Jeg har bare fått halvparten av hva jeg betalte for.Det kom en mail fra Camilla den 4 april om at hun straks skulle sende de 3 sigarettene.men så sto det også hva slags smak jeg ønsket.Trodde det ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 24.02.15 og pengene ble trukket fra konto 27.02.15 men ingen varer mottatt. Har sendt to mail uten å få svar. Fått svar på et par sms om at dere skal ta kontakt i morgen men det var for over... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er 20 dager siden jeg bestilte varene til ålesund i norge, men jeg har ennå ikke fått dem. Hvor lenge må man vente??? Det skulle ikke ta mer enn 4-5dager i følge nycigarett! Dette er frustrerend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte fra dere den 4.09.16. Har ikke fått noe leveranse eller svar på mail fra dem. Svindel og bedrag eller så har de ikke kontroll på hva de holder på med. Ny forsendelse eller pengene tilbake!
Unternehmen hat geantwortet
Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.
Bistrupvej 135, 3460, Birkerød, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg er super godt tilfreds med det jeg har prøvet indtil nu og kan varmt anbefale det til alle der vil holde op med at ryge.
Holder ALTID hvad de lover og deres produkter er absolut de bedste på markedet !!! Ingen tvivl om at kvalitet og pris følges ad!!
Kan helt klart anbefales til enhver der ønsker at skifte cigaretten ud med en E-cigaret.
Mit hjem er nu lugt frit område til glæde for alle og jeg har stadig væk fået dækket mit behov.
Dag 1: bestilte og betalte produkt
Dag 2: produktet ankom med posten til min dør, og indeholdt ovenikøbet et gratis filter til afprøvning.
Er YDERST TILFREDS!
Nemt at bestille, kommer hurtigt og er til at købe for penge..
Jeg fik min pakke to dage efter jeg bestilte den, og alt var som det skulle være. Og den virker som den skal. :)
Servicen hos Nycigaret er i verdens klasse og alle firmaer burde have en Camilla til at yde service til deres kunder :-)
Er dog lidt ked af prisen på e-juice der er ca. 50% dyrer end andre forhandlere og smag den samme. Vil helst handle med Nycigaret, så ser frem til i fremtiden at kunne købe 30ml flasker til reduceret pris ! ? Derefter er der helt klar 5 stjerner, eller flere hvis det var muligt.
Både cigarett och Camilla med kompani är jättebra!
Hade bara problem med 3 laddare och 3 batterier som inte funkade!
Ved første handel ,blev jeg ringet op da de ikke kunne levere dagen efter som de skriver på siden de gør hvis man bestiller inden kl 16 ...og gav en god forklaring på at det kunne de ikke i mit tilfælde ..hvilket for mig er troværdigt .
Flot klaret af et firma,som vil kunderne det bedst !
Hvorfor ryge almindelige usunde cigaretter, med alle de gener det giver, når man på en billigere og sundere måde alligevel kan ryge, og så bliver man ikke engang smidt udenfor.
jeg kunne godt have tængt mig at der hade været en pakke med de forskelige styrker og smags varianter så det var nemmer og vælge styrke og smag.
God og hurtig levering - endda opringning fra Camilla om hun måtte vente med at sende til dagen efter - og ja da.
Den krakker er faldet i min smag - dejlig smag af mint, som jeg virkelig ønskede.
Rigtige vare til rette pris til rette tid.
Hej.
Vi, min mand og jeg stoppede med at ryge 8juli, vi havde valgt at bruge Nycigaret fra starten. Jeg er 49år og har røget siden jeg var 14år, alle forbandt mig med en cigaret i hånden. Desværre måtte jeg overvære min stakkels svigerfar i en alder af kun 66år, døde af lunge cancer, en forfærdelig død, så det var vigtigt for os at vi stoppede. de her cigaretter har hjulpet os det bedste hjælpe middel der findes er nycigaret, og deres kundeservice findes bare ikke bedre, altid svarer de tilbage hvis der er noget man vil have svar på. Jeg kører på 3.måned uden cigaretter takket være Nycigaret. Har anbefalet nycigaret til mange af vores venner.
God service. Tak Camilla, fordi du sendte mig to ekstra refiler for at bøde på den porto jeg havde betalt,
som ellers er gratis.
Har kun haft cigaretten i et døgn, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver glad for den.
Rigtig god service, venlig kommunikation og hurtig forsendelse. En klar anbefaling herfra.
En god måde at stoppe med at ryge på. Kan klart anbefales og servicen er i top.
Har lige købt nogle produkter ved dem og det gik da nogenlunde
dog var der en restordre som drillede lidt. Men intet problem Camilla ringede og sagede det til mig. Vil varmt anbefale at handle ved dem. Endnu en gang super service som andre kan lære noget af. Rene M.
Hurtig tilbagemelding på bestilling og rigtig god service. Meeen, webshoppen på være med konkurrencen som en af Danmarks dårligste :-)
Alt i alt, så opvejer en fantastisk service dog oplevelsen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.