeg er klar over at personalet her formentlig følger Peter Beiers regler til punkt og prikke men kan det virkelig være rigtig at man nægter betalende kunder et glas postevand til en baby..
Serviceniveauet topper (ironi kan forekomme) da jeg spørger om vi kan bede om en lille pose til vores chokolade, så vi kan tage det med hjem, da vi simpelthen ikke kan spise mere. Her bliver jeg tilbudt at købe en lille cellofanpose for 2.- hvilket jeg bliver noget forarget over (særligt når jeg i kommentaren nedenunder her kan læse at de følger gratis med chokoladen).
Vi måtte desværre gå skuffet derfra efter den oplevelse.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Nu rabler det fuldstændig for Peter…
Nu rabler det fuldstændig for Peter Beier i Spinderiet, Valby. Min kone var inde og købe en gaveæske med 18 valgfrie stykker. Normalt hører æsken med. MEN hun blev opkrævet 15 kr. ekstra for æsken. Så husk selv at tage en æske med .......

Valentines brunch
Skøn sammensætning af chokolade. Man går ikke sulten fra bordet. Der var ikke noget vi ikke kunne lide. Især de chokolade overtrukket jordbær var et hit. Men 25 kr for et glas poste vand, når man køber brunch og kaffe, det er ikke rimeligt.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Jeg var med min mor på chokolade brunch…
Jeg var med min mor på chokolade brunch i Axel Towers. Vi havde glædet os til det længe, men det blev desværre en rigtig kedelig oplevelse. Da vi kommer derind skal vi først betale meget mere end forventet. Det er fint at priserne stiger, så man skal betale mere. Men jeg synes godt at vi kunne være blevet gjort opmærksom på det, da vi bestilte bord. De gamle priser stod stadig i jeres menu og stod rundt i forretningen. Vi får så af vide at prisstigningen er fordi at der er kommet flere ting på menuen. Det gav slet ikke mening da vi fik brunchen. Jordbærrene i før i tiden serverede var der ikke, i stedet fik vi nogle æbler som ingen af os spiste. Der var også skåret ned på nogle andre ting. I stedet for den normale naturel skyr, fik vi skovbær skyr, som vi ikke kunne lide, da vi spurgte ind til den, fik vi af vide at det var en Valentins ting, og at de havde for meget af den, og derfor serverede den til brunchen. Det føltes ikke som noget vi skulle bøde for tænker jeg.
Jeg havde bestilt glutenfrit brød til, og det føltes ikke helt i orden at jeg selv skulle betale for at få en enkelt bolle, i stedet for den overdådige brødkurv man plejer at få. Det er fint at i har en erstatning for brødet, men det føles bare lidt kedeligt kun at få en enkelt bolle, når man endda betaler ekstra for det.
En af jeres ansatte kom hen for at spørge hvordan det hele var, min mor var lidt ærlig og sagde at det ikke var som forventet, og at vi har fået mere og bedre før i tiden. Det er lidt underligt at vi bliver lovet en ekstra god brunch som koster mere, også får en meget dårligere end vi nogensinde har fået hos jer.
Men den ansatte bliver ret irriteret på min mor, og det ser man tydeligt, hun prøver virkelig ikke at skjule det. Jeg synes ikke at det er okay at man føler sig sådan i vejen, fordi at man faktisk bare er ærlig og svarer på hendes spørgsmål. Det levede på ingen måde op til den standart i ellers plejer at have.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Kundeservicen går nedad, imens priserne går op
Jeg har handlet hos Peter Beier i årevis, og synes efterhånden at prisen er steget meget men at kundeservicen desværre samtidig er gået stødt nedad. I har smilende, flinke, unge medarbejdere, men det gør desværre ikke alt. Kø-kulturen går fløjten, når I pludselig bare tager nogle midt i køen og handler med dem og overser andre. Nogle får smagsprøver og andre gør ikke. Fx. stod et par foran mig som kun købte for halvt så mange penge som jeg (uden at det burde have en betydning). De fik begge en smagsprøve, nød den og talte højt om hvad den indeholdt. Jeg, derimod, fik ikke tilbudt en smagsprøve på trods af at jeg købte mange flere ting. Og nej, jeg mener ikke jeg selv skulle have bedt om en - det burde være en del af servicen. Og nej, det er ikke første gang jeg har oplevet at mange andre fik men ikke jeg.

Isglas er en ommer.
Hej Peter Beier.
Vi har til nytårsaften bestilt 4 af jeres is, i de her små glas.
Da vi gik glassene lidt efter, så fandt vi flere store farlige fejl i glassene.
Jeg syntes det er ærgerligt, at når i laver et eksklusivt produkt. At man ikke har orden på sådan noget!
Jeg arbejder selv med glas til daglig, og vil sige, at der hos jer, ligger en klar reklamation til jeres leverandør af de her glas.
I et af dem er der et skår, som er slået af. Det skår kan jo lige så godt ende i isen.

Dårlig service
Som hver jul købte jeg forskellige små chokolade æsker/ poser som skulle gives til ansatte i et firma. Det blev til et pænt stort beløb, da jeg spurgte om en pose til indkøbet fik jeg at vide at jeg skulle betale for posen. Så er det jeg spørger om servicen ikke er en smule ringe når man køber for et stort beløb og smagsprøve skulle jeg selv spørge om. Det er simpelthen for ringe, det er sidste gang jeg handler i butikken på Falkoner alle

Unprofessional of amateur service
Alt for lang ventetid ( ca. 35 minutes ) på afternoon tea og jordbær manglede. Total uprofessionel service.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Glimrende cafe latte,MEN 49 kr for et…
Glimrende cafe latte,MEN 49 kr for et lille krus latte er alt for dyrt….
Man får ikke en gang et lille stykke chokolade til kaffen; det får man mange andre steder.
Det er trods alt en fin chokoladebutik, man drikker kaffen i😳

Skuffet chokoladesmagning
Oprindeligt skulle jeg have været til "Du glemmer det aldrig"-arrangement til kr. 300,- pr. person, som jeg ved havde et langt mere eksklusivt udtryk, hvor man virkelig blev forkælet og hvor smagsprøver man ikke kunne spise på grund af mæthed, blev tilgodeset med udlevering af en pose, hvor man kunne komme smagsprøveresterne i :)
Det oprindelige "Du glemmer det aldrig" blev imidlertid ændret inden jeg kunne gøre brug af mit bevis til "Chokoladesmagning" til kr. 350,-.
Det var en tam fornøjelse. Det mest opmuntrende var den unge dame som præsenterede os for chokoladesmagningen. Smagningen bestod af: 10 stk. forskellige smagsvarianter på størrelse med en tommelfingernegl. 5 stk. forskellige fyldte chokoladestykker, 1 flødebolle, 1 kop med julechokolade med flødeskum og 2 SMÅ bægre med forskellige smage (koncistens som italiensk is) - og det var det :(
Blev dybt skuffet.

Ekstrem dårlig kundeservice
Jeg bestilte den 19.11.22 for kr. 978,- 95 stk. chokolade. Det skulle komme til min adresse den 22.11.22, hvilket er fint da jeg er hjemme hele dagen, det kommer bare ikke. Det viser sig at GLS åbenbart har kørt til en forkert adresse, og ender med at aflevere min pakke i en total uhumsk butik, spilhuset i Herlev, som ligger pænt langt fra hvor jeg bor! Da jeg henter pakken den 24.11.22 kan jeg med det samme se at der umuligt kan være 95stk. chokolade i den lille pakke. Pakken stank af tobaks os, og jeg stillede den på terrassen til luftning natten over. Dagen efter åbner jeg pakken og der er så kun 24 stk. chokolade som ser lidt gammelt ud. Jeg sender 2 mails til PB om sagen, men først mandag skriver de at de har forsøgt at ringe. Men nu har de sendt resten. Ikke noget med undskyld eller en kommentar til at chokoladen ser gammel ud. Nu har jeg fået resten i dag, og her var der heller ikke nogen undskyldning, eller en lille gave måske en lille nisse eller 2 flødeboller fordi man har haft den ekstra ulejlighed - ingenting - ingen undskyldning - ikke noget det er vi kede af - ingenting - og intet svar på om chokoladen kan holde til jul, da det var hele formålet! Nu har jeg måske bare smidt kr. 978,- ud af vinduet.
Service udover det sædvanlige !
Super Service, Vi har fødevareallergi i familien og har altid handlet hos PB i deres butikker i Jylland til jul & påske. Så flyttede den ene butik, for senere at lukke. Jeg tog derfor kontakt til HQ og fik af vide at jeg kunne bestille mine julekalendere online, herefter ringe når de skulle fyldes, så vi sikrede at der ikke kom chokolader i med nødder / marcipan. Tina P. gav en fantastiks service og sendte efterfølgende billeder af begge kalendere så jeg ved hvilken kalender er til hvem, samt jeg kunne se hvad vi sammen havde valgt at putte i. Det er service som denne der gør jeg nu på 17 år er trofast Peter Beier kunde. Jeg er dog ked af der ikke længere er butikker i det jyske.
Alt i alt en god oplevelse
Jeg har netop modtaget en ganske stor bestilling (nethandel), hvor flere æsker har identisk ydre - men ikke indre.
Sidste år var en æskerne fra en tilsvarende bestilling pakket fint ind i silkepapir. Det var så dejligt at kunne videregive disse. Desuden havde P. Beier markeret hvilken bestilling der var i de enkelte æsker. God og rimelig service, når nu æskerne er (hygiejnisk) plomberet.
Det var ikke markeret i år, men jeg kan forstå på P.B. at det vil de være fremadrettet.
Silkepapir var af miljømæssige årsager ikke benyttet. En begrundelse der er uangribelig hvad man end ellers måtte mene.
Chokoladen er frisk og smuk i farven. Og ikke mindst velsmagende.
Så tak for den.
Virkelig lækker chokoladebrunch
Var til chokoladebrunch i Axel Towers i dag, og det var en skøn oplevelse. Rigtig lækker mad, hvor chokoladen var i fokus, samt god betjening.
Vi kommer igen.
PeterBeier sælger gammel chokolade
Jeg har været flittig bruger af PeterBeiers chokolader, både til mig selv. Men i særdeleshed til samarbejdspartnere.Selvom de er i den dyre ende prismæssigt, har jeg syntes at de var det værd.
Det synes jeg ikke mere, da jeg nu 3 gange har oplevet at få gammel chokolade. Med en flot hvid hinde på, så chokoladen ser støvet ud.
Der er jo helhedsoplevelsen, jeg betaler for.
Det er særligt pinligt når det gives i gave.
Det er så kritisabelt, når man ønsker at levere høj kvalitet, til høje priser.
Derfor vil jeg ikke mere benytte mig af PeterBeiers produkter
Afternoon tee en stor skuffelse
22 oktober 2022 - vi havde forudbestilt afternoon tee kl. 14:00. Desværre var det en rigtig dårlig oplevelse. Der var ikke reserveret et bord, ingen velkommen til, ingen service. Vi blev anvist et bord hvor der manglede en stol. Herefter skete der ingenting vi fik lov til at sidde 20 minutter uden en eneste af de ansatte kontaktede os. Efter 20 minutter endelig et menu kort. Vi kiggede på hinanden og valgte skuffet at forlade stedet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.