Bentesshop Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi piger fra E3 Spedition havde en fantastisk fyraftens shoppetur hos Bente Shop🤩 Vi fik shoppet, grinet og snoldet 😋 Man bliver altid mødt af fantastiske søde piger med godt humør, altid en sup... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ang ordre# 30215 Faktura (Nr. 7518) Inkompetent indehaver som ikke har styr på sit lager - købte 1 kjole hvor jeg modtog faktura. Ordren blev senere annulleret da de alligevel ikke kunne le... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Bente Ville bare lige takke for den fantastiske service i yder både i din fysiske butik men også når jeg bestiller varer på din webshop. Altid god kvalitet og hurtig levering. I butikke... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lækker dametøj fra kendte mærker. Vi har modetøj til små piger og de nyeste trends i plus size. Med vores personlige størrelsesguide finder du altid den rigtige størrelse. Hver uge nye varer fra Vero Moda, Soyaconcept, Pont neuf, Zizzi, Zay, Cassiopeia og mange flere.

4.4

2 Sterne
1 Stern

Hygge og Samvær klub.

Vores Hygge og Samvær klub, havde en rigtig dejlig aften d. 1 november. 👍😊
God vejledning, rådgivning og hjælp, til at finde noget, der vil klæde en der har lidt former. 🥰

1. November 2023

Tusind tak Vibeke 😊 Som altid var det hyggeligt at have besøg af jer 😊 Vh Bente

God og hjælpsom betjening

God og hjælpsom betjening. Kan kun anbefale at handle der. ❤️👍🏻👍🏻👍🏻 og en butik med udvalg, der matcher både alm str. Og til plus pigerne 🥰
Noget jeg syntes er vigtigt, er at man ikke blir set ned på , hvis man er en pluspige ❤️🙏🏻

1. November 2023

Antwort von Bentesshop

Hej Dorte. Tusind tak for din anbefaling 😊 vi havde en mega hyggelig aften i går med jer alle 🤩 Venlig hilsen Bente, Bentes Shop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har mailet tre gange de sidste 14…

Jeg har mailet tre gange de sidste 14 dage, for at få penge retur for en vare jeg har returneret. Der bliver ikke en gang svaret på mine mails!!!Kreditnota har jeg modtaget, så returpakken er nået frem. …men jeg får hverken svar eller penge…

14. Oktober 2023

Antwort von Bentesshop

Hej Lene. Jeg beklager at din mail ikke er blevet set. En anden gang er du velkommen til at ringe til butikken. Der var sket en fejl med din kreditnota og derfor var pengene ikke sendt retur, dette kunne hurtigt have været løst ved en opringning. Vi har nu talt sammen i tlf og problemet er løst. Beklager du har haft problemer. Venlig hilsen Bente, Bentes Shop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi piger fra E3 Spedition havde en…

Vi fik shoppet, grinet og snoldet 😋
Man bliver altid mødt af fantastiske søde piger med godt humør, altid en super betjening - en bedre dametøjsbutik kan man ikke ønske sig 🤗🤩
Det er tøj i alle størrelser str 36-56
Jane Ries Jørgensen

Antwort von Bentesshop

Tusind tak Jane 😉 Ja vi havde et par hyggelige timer med jer, så det må vi gøre igen en anden gang 🎉🎉🎉 Tak for dejligt selskab 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg får altid kyndig vejledning…

Jeg får altid kyndig vejledning smilende og imødekommende personale og altid gode vare til en fornuftig pris .

Hej Lene. Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vh Bente

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert tøj og super søde piger i…

Lækkert tøj og super søde piger i butikken👍

Antwort von Bentesshop

Hej Mie. Tusind tak for din anmeldelse, og for en mega hyggelig kunde/firma aften fra jer hos E3 😊 Vh Bente

God betjening

God betjening. Smilende, venlige.

Tusind tak til dig Jette for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vh Bente

Gode anbefalinger!

Altid dejlig hjælp fra de ansatte i Bentes Shop.
Selvom jeg er en af de yngre kunder, er der både smykker, tasker og tøj som jeg har lyst til at købe.
Alt i alt en butik med produkter til mange aldre :)
Gode anbefalinger her fra !

26. September 2023

Tusind tak Helle 😊 Dejligt du har haft en god oplevelse. Vh Bente

Altid god service

Altid god service, meget hjælpsomme medarbejdere. Hver gang bliver jeg mødt med smil og får god rådgivning.
Er der problem med det købte, fik jeg det byttet- ingen problem.

11. September 2023

Tusind tak Heidi 🤩 Hvor kan man andet med så fantastiske kunder 👏👏👏 Vh Bente

Inkompetent shop

Ang ordre# 30215 Faktura (Nr. 7518)

Ordren blev senere annulleret da de alligevel ikke kunne levere varen fordi de ikke havde styr på lageret.

Det MÅ bare ikke ske så skal man finde et andet erhverv og handler selvfølgelig heller ikke igen.

Kan se der er mange dårlige tilbage meldinger så måske shoppen skulle Overveje sin eksistens berettigelse

26. August 2023

Hej Dorthe.
Beklager vi ikke har kunnet levere den ønskede kjole som du havde bestilt. Men vi er desværre kun mennesker som ligger varer ind på vores lager, og da kan der desværre nogle gange ske fejl. Vi er samtidig både webshop og butik og i denne forbindelse forsvinder der også nogle gange varer som ikke bliver registret i vores system. Den service vi så kan gøre er at ringe kunden op og beklage fejlen, hvilket vi også har gjort i dit tilfælde.
Ked af du ikke er tilfreds med vores betjening, men vi gjort hvad der var muligt.
Bente, Bentes Shop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt en del muleposer. Desværre havde jeg ikke modtaget alt der var bestilt, men havde betalt for varerne. Kontaktede Bentes shop på mail. 4 dage efter fik jeg et opkald med en undskyldning og med en tilbagebetaling for de manglende varer. Så rigtig god service, trods jeg desværre ikke modtog hvad jeg bestilte, tilbagebetale Bentes shop hurtigt mine penge.

2. Mai 2023

Dårlig service

Det er dog kunde service af værste skuffe. Havde sendt tøj retur og måtte rykke for at få mine penge retur. Havde købt og betalt to ens bluser. Måtte rykke for den anden. Skulle have byttet en cardigan men da jeg ikke havde fået en returseddel med fra dem sendte jeg, og betalt porto til deres adresse, med da pakke ikke kunne leveres endte den i pakkeshop. Hvor den lå uafhentet og nu er sendt retur til mig. Jeg havde på en pæn måde spurgt om de ikke nok ville hente pakken inden den røg retur til mig da jeg ved at jeg ikke kan hente pga ferie. Det skete dog ikke. Så nu ligger der en returpakke til mig som jeg ikke kan nå at hente pga ferie. Aldrig mere handle der.

19. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte for en uge siden et par…

Bestilte for en uge siden et par bukser, har ikke hørt noget som helst, ringede tirsdag, fik at vide : bukser er på vej ! Igen ikke en lyd, nu i dag fredag , og ingen tager telefonen ! ÆV

16. September 2022

Antwort von Bentesshop

Hej Lise-Lotte. Jeg er ked af du ikke har kunnet komme igennem på tlf i dag. Jeg har haft fri så jeg tør ikke lige svare på hvorfor. Dine bukser er straks blevet afsendt efter bestilling, men jeg kan se du har tastet en fejl i din mail adresse og så kan systemet desværre ikke sende beskeder til dig. Jeg har sendt dig en sms med dit pakke nr 😊 Beklager der har været problemer. Venlig hilsen Bente, Bentes Shop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt for en uge siden men…

Jeg har bestilt for en uge siden men har intet modtaget, ikke engang en bestillingsbekræftelse.
Har sendt mail til butikken for at høre om der er sket en fejl, men har her efter 3 dage endnu ikke fået svar.

14. Januar 2022

Antwort von Bentesshop

Hej Hanne. Det beklager jeg at jeg ikke har nået at besvare din mail for 2 dage siden, men vi har lige startet udsalget og har meget travlt. Som fortalt er din ordre ikke blevet gennemført på webshoppen, og du har derfor ikke hørt mere fra os. Du er altid velkommen til at ringe til butikken hvor vi dagligt står til rådighed for spørgsmål. Venlig hilsen Bente

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak få go betjening og rådgivningen få…

Tak få go betjening og rådgivningen få at finde den perfekte gave til min kone.

12. Februar 2021

Hej Ole.
Tak for din anmeldelse. Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning 😊
Bente
Bentes Shop

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

stort udvalg især for store piger

stort udvalg især for store piger. hurtig levering så det er ikke sidste hang jeg handler der

12. Februar 2021

Antwort von Bentesshop

Tusind tak for din anmeldelse Dorthe.
Bente
Bentes Shop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr