Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte tøj fra Desirée via deres site, er utrolig glad for jeg købte før jeg så trustpilot🙂 Normalt ville jeg aldrig give 5 stjerner, for et køb der havde en manglende knap. Men fordi varen va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere gange handlet ONME i FirstGrade butikken i city2 og har altid været 100% tilfreds med det produkt jeg har modtaget. Kvaliteten er vanvittig lækker på samtlige af deres produkter og prise... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 varer fra dem, den ene var en forkert størrelse. Altså DE har pakket den forkerte størrelse. Jeg har i 10 dage nu skrevet flere mails og skrevet på Facebook til dem uden respons.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog pakken med tøjet 2 dage efter bestillingen. Desværre passede den ene bluse ikke, hvorfor den blev sendt retur i tirsdags den 22/8. I dag - 2 dage efter - har jeg fået meddeles om, at peng... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til ONME! Vi er et dansk pigetøjmærke stiftet af Rebecca Dahl og Sophia Brown. Vi håber du kan lide vores styles og finder noget der passer til lige præcis dig

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kan klart anbefales👌

Jeg har købt fra onme en del gange efterhånden, og er super tilfreds ! Dejlig overskuelig hjemmeside, lækkert tøj og super hurtig levering 👌
Vil klart anbefale dem !🤩

Meget god

Jeg er meget glad for mit tøj det er så dejligt og have på. Mega god kvalitet. De er også rigtig søde derinde. Jeg har købt mange ting der inde❤️. Kan 100% anbefale

Elsker det!

Jeg modtog tøjet hurtigt, det er den bedste kvalitet. Siden jeg fik det ind af døren har jeg næsten ikke gået i andet. Også har de en virkelig god service

Hej Madeleine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse,
det betyder rigtig meget for os! ❤️

Vi er glade for, at du er blevet så glad for dit tøj
og vi håber på, at se dig på siden igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onme er okay og tøjet er okay

Onme er okay og tøjet er okay. Men personligt vil jeg ikke købe derfra igen.

12. März 2021

Hej Cathrine,

Vi er ked af hvis dine varer ikke har levet op til dine forventninger - og vi tilbyder altid gratis retur og ombytning, hvis dette er tilfældet.

Okay

Tøjet fra onme er okay, dog den hvide sky top jeg købte er utrolig gennemsigtig, det er rigtig godt skjult på deres billeder.

3. Februar 2021

Hej Julie,

Vi beklager hvis du har været utilfreds med toppen.
Man er altid velkommen til, at returnere kvit og frit hvis varen ikke lever op til dine forventninger.

Jeg har tjekket op på din ordre. Vi kan se, at du har betalt 100 kr. for gavekortet.
Så det virker til, at der har været en fejl på din ordrebekræftelse og det beklager vi selvfølgelig mange gange.

Hvis du kan se i din bank, at du er blevet trukket de 25 kr alligevel, så vil vi gerne refundere de 25 kr, da gavekort selvfølgelig er gratis.

Så du er velkommen til, at ringe til os eller sende en mail til service@onme.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Absolut ingen respons fra kundeservice

Absolut ingen respons fra kundeservice, selvom det bliver via messenger.
Aner ikke om pengene kommer retur, eller om retur gods er modtaget.
Øv
Efter nogen tid 12 dage, kontaktet af kundeservice der beklagede.
Der er fundet en løsning.

31. Oktober 2020

Hej Henriette,

Vi er kede af, at du har haft en øv oplevelse.

Inde på hjemmesiden har vi en returportal man skal udfylde og så bliver den sendt direkte til vores lager, kvit og frit.

På mystisk vis endte din pakke i SuperBrugsen. Dette kan være grundet, at pakken er sendt retur privat eller gennem arbejde - ellers kan GLS have lavet en fejl. Derfor har vi ikke fået registreret din retur.

Det tog noget tid, at finde ud af hvor din pakke var - og da vi fandt ud af den var endt i SuperBrugsen fik vi hentet den med det samme.

På daværende tispunkt, brugte vi ikke facebook til kundeservice og man skulle derfor enten ringe eller skrive over mail.

Efter din oplevelse har vi nu fået en ansat til, at besvare alle henvendelser på facebook, så dette ikke sker igen.

Vi forstår selvfølgelig din frustration og vi beklager mange gange.

10/10

Har købt et par sweatpants. Rigtig hurtig levering og super lækkert tøj. Skal klart have købt noget mere

20. September 2020

Hej trine,

Tusind tak for anmeldelsen!

Dejligt, at du er glad for tøjet❤️
Vi håber på, at se dig på hjemmesiden igen!

Sophia

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr