PanzerMuseum East Bewertungen

3.6

Jeg ankom med familien fredag i Kristihimmelfarts ferien, 2 teenagere og 2 voksne, og havde påtænkt at vi alle 4 skulle se museet og militærhistorien i årene frem til murens fald, fordi jeg de... Mehr ansehen

Fantastisk nørdet i sine beskrivelser af de forskellige køretøjer og genstande, men også med historisk kontekst af situationerne det gjorde forskellige ting blev bygget. Et vildt flot restaurerings ar... Mehr ansehen

Spændende museum med gode udstillinger. Det var nemt at finde rundt og det var flot materiel. Især var det sjovt, at der var mulighed for at klæde sig ud i tøj fra datiden og tage billeder af det.... Mehr ansehen

Allan er fantastisk til at formidle og gøre besøget til noget helt særligt. Selv når man kommer igen og igen er hvert besøg som nyt og man opdager altid nye detaljer man ikke før har lagt mærke til.... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Modellbaugeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PanzerMuseum East er Danmarks største private samling af militærkøretøjer fra den østlige side af koldkrigsperioden. Hos os finder du kampvogne (tanks) lastbiler, jeeps, uniformer, teknisk materiel som motorer og radiokommunikation, samt motorcykler.

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Vi (2 voksne & 4 teenage drenge) blev budt velkommet til museet af ejeren som straks satte vores drenge i gang med en opgave, hvor de kom igennem hele museet, og endte med en "medalje" for fuldført mission.
Museet byder på en masse historie og materiel fra den kolde krig, bæltekøretøjer, pansrede hjulkøretøjer, et fly der et omdannet til biograf og meget mere. Vores drenge kunne ovenikøbet klæde sig ud i uniformer og geværer, der lå fremme til at blive brugt.

Vi havde derudover købt overnatning i Panzermueet shelteranlæg - Rørbunkeren = fantastisk oplevelse og ren luksus. Rørbunkeren var bygget op med betonrør il at sove i og med grillsted i midten. I hvert rør var der USD stik og med de lejede usb lamper, helt perfekt. Oveni købet var der stor/rent toilet samt udekøkken.
De smukke og meget velholdte omgivelser i hele plantagen, var til fri afbenyttelse, og hvor drengene fik testet FUT banen (forhindringsbanen) og senere i skumringen så fasaner.
Vi var så heldige at vi havde perfekt vejr og helt klar stjernehimmel. Det eneste MEN var at vi måske skulle have haft lidt mere varmt tøj med, for det er koldt om natten :-) her i oktober.

Alle i selskabet vurdere Panzermuesum og shelteranlæg til en klar 10 ud af 10 mulige. God fornøjelse :-)

16. Oktober 2018

Et museum der er værd at køre langt efter

Stedet giver mulighed for at kigge ind fortiden. Her kan du se, hvad det var for noget materiel, de gamle øst lande havde
Det er sat op i en sammenhæng, så man kan se, hvordan der blevet brugt.
Museet ligger i nogle pragtfulde natur omgivelser, hvor der er mulighed for at lade op.
Deres seneste tiltag med mulighed for overnatning i cementrør er super flot og så jeg forbavset over at en overnatning er så billig.
Museet er absolut værd at besøge og så bliver du ikke flået i entre.

27. August 2018

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen