Olsens IT ApS

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte 2 varer som begge stod som "på lager" på deres hjemmesiden. Over en uge efter havde jeg stadig ikke modtaget noget. Skrev til deres email og efterlyste min ordre men har intet hørt fra dem.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Apple MacBookPro 17". Computeren blev leveret efter 2 dage. Sparede ca. 1000,- ift. Apples vejledende pris - Ja ikke at forglemme Fonas/Humacs og andre Apple forhandlere Lille minus, der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kæmpe svindler firma. Hold jer langt væk! De har intet på lager... Opdateret jf. svar: Ja tak. Alle Jeres suveræne anmeldelser understreger en fantastisk kundebehandling. I kunne jo have sendt m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 3,5" HDD External Case til harddisken på min gamle PC, så jeg kan bruge den som extern harddisk til min blærbare... Bestilte i weekenden, ordrebekræftelse og besked om ordreafsendelse man... Mehr ansehen

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danmarks nok billigste edb shop / butik - harddiske, usb, kabler, HDMI/DVI adaptere/kablere, strømforsyninger, audio, video, grafikkort, bærbare computere / laptops /notebooks. Dertil brugte og nye dvd-film, musik til børn og meget mere !

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Brugte dvd film

Meget god leveringstid, men lidt ridsede skiver.
men sådan er det jo med brugte ting.
godt sted, som nemt kan anbefales.
overskueligt og mange gode film!

26. August 2009
Olsens IT ApS-Logo

Antwort von Olsens IT ApS

Ridsede skiver der gør at filmen ikke kan afspilles perfekt kan byttes uden beregning, husk det.

Bortset fra det, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Surt show

Jeg bestilte en extern harddisk. Var ankom hurtigt. Samtidig betalte jeg for at den skulle pakkes ind som gave, men der blev jeg meget meget skuffet.

De havde pakket den ind i jule papir og bare klistret til med tape.

Det skulle ikke være en julegave, men en fødselsdaggave. Ordren var i aug. måned. Stort skuffelse og så betale 15,00 kr. for det. Pakken kunne have været pakket ind af et barn på 6 år.

25. August 2009
Olsens IT ApS-Logo

Antwort von Olsens IT ApS

Sådan noget snobberi du - men jeg må erkende at du har ret - vi er ikke eksperter i indpakning af gaver.

Nå, men nu har vi fjernet muligheden for indpakning i vores webshop, for du er ikke den eneste der ikke kan få det fint nok - så må de almindelige mennesker der bare vil skjule gavens indhold i festligt papir undvære for at jeg kan slippe for brok fra folk som dig (for du er altså ikke alene, jeg har haft andre klager).

De 15kr kan krediteres så du ikke skal betale for indpakningen når du nu var utilfreds med den.

Jeg har købt papiret i brugsen her for nyligt, og som sådan ikke tænkt over at det var julepapir - jeg synes bare det var "meget flot" gavepapir og tænkte det lige var sagen for mine kunder, men jeg tog så fejl. Og når min teknik nu heller ikke er i orden (tape papiret sammen med gennemsigtig tape), jamen så må jeg jo kaste håndklædet i ringen.

Jørgen Olsen

God oplevelse

Fandt firmaet på nettet - og bestilte. Desværre var varen i restordre, men det kom der mail om. Og efter lidt yderligere ventetid kontaktede jeg firmaet - og som ville ringe tilbage. Det gjorde de også - og forklarede hvorfor, der var "lidt ventetid" på varen... Firmaet tilbød endda at sende varen straks de havde den - og ENDDA vente med at trække pengene.... hvilket TILBUD..
Men som sindig nordjyde kunne jeg godt vente...

Nu er varen kommet - installeret - og jeg vil ikke tøve med at handle med firmaet en anden gang...

18. August 2009

det kalder jeg hurtig

skulle bruge en ekstern harddisk kiggede på nettet og fandt den jeg skulle bruge ledte efter det billigste sted fandt jeg også olsen it bestillte kl ca 1530
mandag havde den tirsdag morgen det er IKKE sidste gang handler der

12. August 2009

Gode priser og vare

Det tog godt nok 3 dage inden jeg fik det bestilte, men da det er i sommerferie perioden går alt lidt langsommere, så alt i alt et perfekt sted at handle

10. August 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god service, dog glemte han sende pakken :)

Ringede og for at høre om de havde varene hjemme det havde de ikke, men kunne sende dagen efter. Jeg bestilte, men intet skete. Så jeg ringede til den flinke Jørgen, og han havde glemt og sende den, så der gik lidt længere tid end forventet. Men jeg nu godt tilfreds, for det kan jo ske for en hver :)

7. August 2009

brugte film

jeg købte to brugte film hvor af den en er helt fejl fri og den anden hagger et sted men hvad kan man forlange mere nå de er brugte så det er super
men kunne dog have fået den bytte uden problemer

så alt i alt meget godt sted at handle

15. Juli 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olsens-IT giver absolut super service både i telefonen, over mailen og da jeg selv dukkede op en sen eftermiddag for at hente varen. De kan virkelig anbefales!

7. Juli 2009

Suveræn leveringtid

Nok den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet af en online butik.. Bestilte varen mandag, og fik den tirsdag.. Eneste undren går på, at jeg vælger GLS, får track & trace til GLS, men harddisken blir sendt med Post Danmark..?? Kunne måske også ønske mig en lille smule bedre emballage, da jeg ikke altid har haft de bedste erfaringer med pakkepost og Post Danmark - Og især med elektronik.. Men jeg er helt klar på at handle der igen!!

30. Juni 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hurtig forsendelse og god pris

varen blev bestilt søndag eftermiddag og kom tirsdag formiddag. det kan vist ikke gå meget hurtigere. undrer mig dog lidt over at jeg har betalt for GLS levering, tracking linket fører til GLS' hjemmeside men varen kom med P&T ? det må dog siges at være i småtingsafdelingen :o)

23. Juni 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fin og hurtig service

De sendte hdd'en med det samme de havde modtaget betalingen.
Efter som at det var en hdd kunne indpakningen godt have været en smule mere stødsikret, da PostDk jo ikke altid er lige nænsomt i deres håndtering.
At PostDk så overgik sig selv hvad leveringstid angik (hele 7 dage) kan Olsen-IT jo ikke læstes for.
Jeg vil ihvert fald gerne handle her igen.

22. Juni 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fejl i forsendelse men ombytning uden problemer

Det er menneskeligt at fejle: Bestilte en SATA-enclosure, men fik tilsendt en IDE. Da min datter alligevel skulle forbi Københavnstrup afleverede hun den forkete, hvorefter jeg uden videre fik tilsendt den korrekte (som selvfølgelig lige var i restordre).

Fin behandling, nem ombytning...

17. Juni 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr