Outshop Bewertungen

1.5

If there were a "minus" star page, I would give that rating. I ordered their battery wood cutter online, liking all the features. The price had been lowered to $29.99, which sounded wonderful. La... Mehr ansehen

Kjøpte en en jakke og bukse , betalt med kredittkort. Har mottatt jakken og regnetøysett som ikke er bestilt/kjøpt , buksen til 1000,- er ikke kommet . Dette er også fortollet inn til Norge. Har sendt... Mehr ansehen

Jag beställde en ryggsäck (Fjällräven Långfärd) som jag är mycket nöjd med. Det gick enkelt att beställa och jag gillade skarpt statusuppdateringar på min order som jag fick på mail. Gillade även at... Mehr ansehen

Bestilte vare mandag. Sendte email torsdag, for at få præcis leveringstid -> intet svar Ringer Fredag til kundeservice, som meddeler at vare bliver sendt efterfølgende mandag. Mandag (8 dage)... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft
  2. Angelgeschäft
  3. Jagdsportgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Køb alt dit nye outdoor udstyr her. Vi har verdens største udvalg af Haglöfs, Fjällräven, Helly Hansen og Salomon. Levering 1-5 dage.

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dårlig service!

Bestilte mit telt d. 30 maj, fik mail med at den var på vej, derefter skete der intet i 10 dage, da jeg ringede og spurgte hvad der skete sagde de at det skulle hentes fra et andet lager.
Derefter går der yderlige 7 dage uden noget sker, jeg kontakter dem så gennem deres kundeservice (Hvilket kun har åbent fra 10-12) hvor de så siger de ikke har teltet på lager.. Helt igennem dårlig online shop.

18. Juni 2015

Elendig og dyr betjening

Bestiller 2 varer a ca. 200,-kr og 50,-kr. Efter 10 dage meldes den ene (200) udsolgt. Sender derefter 50,- kr varen med leveringsomkostninger på 49,- kr. Kunne man ikke have annulleret ordren? Det er nok de færreste der køber varer på nettet med leveringsomkostninger på 100%.
Varen kan med lethed købes i tilsvarende butikker. 17.6.2015

17. Juni 2015

Nemt og hurtigt

Søgte soveposer, og fandt hurtigt det ønskede på siden. Masser af brugbare produktoplysninger, som mål, vægt og temperatur...

De tilbyder mobilpay, så det kan ikke være nemmere.

Nu er det bare at vente på posten :-)

8. Juni 2015

Elendigt

Bestilte fødselsdagsgave og fik bekræftelse. 3 dage senere fik jeg at vide at de er "gået i gang med at behandle" min ordre som vil blive sendt om 1-5 dage. 5 dage efter det får jeg at vide, at min bestilling er lige på trapperne, men må hentes fra eksternt lager. Dagen efter det får jeg mail om at varen er udsolgt. Det var på den 10. dag.
Jeg gik på en anden hjemmeside, hvor de "også" havde varen og der ankom varen på afhentningsstedet dagen efter bestilling!

4. Juni 2015

Fantastisk service

Købte et par Karl Fjällräven bukser, og har intet at klage over, gode priser, hurtig og billig levering, og god service fra butikken af.
Vi klart anbefale Outshop.dk til alle.

28. Mai 2015

Altid super service

For det første var det en kanon tilbud på liggeunderlag (maj 2015) og for det andet blev det sendt, så jeg havde det to dage efter - kan kun anbefalde Outshop.

26. Mai 2015

Nem og overskulig hjemmeside

Outshop.dk har en nem og overskuelig hjemmeside. Bestilling af vare går hurtigt og smertefrit og at de har viabill er jo også en positiv feature der er værd at nævne - så kan alle være med.
Jeg vil helt klart besøge deres hjemme igen.

21. Mai 2015

God oppfølging av ordren

Jeg setter stor pris på oppfølging av ordren, det virker seriøst og inngir tillit. Beklageligvis så har jeg ikke mottatt varene ennu ( 10 dager i dag)Den gikk raskt fra pakkeavdelingen i København, men deretter kan jeg ikke spore den. Jeg venter fortsatt

Truls Ekeberg

12. Mai 2015

Du får aldrig din vare - dårlig dårlig service

det er 2. og sidste gang, jeg har bestilt sportsudstyr hos Outshop. Da jeg bestilte, var varen på lager, og jeg fik straks en bekræftelse om levering inden for 1-5 hverdage. Herefter er der intet sket!!! jeg har rykket 2 gange på email, uden at få en tilbagemelding. Telefonen er kun åben kl. 10-12 på hverdage.
Sidste gang jeg bestilte, gik der 2 mdr. før jeg - efter utallige ubesvarede email rykkere - så valgte at annullere ordren. At jeg troede det var blevet bedre, og derfor gav dem en chance til - var dumt.

7. April 2015

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen