Bestilte en cykelanhænger hvor det tydeligt på hjemmesiden var gjort opmærksom på, at den først kunne leveres et stykke tid senere da den var udsolgt. Alligevel sendte Bikefreak en mail for at gør m... Mehr ansehen
Outzone.dk
Desværre modtog forkert vare. Men efter telefon samtale fik jeg den byttet.
Skulle for en del måneder siden købe et forhjul til min cykel, og fandt frem til et, hvor der dog manglede nogle specifikationer. Skrev en email til dem ved 21-tiden og fik svar 5 minutter senere med... Mehr ansehen
Bestilte varer, hvoraf een var i restordre, selvom dette ikke fremgik af hjemmesiden. Fik dog hurtigt info om dette i en mail som også beklagede situationen. De øvrige varer blev afsendt med det samme... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Outzone.dk (tidligere Bikefreak.dk) er stedet hvor du hurtigt og let kan finde en ny cykel eller udstyr/reservedele til denne. Hos os får du altid god kundeservice/hurtig levering og gode priser.
Grønningen 13, 8620, Kjellerup, Dänemark
- kundeservice@outzone.dk
- www.outzone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og hurtig levering :)
Kompetent og imødekommende betjening
Jeg har nu flere gange haft fornøjelsen af at bestille og modtage varer fra Bikefreak. Det har alle gange været en fornøjelse og supporten fra Bikefreak med henblik på at finde det bedst egnede produkt har været fortræffelig.
Hurtig leverance og gode priser
Manglede en ud af seks cykelslanger, men what the heck. Fik mine stumper hurtigt og til en god pris.
Super!
God vejledning pr telefon - varen afsendt hurtigt - og varen var helt som beskrevet. Jeg handler gerne her igen.
Super handel.
Det var,som det skulle være,intet at klage over.
Her kan du trygt handle
Jeg fik hvad jeg bestilte.
Hurtig levering.
Varen var i fin kvalitet.
Her handler jeg gerne igen.
Super hurtig og nem
De er hurtig med levering og billig
Perfekt
Først og fremmest vil jeg sige, at det er en fornøjelse, at surfe på jeres side, det er nemt og overskueligt på trods af det store sortiment. Thumbs up. :)
Har kun handlet hos bikefreak.dk én gang, men den ene gang var perfekt. Betingelserne for gratis fragt, er at man henter på nærmeste posthus, hvilket på ingen måde genere mig. Alligevel fik jeg pakken til døren.
Det skal siges, at det kunne smides ind af postkassen, men så længe det ikke er bekræftet at det er en beslutning postdanmark har gjort sig, skal i have æren :)
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
hurtig
billig og hurtig levering og en god kvalitet af varen-
Imponerende hurtigt og nemt.
Mit første - men absolut ikke sidste køb hos Bikefreak.
Stort udvalg af varer.
Jeg savnede nogle mål - højde, bredde, dybde og vægt - på mit cykel-vægophæng.
Mange hilsner
Søren
Nemt, hurtigt og billigt.
Min pakke kom allerede dagen efter bestillingen, og jeg kunne ikke have købt det samme billigere noget andet sted på nettet.
Helt gnidningsfrit
Og ikke mindst fragtfrit. Bestilte varer ankom til aftalt tid i forventet stand :-)
Lynhurtig levering og super pris!
Jeg fik hvad jeg bestilte dagen efter. Jeg handler der helt sikkert igen.
God butik
Havde lige det jeg skulle bruge, til god pris og hurtig levering.
yderst tilfreds
jeg er imponeret af prisen da kvaliteten er så god
Perfekt!
Rimelige priser, god telefonservice, hurtig levering og fine varer hvad mere kan man ønske?
Helt i orden, alt som lovet
Dette er et godt firma ved handle på nettet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.