Bestilte 2 varer som begge stod som "på lager" på deres hjemmesiden. Over en uge efter havde jeg stadig ikke modtaget noget. Skrev til deres email og efterlyste min ordre men har intet hørt fra dem.... Mehr ansehen
Olsens IT ApS
Købte en Apple MacBookPro 17". Computeren blev leveret efter 2 dage. Sparede ca. 1000,- ift. Apples vejledende pris - Ja ikke at forglemme Fonas/Humacs og andre Apple forhandlere Lille minus, der... Mehr ansehen
Kæmpe svindler firma. Hold jer langt væk! De har intet på lager... Opdateret jf. svar: Ja tak. Alle Jeres suveræne anmeldelser understreger en fantastisk kundebehandling. I kunne jo have sendt m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 3,5" HDD External Case til harddisken på min gamle PC, så jeg kan bruge den som extern harddisk til min blærbare... Bestilte i weekenden, ordrebekræftelse og besked om ordreafsendelse man... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Danmarks nok billigste edb shop / butik - harddiske, usb, kabler, HDMI/DVI adaptere/kablere, strømforsyninger, audio, video, grafikkort, bærbare computere / laptops /notebooks. Dertil brugte og nye dvd-film, musik til børn og meget mere !
Oberst kochs alle 35, 2770, Kastrup, Dänemark
- 71951995
- info@olsens-it.dk
- www.olsens-it.dk
Let bestilling og hurtig levering
Eksternt DVD-drev virker upåklageligt, og det blev leveret som annonceret. AB fragtservice var meget ihærdige og fandt frem til mig i en stor virksomhed.
Produkt og service i top af køb hos Olsen IT.
Har købt en ekstern CD afspiller hos Olsen IT, som svarer fuldt ud til min forventning til produktet. Super.
Mit køb blev leveret af AB-transport/onlinefragt på en fuldt tilfredsstillende måde og kan herved anbefales som kurervirksomhed.
Godt og stort udvalg til fair pris
Købte en del DVD'er. Brugte, men i super stand og til en virkelig billig pris. Kæmpe udvalg og super god betjening. Afhentede dem i butikken dagen efter bestilling. Kan klart anbefales. Thomas
ja hvad skal man skrive
j hvad skal man skrive jeg fik endelig hvad jeg har let efter i nogen tid og det virker fedt det er et firma jeg vil give vider til venner....men andegånden post danmark så er de bare for lamme jeg vil heler bruge et fragt serve neste gang de koster 10 kr mendre og hvis du er så uheldi ikke at være hjemme vil de aldtid komme igen men post danmark nej...

Antwort von Olsens IT ApS
Også dårligt
ok butik at handle i,måske lidt langsomme til at sende penge retur,men det bliver måske bedre en dag
100% ok
Købte brugte dvd film, hvoraf nogle var nye og uåbnet.
Vare og levering i orden.
Super butik
super hurtig handel, de svarede endda 2 juledag at de havde modtaget pengene og ville sende med det samme....
5 stjerner er for lidt til denne service
super hurtig kan klart anbefales til alle
ekstern dvd-drev
100% Service
Bestilte et eksternt cd-rom-drev i går ved kl 15, og allerede i dag ved kl 10 var fragtfirmaet på min adresse for at aflevere varen! Bedre kan det ikke blive. Olsens-it sender mails hver gang der er sket nyt vedr. ordren, så man hele tiden er klar over, hvad der sker. Kan varmt anbefales! :)
alt lige som det skal være
nemt hurtigt billigt ,, service i top, en sted jeg gerne handler igen
Jeg bestilte og havde det med posten dagen efter. Nul problemer!
Perfekt
Jeg fik varen 2 dage efter jeg havde bestilt.
Nemt, Hurtigt, Sikkert & uden skader på varen.
Jeg bestilte varen efter kl 17, og den ankom dagen efter. God indpakning og uden skader. Super..........
God og hurtig levering
Jeg bestilte varen søndag formiddag, og den ankom tirsdag formiddag. Pænt og solidt indpakket, og uden skader. I det hele tage en yderst tilfredsstillende handel som bestemt ikke er den sidste.
Nul problemer
Ingen problemer overhovedet med denne handel. Hurtig levering tilligemed.
Atter en perfekt levering
Igen en perfekt levering fra Olsens IT.
Jeg havde bestilt 9 brugte DVD til 25,- kr. pr. stk. og ud af de 9 der var de 6 af dem helt nye og stadigvæk indpakket i folie.
Så det kan da vist ikke være bedre.
Jeg har handle her nogen gang før, og hver gang har jeg fået samme super service. og alt var som det skulle være, så her kommer jeg til at handle meget frem over, jeg gider normalt ALDRIG skrive sådan steder som her, men Olsens It, det fortjener godt nok meget ros, super flink.
DVD
Alle film var i god stand, leveringen var hurtig...grunden til de ikke får 5 stjerner er at ikke alle film har danske undertekster

Antwort von Olsens IT ApS
Jeg fik det jeg kom for
Jeg handlede med Olsen IT og fik det jeg kom efter, nemlig en ekstern HD kasse til 2.5" harddiske. Og der var OLSEN billigst og i øvrigt pålideligt.
Der var noget forvirring omkring forsendelsen, som hurtigt blev løst!
Som man sagde i gamle dage; "UG med kryds og slange"
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.