FasterOikos (Faster Andelskasse) Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig skiftet fra Danske Bank til FasterOikos, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen forløb hurtigt, professionelt og helt uden problemer. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Oikos i en del år efterhånden, og jeg må bare sige, at jeg er en virkelig tilfreds kunde. Man bliver altid mødt med empati, god rådgivning og en respektfuld tone. Min bankrådgi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har får haft en del forskellige pengeinstitutter pga. udenlandsophold, bankernes filosofi mm. Jeg valgte Oikos/Faster pga. deres værdier om økonomisk ansvarlighed og social bevidsthed, deres imød... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været tilfredse kunder i over 20 år. Oikos er en bank hvor man føler sig set/hørt, man er ikke bare et nummer i rækken. Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finan... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Personlig og venlig betjening

Personlig og venlig betjening. Hurtig respons og god hjælp. Og nu med den nye netbank er der bestemt intet at udsætte banken for.

Hej Stine

Vi siger mange tak for en rigtig flot anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med den nye netbank.

Oikos en udmærket bank

Oikos en udmærket bank

Jeg har altid været glad for at være kunde I Oikos og har med jævn mellemrum anbefalede Oikos til andre

Hej Janne

Vi er meget glade for din udtalelse om at vi er en udmærket bank, og at du er glad for at være kunde hos os.

Vi ser frem til fortsat godt samarbejde.

Gode Hilsner
Mona

Oikos

Fornuftig ideologi og god kundebehandling

Hej Maiken

Mange tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi har brugt Oikos i 13 år

Vi har brugt Oikos i 13 år, ingen problemer. Fedt at være med til at hjælpe andre.

Hej Mette

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne. Dejligt at høre, at I har været tilfredse kunder i så mange år.

Meget tilfreds nyere kunde

Jeg er stadig forholdsvis ny kunde, men alt jeg har oplevet indtil nu har været fantastisk. Både min mor og søster har været kunder hos Oikos i nogle år og jeg har kun hørt gode ting. Og efter jeg selv blev kunde er de gode ting kun blevet bekræftet!

Kære Maria

Tak for dine 5 stjerner og den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for og vil gøre hvad vi kan for at leve op til det fremover også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træt af at være forarget over de store banker?

Så er Oikos løsningen,-en serviceminded bank der investerer i mikrolån til udviklingslande. Jeg er stolt af at være en del af denne bank.

Kære Jo12

Tak for din flotte anmeldelse og vi er lige så stolte af vores lille bank som vores kunder er .

Altid i top i Oikos

Hej Kirsten

Tak for dine 5 stjerner og den korte men flotte beskrivelse ...."altid i top " :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oikos er en bank som jeg har følt mig …

Oikos er en bank som jeg har følt mig tryg i hele tiden. Man har et personligt forhold til dem, og det hele handler ikke om regler og profit, men om at fungere godt sammen. Jeg har før været både hos Danske Bank, Nykredit og en masse andre og jeg kunne aldrig drømme om at skifte fra Oikos!

Hej Toni

Tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Du har bestemt ret i din beskrivelse af Oikos og at det handler om at fungere godt sammen kunde og bank.

Vi er bestemt også glad for at have dig som kunde

En rigtig god bank

En rigtig god bank, der er til at snakke med. En bank hvor du ikke bare er et kunde nr. der skal pumpes for gebyrer.

Kære Eskild

Tak for den flotte anmeldelse og de flotte og skarpe ord der følger med.

Microlån i u-landene …

Bankens overskud går til microlån i u-landene og ikke til tårnhøje direktørlønninger og fede frokoster til kunderne.

Kære Kirsten

Det er ikke direkte vores overskud der går til mikrolån men vores løbende overskud sikrer en større egenkapital og dermed mulighed for at yde flere mikrolån.

Og de går bestemt ikke til hverken fede lønninger eller frokoster.

Dejlig bank...

De er gode til at svare hurtigt tilbage på ens mails, og man kan hæve gratis i alle automater.
Derudover giver de mulighed for at gøre en lille god gerning i en verden som bliver mere og mere egocentreret.

Kære Dorte

Tak for den flotte anmeldelse og ordene der følger med.

Vi gør bestemt hvad vi kan for at gøre en forskel i en verden hvor der netop er god plads til flere gode gerninger..

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid god og hurtig service af venlige …

Altid god og hurtig service af venlige medarbejdere - samt en grøn og bæredygtig profil gør, at jeg er tryg ved at ha min opsparing stående hos Oikos!

Kære Eva

Tak for den fine anmeldelse og de pæne ord der følger med.

Et anstændigt pengeinstitut

Oikos er det oplagte valg år man gerne vil have en bank der præcis gør det en bank skal gøre: formidle penge, og ikke gør det en bank ikke skal: hjælper kunder med lyssky forretninger og opblæste forrentninger.
Og det etiske kodeks er i orden.

Kære Lars

Tak for de fem stjerner og de pæne og præcise ord der følger med.

VI sætter bestemt en ære i at det etiske kodeks er i orden hele vejen igennem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bank der eksisterer for kunderne

En bank der eksisterer for kunderne!
Muligvis den eneste af slagsen tilbage i Danmark.

Kære Christian

Tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Om vi er de eneste tilbage i Danmark der eksisterer for vores kunder tør jeg ikke sige men du har fat i essensen af Oikos og vi skal gøre hvad vi kan fremover for at leve op til ordene.

Fantastisk god kundeservice

Når man kontakter Oikos -. pr mail eller pr. telefon - bliver man altid mødt af venlighed og hjælpsomhed.

Kære Lone

Tak for den flotte anmeldelse og de fine ord der følger med.

Næsten 5 stjerner

Jeg ville have givet 5 stjerner før overgangen til det nye system (nets).
Systemet virker mere bureaukratisk end tidligere og dermed mere besværligt.
Dog kan jeg heldigvis stadig ringe til banken og få venlig og hurtig hjælp.
Jeg anbefaler Oikos til alle, der gider høre og også nogen, som ikke gider, men som alligevel ender med at blive interesserede.

Kære Kunde

Tak for den fine anmeldelse og du er netop fortsat meget velkommen til at kontakte os når du har brug for det.

Tak for dine anbefalinger til andre , det er den del der er med til at gøre os større og stærkere

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gem ikke dine eventuelle kotanter under dynen

Første stjerne: Bankens overskud går til bistand i de underudviklede lande.
Anden stjerne: Banken har en anstændig gebyrpolitik.
Tredje stjerne: Hvis der er ting på bankens hjemmeside, som man ikke kan finde ud af, eller vil have oplysninger om, får jeg hurtigt respons.
Fjerde stjerne: ...
Femte stjerne: ...

Kære Lars

Tusind tak for alle stjerner og beskrivelsen heraf....dem er vi rigtig glade for.

Jeg må lige tilføje....."fjerde stjerne" : Oikos har de mest fantastiske kunder.

God sommer...du ved hvor vi er hvis du skal bruge os

Allan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr