Jeg har for nylig skiftet fra Danske Bank til FasterOikos, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen forløb hurtigt, professionelt og helt uden problemer. Jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde hos Oikos i en del år efterhånden, og jeg må bare sige, at jeg er en virkelig tilfreds kunde. Man bliver altid mødt med empati, god rådgivning og en respektfuld tone. Min bankrådgi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har får haft en del forskellige pengeinstitutter pga. udenlandsophold, bankernes filosofi mm. Jeg valgte Oikos/Faster pga. deres værdier om økonomisk ansvarlighed og social bevidsthed, deres imød... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været tilfredse kunder i over 20 år. Oikos er en bank hvor man føler sig set/hørt, man er ikke bare et nummer i rækken. Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.
Ved Stranden 20, 1. sal, 1061, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
En bank hvor man føler sig behandlet som et menneske og ikke bare er en bankkonto

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Lille bank - der ikke kan det hele, men hvor hjertet er på det rigtige sted, og hvor de kender deres begræsninger.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Bank Oikos er en fantastisk bank ingen skjulte gebyrer eller anden form for grådighed (som efterhånden er normalt indfor bankerne) En social bank som yder micro lån til mennesker fra fattige lande .. og når jeg kontakter min bank ved de godt hvem jeg er og de gør deres yderste for at hjælpe mig :)

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Fantastisk at mine penge kan kommer andre til gavn og ikke bare nogle aktionere.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Århus afdelingen fungerer enkelt og ubureaukratisk :)

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Rigtig fin moralsk bank. God og venlig service og rigtig god netbank efter den nu er blevet opgraderet. Overgår mange store bankers funktioner!
Kan varmt anbefale Oikos, hvis man ønsker en god personlig bank med etisk profil der hjælper andre i stedet for investeringer i tvivlsomme områder.
Er tilfreds kunde i mange år.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Både privat og som erhvervsbank en fantastisk, hjælpsom, dygtig og reel bank. Personlig hurtig effektiv betjening - har været en glad kunde i snart mange år.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Fantastik og hurtig service, der gavner kunden.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Andelskassen Oikos er et ærligt og hæderligt pengeinstitut, hvor begærlighed er ikke eksisterende..Det er dejligt at det er muligt at bruge sådan et pengeinstitut. Hvis du støtter økologi og alternativ livsstil er Andelkassen Oikos en oplagt mulighed at benytte sig af, til sine penge.
Behageligt og hjæpsom personale, hvis der er problemer.
Mikrolånene er jo en genial måde aktivt at hjælpe den 3. verden.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det er rart at vide, at de penge, som Oikos tager vare på, ikke tjener private financielle interesser, men gør gavn, hvor pengene er små. I kraft af sin beskedne størrelse er Oikos uden for økonomiske fupmageres interessesfære og byder kunderne en nær personlig kontakt og betjenes af idealistiske mennesker, som ikke lurer på økonomiske eventyr.
Jeg vil varmt anbefale Oikos som pengeinstitut.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg kan vist kun sætte superlativer på den service man får hos Oikos. Jeg er meget tilfreds og glad for at være kunde her.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
En god bank, der hviler på et godt værdigrundlag. Her frygter man ikke dårlig omtale i nyhederne.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Idealistisk bank, hvor penge ikke kommer i første række.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Fantastisk service, og en bank man kan være stolt af at støtte.

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Delligt uformel og tæt på kunden. God service

Antwort von FasterOikos (Faster Andelskasse)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.