Payson Bewertungen 91

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mina kunder betalar till payson, jag leverera varor men payson vill inte betala mig det dom tagit av kunderna. Dom hänvisar till nån varning från deras Kredibolag Dun & Bradstreet som skickat en kredi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag använde denna tjänst då jag sålt ett padelrack på Blocket för 900 kr. När jag ska göra ett uttag blir detta stoppat och kontot låst. Måste förklara vart pengarna kommer ifrån och bifoga kvitto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håll er borta! Du får ETT mejl på ordern. sen knäpptyst om din faktura så du glömmer bort den. du måste, obs!, hitta det gamla mejlet, klicka på en länk, logga in sen ladda ner din faktura PD... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Dienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Med Payson kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt skicka och ta emot pengar!

1.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Payson gjorde ett fantastiskt jobb!

Tack vare Payson fick jag hjälp med att hantera en situation där jag hade betalat för en vara, men inte fått den levererad. Jag vände mig till Payson när företaget ifråga inte svarade på samtal eller mejl. Det kändes tryggt att veta att jag tack vare dem kunde få mina pengar tillbaka om företaget inte levererade varan inom en viss tid.

16. Juni 2021

Utebliven återbetalning

Jag är otroligt missnöjd och besviken på Payson och kommer med stor sannolikhet inte att använda Payson igen. 30/4 i år gjorde jag ett köp på www.dintröja.se via HA Brodyr AB, varav betalningen skulle ske genom Payson, dagen efter beställning är avklarad så ser jag att beställningsordern var avbruten från Payson. Så jag kontaktar dintröja.se och frågar vad som sker och de säger att de har haft problem med paysons betalningserver, Okej säger jag till den jag pratade med i supporten, då får jag väl tillbaka mina pengar i det här fallet 395 kr. Personen i supporten säger att det ligger på Payson att betala tillbaka för DinTröja.se hade inte fått betalt. Nu i skrivande stund så är det 11/5 och jag har fortfarande inte fått tillbaks mina pengar trots det stod att de skulle ta 3 dagar att få tillbaka pengarna! Jag har fortfarande kvar alla uppgifterna från beställningsorder hos dintröja.se så jag kan bevisa att jag har lagt en beställning som jag inte har fått och jag inte har fått tillbaks pengar på för en avbruten beställning!

11. Mai 2021

Antwort von Payson

Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Vi hittar inte däremot inte att du har varit i kontakt med vår kundtjänst på Payson, och inte heller att butiken som du handlat hos har kontaktat oss kring detta ärende. Därför verkar det ha blivit något tokigt längst vägen och för att vi ska kunna hjälpa till att lösa detta skulle vi behöva komma i kontakt med dig för att veta vilket specifikt köp hos butiken det avser.

Kontakta gärna vår kundtjänst på kontakt@payson.se med ditt referensnummer på betalningen så kan vi enkelt se vad som har hänt. Det går självklart också bra att ringa oss på 08-470 94 00, telefontid 09:00-12:00, 13:00-16:30.

Vi hoppas att vi kan komma i kontakt med dig snarast så att ditt ärende ska lösa sig.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
/Vi på Payson

Håll er borta!

Håll er borta!

Du får ETT mejl på ordern.
sen knäpptyst om din faktura så du glömmer bort den.

du måste, obs!, hitta det gamla mejlet, klicka på en länk, logga in sen ladda ner din faktura PDF.

ingen email påminnelse några dagar innan förfallodatum, nej ett snigelpost med påminnelseavgift. är de så dom tjänar pengar?

13. April 2021

Hej Emil,

Vi skickar alltid ut fakturan som en bifogad PDF i mejlet du tog emot. Dessutom kan du snabbt och smidigt betala din faktura med Swish om du följer den länken i samma mejl där fakturan fanns bifogad. Du har alltid 14 dagar på dig att betala en faktura från Payson om inget annat valdes vid köptillfället.

Du får gärna kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 08-470 94 00 eller mejla oss på kontakt@payson.se om du vill ha mer information eller hjälp kring ditt köp. Vi beklagar att du fick denna upplevelsen av Payson. Önskar dig en fortsatt fin dag.

/Vi på Payson

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Payson and International Market

This might seem out of place with the swedish, danish reviews but I wanted to give a perspective of Payson from a International point of view.

Payson first of only uses Swedish in their checkout process which confuses a lot of people that come from other countries and that learned English as a second language which mostly turns people off.

Second Payson sends the customer an email in swedish to create an account to see the status of the order/invoice which yet again is only available in Swedish while the main site still advertises in English this needs to be improved on (This also counts for the first reason).

Third the lack of payment options yet again turns away a lot of international users which might be limited to PayPal or their Bank cause they don't have a Credit/Debit Card. Trustly is not a great solution as they also don't support a lot of banks compared to Payson's competitor Klarna.

The last section will be related to a kind of rant about how Payson handled a UF Company that went international and got international coverage on YouTube and Media (This does not affect the overall review score)

First of all there is no reason to suspends a UF Companies withdrawal just cause they are getting a lot of money this seems just like a terrible move for Both Payson and the UF Company one Payson will get bad reputation second the UF Company will also be held accountable if they don't respond properly to the issue. I hope Payson would change it's behaviour in the regards as it is not good to just block and demand stuff that is impossible to do without money to fund it.

(Take it with a grain of salt this was all written by someone from Germany)

22. März 2021

Hi Marie,

Thank you for your feedback.

We understand your confusion and we will absolutely take your comments with us. Today, the language in the checkout is chosen by the e-merchant when they make the integration to their webshop, and the language will therefore automatically be Swedish all the way during your purchase if they haven’t done any changes to it.

How the language appear in the checkout will depend on the e-merchants integration, and it is hard for us to know more without more information. On further note - we will absolutely consider adding the language selection tool to the checkout for consumers as well.

If you have any questions about your purchase or the emails you have received in Swedish, you are more than welcome to contact out customer service. You will find the contact form here; https://account.payson.se/contact/contact or if you want to call you can reach us by phone +46 8 470 94 60.

I wish you a great day.

Tycker allt funkat super

Tycker allt funkat super. Lätt att skapa konto och integrera på hemsidan och tror kanske jag hade löst det även utan hjälp, men ändå skönt att min kontaktperson hos er var med när jag gick live. Första madrassen är nu körd via payson och min kund var nöjd med hur det gick till. Stort tack!

25. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt otydligt vart man ska betala

Väldigt otydligt vart man ska betala. Fick faktura men inga betalningsuppgifter. Så första gången skickade jag fel. Sedan när jag väl kontaktade kundtjänsten så frågade jag hur och vart betalningen skulle ske. Varpå jag bara blev besvarad om att jag betalade till fel mottagare. JAA det vet jag därav mailet. Har dubbelkollat fakturorna och där stod INGEN betalningsmottagare, enbart till företaget jag handlade hos. Nu fick jag ytterligare betala pga framflyttad faktura när felet låg hos Payson. Stod varken betalningsuppgifter eller fick någon påminnelse från dem. Aldrig mer.

30. September 2020

Antwort von Payson

Vi beklagar att du fick denna upplevelse efter att ha handlat i en e-butik med Payson.

Samtliga betalningsuppgifter står alltid med på den bifogade fakturan som vi skickar ut per e-post till kunder som valt att betala med faktura i vår betallösning. Om du skulle ha några frågor kring en Paysonfaktura eller hur du betalar den kan du alltid kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att förtydliga betalningsuppgifterna.

Om du skulle ha vidare frågor kring just ditt ärende hos Payson får du gärna kontakta oss igen så hjälper vi dig.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi är en svensk företag och vi vill…

Vi är en svensk företag och vi vill lägga till Payson som en betalningmethod men när vi kontakta med kundtjänst det var väldigt dåligt och hon svara oss med utan läsa vår ansökan, istället vi fick godkänd från Swedbank och Klarna med kort tid. Jag såg inte liknande detta företag.

16. September 2020

Hej Sasan,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med det bemötandet du fick av oss. Vi läser självklart igenom alla ansökningar innan vi av någon anledning skulle ge ett avslag. Om en e-butik har fått ett avslag meddelas detta självklart direkt till den som gjorde ansökan.

Om du har vidare frågor kring just din ansökan hos oss är du varmt välkommen att mejla oss på kontakt@payson.se eller ringa på telefonnummer 08-470 94 00.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Extremt oseriöst

Extremt oseriöst. Fick ingen faktura och sen skickas en påminnelse med extraavgift. När man ringer Svea ekonomi och påpekar att jag aldrig har fått fakturan får man bara svaret "ja, tyvärr men fakturan är skickad".

Helt sjukt att man kan hantera kunder på det här sättet och tro att man någonsin skall använda Payson igen!

Martin

27. Mai 2020

Hej Martin,

Vad tråkigt att du inte alls är nöjd med ditt fakturaköp. Vi skickar alltid ut fakturan i samband med att butiken du handlat hos skickar varan, skulle du misstänka att den försvunnit på vägen kan vi alltid hjälpa dig genom att skicka en ny faktura. Det är lätt hänt att mejladressen blivit fel eller att vårt mejl hamnat i din skräpkorg.

VI beklagar verkligen att du fick denna upplevelsen, men du får gärna kontakta oss direkt istället för Svea Ekonomi om samma sak skulle hända igen. Svea är vår fakturaleverantör men vi hjälper mer än gärna till om något strulat till sig vid ett köp som gjorts hos oss.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det absolut sämsta företaget någonsin

Det absolut sämsta företaget någonsin. Sålde en telefon och vi använde payson (inte garantin) då vi ville ha en trygg men ändå smidig affär. Det slutade med att jag förlorade både telefonen och pengarna då KUNDTJÄNST nekade utbetalningen innan köparen fått varan. Trots att köparen och säljaren var överens om att inte använda garantin. Vi båda skickade intyg på att vi var överens. Nu vägrar köparen att betala mig privat givetvis då han vinner på detta.....så jag förlorade både telefonen och pengar som var mitt barns. Kommer polisanmäla detta......Bra jobbat Payson!!!!!!

14. Mai 2020

Antwort von Payson

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra tjänster och den dialog du haft med vår kundtjänst.

Om du har vidare frågor kring ditt ärende får du gärna kontakta oss på telefonnummer 08-470 94 00 då vi har som policy att inte diskutera enskilda kundärenden i öppna forum.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag.

Bra betaltjänst med mervärde

Vi använder Payson i vår shop Onmywall.se. Förutom en smidig betallösning för både oss och våra kunder ger Payson oss ett stort mervärde och erbjuder oss gratis marknadsföring i deras kanaler. Det ökar vår trafik och försäljning varje gång.

5. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr