Jeg har for nylig skiftet fra Danske Bank til FasterOikos, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen forløb hurtigt, professionelt og helt uden problemer. Jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde hos Oikos i en del år efterhånden, og jeg må bare sige, at jeg er en virkelig tilfreds kunde. Man bliver altid mødt med empati, god rådgivning og en respektfuld tone. Min bankrådgi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har får haft en del forskellige pengeinstitutter pga. udenlandsophold, bankernes filosofi mm. Jeg valgte Oikos/Faster pga. deres værdier om økonomisk ansvarlighed og social bevidsthed, deres imød... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været tilfredse kunder i over 20 år. Oikos er en bank hvor man føler sig set/hørt, man er ikke bare et nummer i rækken. Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.
Ved Stranden 20, 1. sal, 1061, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Personlig og venlig betjening. Hurtig respons og god hjælp. Og nu med den nye netbank er der bestemt intet at udsætte banken for.

Oikos en udmærket bank
Jeg har altid været glad for at være kunde I Oikos og har med jævn mellemrum anbefalede Oikos til andre

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Vi har brugt Oikos i 13 år, ingen problemer. Fedt at være med til at hjælpe andre.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg er stadig forholdsvis ny kunde, men alt jeg har oplevet indtil nu har været fantastisk. Både min mor og søster har været kunder hos Oikos i nogle år og jeg har kun hørt gode ting. Og efter jeg selv blev kunde er de gode ting kun blevet bekræftet!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Så er Oikos løsningen,-en serviceminded bank der investerer i mikrolån til udviklingslande. Jeg er stolt af at være en del af denne bank.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Oikos er en bank som jeg har følt mig tryg i hele tiden. Man har et personligt forhold til dem, og det hele handler ikke om regler og profit, men om at fungere godt sammen. Jeg har før været både hos Danske Bank, Nykredit og en masse andre og jeg kunne aldrig drømme om at skifte fra Oikos!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det er en bank med både investerings bevidsthed og hjerte for de ting der investeres i.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
En rigtig god bank, der er til at snakke med. En bank hvor du ikke bare er et kunde nr. der skal pumpes for gebyrer.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Bankens overskud går til microlån i u-landene og ikke til tårnhøje direktørlønninger og fede frokoster til kunderne.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
De er gode til at svare hurtigt tilbage på ens mails, og man kan hæve gratis i alle automater.
Derudover giver de mulighed for at gøre en lille god gerning i en verden som bliver mere og mere egocentreret.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Altid god og hurtig service af venlige medarbejdere - samt en grøn og bæredygtig profil gør, at jeg er tryg ved at ha min opsparing stående hos Oikos!

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Oikos er det oplagte valg år man gerne vil have en bank der præcis gør det en bank skal gøre: formidle penge, og ikke gør det en bank ikke skal: hjælper kunder med lyssky forretninger og opblæste forrentninger.
Og det etiske kodeks er i orden.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
En bank der eksisterer for kunderne!
Muligvis den eneste af slagsen tilbage i Danmark.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Når man kontakter Oikos -. pr mail eller pr. telefon - bliver man altid mødt af venlighed og hjælpsomhed.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg ville have givet 5 stjerner før overgangen til det nye system (nets).
Systemet virker mere bureaukratisk end tidligere og dermed mere besværligt.
Dog kan jeg heldigvis stadig ringe til banken og få venlig og hurtig hjælp.
Jeg anbefaler Oikos til alle, der gider høre og også nogen, som ikke gider, men som alligevel ender med at blive interesserede.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Første stjerne: Bankens overskud går til bistand i de underudviklede lande.
Anden stjerne: Banken har en anstændig gebyrpolitik.
Tredje stjerne: Hvis der er ting på bankens hjemmeside, som man ikke kan finde ud af, eller vil have oplysninger om, får jeg hurtigt respons.
Fjerde stjerne: ...
Femte stjerne: ...

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.