If there were a "minus" star page, I would give that rating. I ordered their battery wood cutter online, liking all the features. The price had been lowered to $29.99, which sounded wonderful. La... Mehr ansehen
Kjøpte en en jakke og bukse , betalt med kredittkort. Har mottatt jakken og regnetøysett som ikke er bestilt/kjøpt , buksen til 1000,- er ikke kommet . Dette er også fortollet inn til Norge. Har sendt... Mehr ansehen
Jag beställde en ryggsäck (Fjällräven Långfärd) som jag är mycket nöjd med. Det gick enkelt att beställa och jag gillade skarpt statusuppdateringar på min order som jag fick på mail. Gillade även at... Mehr ansehen
Bestilte vare mandag. Sendte email torsdag, for at få præcis leveringstid -> intet svar Ringer Fredag til kundeservice, som meddeler at vare bliver sendt efterfølgende mandag. Mandag (8 dage)... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Køb alt dit nye outdoor udstyr her. Vi har verdens største udvalg af Haglöfs, Fjällräven, Helly Hansen og Salomon. Levering 1-5 dage.
Dänemark
- www.outshop.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig Service
Mottok aldri pakken. Ingen hjelp å få fra butikken. Jeg har ikke opplevd lignende.
lang leveringstid
Alt for lang leveringstid - det tog 10 dage før jeg fik min pakke.
God kvalitet til billig pris.
Jeg har købt et lækkert sæt regntøj til en billig pris, lækker kvalitet og ikke mindst hurtig levering. Kan anbefales.
Forkerte leveringstider, langsomme svartider endte med at varen var udsolgt
Jeg bestilte et par støvler og fik hurtigt en bekræftelse... herefter skete intet før jeg rykkede en uge siden (der var angivet 2 dages leveringstid).
Nogle dage senere fik jeg mail om at varen nu skulle bestilles fra leverandøren - men om "et få dage" ville jeg modtagen varen.
Efter nogledage - igen, får jeg pludselig besked om at varen var udsolgt - too bad.
Fin webshop men jeg vil bestemt ikke anbefale Outshop grundet manglende kommunikation og forkert angivne leveringstider.... f.eks. kunne de have valgt, at foreslå et alternativt produkt.
Fin netshop
Nemt at bestille, hurtig levering, fint produkt.
Eneste minus var lidt forvirring medhensyn til leveringsbetingelser. Synes ikke oplysninger på hjemmesiden matched de oplysninger der stod på min ordrebekræftelse - så jeg var bekymret for om jeg kunne nå at få mine vare i tide. Fik dog mine vare rigtig hurtig, så det blev aldrig noget problem.
gode varer til en god pris med hurtig levering
jeg synes outshop er en super god butik. Du får en ordentlig vare til en god pris og leveringen er hurtig og varen er pakket forsvarligt ind. der er ikke så meget pjat. prøv den næste gang du handler.
Perfekt handel..
Kan kun anbefale Outshop til alle.
Nemt, hurtigt, ingen problemer overhovedet..
overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Det var super let at vurdere hvilket størrelsen jakken skulle have på hjemmesiden, så det var rigtig størrelse og hurtig levering, super nemt
Alt i orden - Intet at bemærk
Dejlig og problemfri bestilling og levering. Samtidig til den bedste pris ved slagtilbud.
Sådan skal nethandel være!
Super side at handle med. God og hurtig levering. Med fin kommunikation både før og efter købet. Thumbs up!
god betjening - hurtig levering
Jeg har foreløbig vasket mit overtøj i imprægnering. Det er meget nemt at bruge, men endnu ikke fået afprøvet om det virker - venter på regnvejr... Imprægnering til sko er heller ikke prøvet af, men jeg har store forventninger. Det er meget nemt at handle hos Outshop og leveringen er hurtig.
Når man bestiller varer, er der hurtig og problemfri levering.
Hvis man er i tvivl om et eller andet, kan det let klares med et telefonopkald, der altid er blevet besvaret af venlige medarbejdere, som ved, hvad de har med at gøre.
Levede op til forventningen
Bestilte mit udstyr, der var af den kvalitet jeg gerne ville have. Outshop leverede hurtigt, og til den lave pris der stod på deres side. Udfra denne positive oplevelse kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke tjekker deres webside næste gang jeg skal bruge udstyr.
Gode tilbud men manglende koordinering
Købte jakke via nettet.. Var efterfølgende i butik for at prøve og størrelsen passede ikke. Medarbejder ville rette ordre, men ved afhentning af ordre var det alligevel den forkerte størrelse, selvom jeg også havde talt med deres kundeservice om ændringen efterfølgende. Men mindre problem da de fixede den rette størrelse ved afhentning. Godt personale.
Ændrede bestillingen flere gange
De ændrede desværre min bestilling 2 gange, så de ting jeg havde fundet på tilbud pludselig var udsolgt. Lidt træls. Ellers meget overskuelig hjemmeside!
Super som altid
Hurtig levering og varer som beskrevet... Til den rigtige pris
Perfekt
Hurtig levering, og jeg sparede næsten 1000 kr på den Haglöfs jakke som jeg købte.
Vare og levering som lovet
Pakken gjorde stor lykke hos modtager og derfor også hos giver.
Lynhurtig levering. Godt pakket ind. Flot telt
Super super super
Super lækkert produkt
Så fin rygsæk, og vores datter er vild med den. Nemt og top i orden produkt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.