Jeg har bare fått halvparten av hva jeg betalte for.Det kom en mail fra Camilla den 4 april om at hun straks skulle sende de 3 sigarettene.men så sto det også hva slags smak jeg ønsket.Trodde det ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 24.02.15 og pengene ble trukket fra konto 27.02.15 men ingen varer mottatt. Har sendt to mail uten å få svar. Fått svar på et par sms om at dere skal ta kontakt i morgen men det var for over... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er 20 dager siden jeg bestilte varene til ålesund i norge, men jeg har ennå ikke fått dem. Hvor lenge må man vente??? Det skulle ikke ta mer enn 4-5dager i følge nycigarett! Dette er frustrerend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte fra dere den 4.09.16. Har ikke fått noe leveranse eller svar på mail fra dem. Svindel og bedrag eller så har de ikke kontroll på hva de holder på med. Ny forsendelse eller pengene tilbake!
Unternehmen hat geantwortet
Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.
Bistrupvej 135, 3460, Birkerød, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hurtig levering fra et firma der kan tænke selv. Er varen udsolgt, vælger firmaet det bedste alternativ.
Skal du ikke ryge almindelige cigaretter mere så kig på Ny Cigarets hjemmeside
Jeg bestilte Smoke Fifty One med tobacco refiller og mentol refiller. begge med styrke "høy" det som overrasker meg veldig er at mentol refiller virker mye bedre enn tobacco. For det første føles dampen mye sterkere og mektigere, det river litt i halsen hvis man tar et dypt trekk. Mentol refiller har også lufting (utskjering) ved sammenføyning mot batteri, dette gir perfekt trekk. Tobacco refiller har ikke det og kan derfor ikke skrues helt til mot batteri for å få god trekk, dette er for dårlig. Man får liksom aldri den rette trekken i cigaretten. Dette er veldig synd da jeg har bestilt flest tobacco refiller. Skulle ønske jeg fikk samme opplevelse med tobacco, men jeg tror nok jeg legger tobacco refillerene på hyllen. Di funker for dårlig.

Antwort von NyCigaret.dk
Jeg synes at god sober foretning.
Også når du i din weekend har et
behov. Så er varen der mandag
morgen.
Tak for det.
dårligt at jeg aldrig har fået mine vare. hjemmesiden er så dårligt opbygget at det er umuligt at finde ud af hvor man skal klage og hvilke af alle de fimaer, der åbenbart er det samme i sidste ende, man skal klage til.

Antwort von NyCigaret.dk
hej jeg er glad for elcigareter for de har fået mig til stryge alm cigareter , så synes du skulle prøve elcigareter
Jeg kan kun anbefale nycigaret.Skulle der opstå et problem, så ringer man bare til søde camilla, så bliver det ordnet med det samme. Lene ordrenr 17947
Dagen efter bestilling har man sin vare og pengene er trukket på kontoen - fint!.
Min eneste anke er hjemmesiden som jeg syntes er svær. Det er ikke nemt at gennemskue hvilket produkt man skal vælge, hvis man som jeg skal starte forfra. Jeg forstår ikke hvad forskellen er på "Smoke 51" og "krave".

Antwort von NyCigaret.dk
Nem og overskuelig annoncering, og fint at kan ringe hvis man ikke selv kan finde ud af det og få vejledning om de mange forskellige ting.
Mvh
Inge
Etter å ha forsøkt i mange år på å slutte å røyke har jeg endelig funnet svaret. eGo e sigarett har virkelig fungert. Har hatt min eGo e sirarett i bare 2 uker og har ikke det minste lyst på en vanlig sigarett lenger. Du får raskt svar på kundeservicen deres og får god hjelp om det er noe du lurer på. Helt Fantastisk!
Har gitt 3 stjerner nå fordi det var veldig lang leveringstid. jeg mottok mine varer 20 juli, så at de var sendt fra dere 14 juni, så dett skyldes nok posten.
Har nå prøvd sigarettene, de svarer til mine forventninger. er fornøyd nå.
Hilsen Oddny

Antwort von NyCigaret.dk
Har desverre dårlig erfaring av at om en smak er tom sendes det noe annet som ikke nødvendigvis smaker noe i nærheten av det man ønsket. Foreslår at butikken i så fall sender en gratis vareprøve. Når man først har fått i hus 10 flasker av feil type er det for sent å returnere dem, med alt det rotet man da vill få med toll og avgifter.
På min første ordre var jeg godt fornøyd, men med min andre ordre oppstod problemer. Kundeservice var ikke tilgjengelig, hverken på e-post eller telefon, og besvarte ikke mine henvendelser. Etter en dårlig omtale her på TrustPilot, ordnet de derimot raskt opp, og jeg vil vurdere å vende tilbake. Kan være jeg har vært uheldig, og tilfeldighetene avgjør min opplevelse, men pr. i dag kan jeg kalle meg en fornøyd kunde. Skeptisk, men fornøyd.

Antwort von NyCigaret.dk
Jeg bestiller varen den ene dag og dagen efter Kl 8,30 kommer posten med den super servise
Hilsen jørgen
jeg kan kun sige at jeg har fået en super god service og takker mange gange Camilla for hendes måde at være og er glad for at jeg købte min E- smøg hos NyCigaret og atter tusin tak
Camilla fra nycigaret.dk har virkelig styr på god kundeservice.
Du kan få det nøjagtig som du vil have det. Til tiden.
har modtaget mine vare og det var hurtigt jeg handler der igen fin betjening .
henry
Venlig og kompetent telefonservice. Er svær at komme i kontakt med telefonisk. Ringer ikke tilbage.
Den har givet mig den ro der skal til når man holder op med at ryge og kan kun anbefalde den
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.