Bestilte en cykelanhænger hvor det tydeligt på hjemmesiden var gjort opmærksom på, at den først kunne leveres et stykke tid senere da den var udsolgt. Alligevel sendte Bikefreak en mail for at gør m... Mehr ansehen
Outzone.dk
Desværre modtog forkert vare. Men efter telefon samtale fik jeg den byttet.
Skulle for en del måneder siden købe et forhjul til min cykel, og fandt frem til et, hvor der dog manglede nogle specifikationer. Skrev en email til dem ved 21-tiden og fik svar 5 minutter senere med... Mehr ansehen
Bestilte varer, hvoraf een var i restordre, selvom dette ikke fremgik af hjemmesiden. Fik dog hurtigt info om dette i en mail som også beklagede situationen. De øvrige varer blev afsendt med det samme... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Outzone.dk (tidligere Bikefreak.dk) er stedet hvor du hurtigt og let kan finde en ny cykel eller udstyr/reservedele til denne. Hos os får du altid god kundeservice/hurtig levering og gode priser.
Grønningen 13, 8620, Kjellerup, Dänemark
- kundeservice@outzone.dk
- www.outzone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Billige produkter
Kan anbefales, oplevede dog ikke dag til dag levering, så der har i lidt forbedringspotentiale ;-). Eller god service, og det produkt jeg købte er modtaget og testet. God value for money....
Super ;-)
Købte cykelanhænger og var noget klodset til at samle den, men sælger Bo var god til at hjælpe mig i gennem pr. tlf. hvor han ringede mig op.
Brugsanvisningen fandt jeg først til allersidst. Smil, nu ved hvordan men gør . hilsen kimmie
Delene kom hurtigt
Det var de rigtige dele
I det hele taget godt koncept
Lidt lagsom levering, kvik respons
Bestilte ved flere forhandlere en lørdag eftermiddag/aften, og alle andre leverede tirsdag, men først onsdag aften fik jeg besked om at jeg kunne afhente varen.
Ved ikke om det var GLS som var sløv eller kuk i mail proxy, men da jeg skrev til firmaet fik jeg hurtigt svar.
Handler der gerne igen.
God til det uventede.
Jeg havde bestilt en del stumper, og de ankom på nær en som forventet. Jeg mailede derfor søndag aften at jeg manglede en skærm og uden lange undskyldninger eller krav om ydeligere dokumentation, fik jeg svar mandag morgen om at de ville sende den. Der gik lige et par dage så havde jeg den. Alt i alt giver det et godt indtryk når man også kan håndtere det uventede.
Billig, effektiv og hurtig levering
De billigste jeg kunne finde på nettet. Perfekt og hurtig ekspedition.
Dårlig leveringstid
Jeg er ikke tilfreds med leveringstid samt den cykel computer jeg købte var ikke så god kvalitet som jeg havde forventet. Magnet var så dårlig i gevind at jeg er bange for den snart falder af
Lettere kan det vist ikke gøres
Let og overskueligt. Lettere kan det vidst ikke gøres :-)
God service og hurtig levering
Ingen problemer
Fandt nogle ikke så gængse 20" tommer MTB dæk på BikeFreak. Leveret kort tid efter uden forsinkelse.
Hurtigt og billigt!
Bestilte forskellige cykeldele. De kom inden for den lovede leveringstid på 3 dage. Kan anbefales!
Perfekt behandling hele vejen!!!!
Køb hos Bikefreak - perfekt hele vejen!!
Nem handel - hurtig levering.$
Ingen problemer.. Nem at finde varen på siden.. Perfekt og hurtig levering. Har ikke andet end godt at sige.. TOP!!
hurtigt, billigt og nemt
Bestilte lørdag og fik det mandag
god hjælp og hurtig forsendelse
Bikefreak har hurtig respons ved spørgsmål og er hurtige til at sende vare som du har bestilt og så gør det jo heller ikke noget, at priserne er rimelige
Hurtig og god service
Bestilte en skater hjelm. Ringede få minutter til bikefreak.dk og kunne hente hjelmen efter aftalt tid.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.