fisk din E-Cigaret hos - fisk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmensdetails

1. E-Zigaretten-Geschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

" fisk " En RIGTIG butik I Næstved som ligger på Karrebækvej 1 fisk forhandler de fleste varemærker som E-cigaret markedet efterspørger, har du har et særligt ønske, så forsøger fisk selvfølgelig at fremskaffe varen gennem min grossist " www.EFUMA.COM " her kan du evt selv finde din nye E-smøg, og sende en mail med dit ønske. Er den godkendt til salg i DK, så kan fisk skaffe den. Du er velkommen til at benytte kontakt- oplysningerne her på siden. Vi ejer også www.LeFish.dk - her kan finde vores Aromaer Tak for din tid, Mvh fisk.

Kontaktinformationen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Fantastisk butik

Super god butik, fantastisk service og virkelig et hyggeligt sted og mega godt udvalg derudover er det ikke en butik der kun er ude på optjening af penge men derimod sørger for en fantastisk oplevelse alt i alt kun positivt herfra kan stærkt anbefales

23. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode konkurrencedygtige priser som slår…

Gode konkurrencedygtige priser som slår de andre (også dem på nettet), gigantisk udvalg af smage på væsker, professionel rådgivning og altid en rigtig hyggelig stemning i butikken.

Han fandt den helt rigtige E-Cigarret til både mig og konen, og vi har nu efter 12 års rygning, været røgfri i 3 måneder uden problemer, og har altid udvist den bedste kundeservice overfor både mig og min kone når vi har besøgt butikken.

25. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed og klart den bedste e-cigaret butik

Super fed og i min mening den bedste e-cigaret butik med faglig ekspertise og god service i Næstved. Gode tilbud og mange produkter, både e-cigaretter og diverse e-juice væsker. God stemning og der altid plads til at få sine spørgsmål besvaret. Klart et besøg værd

28. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet i produkter og massere…

Super kvalitet i produkter og massere af gode hjemmelavede smage som man ikke bliver træt af og til en billig penge og en service og viden omkring tingene som du ikke finder andre steder og der bliver lyttet til dig det er sjældent man føler sig så godt velkommen som man gør når man bliver serviceret af Karsten i FISK så hvis du ryger e-cigaret så snyd ikke dig selv ved ikke at ligge vejen forbi hans butik.

30. August 2018

Hej Brian.
Mange mange tak for den fine beskrivelse.
Som Køleteknikker er jeg vant med at servicere kunder.
håber vi foresat kan leve op til den service du herover beskriver.
Men vi gør vores bedste.
Obs: Man kan finde vores aromaer på http://lefish.dk/egne-v%C3%A6sker.html
Mange tak Karsten fisk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var deroppe og der var bare super service

Jeg var deroppe og der var bare super service. Imens han evt blander væske eller lignende så kan man hygge sig med noget dart imellemtiden. Han har evæsker for enhver smag, og masser af damp/dart udstyr.
Jeg vil i hvert fald handle der i fremtiden :)
Mvh Patrick

17. August 2018

Hej Patrick.
Takker for din anmeldelse, skønt at jeg har både Dart & E-cigaretter til dit behov.
Mvh Karsten fisk

Super dejlig service

Super dejlig service. Han går virkelig op i at finde den rette E-Cig til dit behov. Det ikke sidste gang jeg handler der, jeg kan varmt anbefale “fisk” 😊

25. Juni 2018

Hej Melina.
Takker for din anmeldelse

Hyggelig shop

Var nede i LeFish i går eftermiddags. Der er rigtigt hyggeligt, rent, pænt og i orden. Fik testet et par (3) Dartpile.

17. April 2018

Hej John.
Mange tak for din anbefaling.
Vi har netop modtaget 10 sæt brugte dartpile, de er alle renoveret.
Næste gang du kommer forbi, er der 10 sæt dart pile du kan teste.
Selvfølgelig til fornuftige priser.
På gensyn Karsten

super hyggelig butik

super hyggelig butik. glad og god betjening. kan varmt anbefales

11. Februar 2018

Hej Stina.
Jeg forsøger at gøre det så godt som muligt,
det er jo noget af et skift, at have arbejdet som håndværker
og til at drive en rigtig fysisk Dart, Fiskegrej og e-cigaret butik
Så når jeg laver fejl, så håber jeg mine kunder giver mig en ekstra chance til at gøre det godt igen
Tak for anbefaling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink og altid godt humør

Er ny til det med e-cigaretter, men med hjælp fra Fisk er det gået nemt. Har ikke andet skidt end der ikke er åbent hele tiden... men det kan man selvfølgelig ikke. Det er altid en frisk og glad Fisk man møder når man kommer ind, vild service og gode smage. Det er generelt bare en god dag hvis man tager forbi. Han er altid klar på at hjælpe hvis det er at man har problemer så du er næsten altid sikret at han kan hjælpe med dit problem.

26. Januar 2018

Hej Anders.
Jeg er glad for du synes om min e-juice,
Jeg prøvesmager og fin-justeret smagen i dem alle - inden aroma kommer på flaske.
Tak for den fine anmeldelse.

Der er god kundeservice.

Der er god kundeservice.
Altid glad svælger
Gode priser og væsker
Og de ved hvad de snakker om
Har ikke haft noget og klag over

3. November 2017

Hej Jesper.
Jeg er først lige blevet bekendt med, at min E-cigaret butik var blevet anmeldt på trustpilot.
Lovgivningen på området forbyder reklamer for E.smøg og nikotin rygeprodukter.
Så derfor er jeg meget Taknemlig – Vedr. omtalen, håber der er flere som vil følge dit eksempel.
Mvh Karsten,
fisk – Din e-cigaret butik.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr