Nordea Finance Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Haft billån i flere år, bare kørt, og ved besked at vi gerne vil indfri restbeløb, så har vi fået hurtig svar samt sendt det konkrete restbeløb indenfor få timer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som selger av bil- styr unna Nordeas sin digitale løsning. Du blir oppfordret til å sende salgsmelding før man kan ferdigstille kontrakten, og når den digitale løsningen får problemer på siste side et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. bank... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Nordea Finance finansierer, gennem en lang række partnerskaber med detailkæder og importører, stort som småt – lige fra høreapparater og briller til cykler og biler. Vi er et 100 % ejet datterselskab af Nordea, og tilbyder også løsninger inden for leasing og factoring til din virksomhed. Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ikke haft nogen problemer med NF.

Har ikke haft nogen problemer med NF.
Dog det eneste problem jeg havde, var at ville indfri
mit lån på deres hjemmeside, ( de skrev det var nemt ) her gik der GED i den,
så jeg måtte ringe ind, og her fik jeg fat i en venlig og hjælpsom person, tak for det. :)

6. November 2025

Jeg tok kontakt

Jeg tok kontakt pga av en familiesak (alvorlig sykdom) og har bedt om forståelse ved fastsetning av bruddgebyr for tidlig avslutning av min leasingavtale. I starten fikk jeg lovet at de skal gjøre alt de kan slik at jeg unngår å gå ut av avtalen med store kostnader. Til slutt det sendte meg krav om å betale høyeste gebyret som er mulig å be om i forhold til leasingavtalen. En stor skuffelse og aldri igjen Nordea Finans.

6. November 2025

Nordea Finans kan varmt anbefales

Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar
Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber
Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. banker, desuden ingen ekstra gebyr for at betale sit lån ud, på rest gæld.
Kan varmt anbefales herfra og har overhovdet ikke været nogen problemer eller andet.
Tak Nordea.

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aftaler en afdrags ordning i 2024 efter…

Aftaler en afdrags ordning i 2024 efter de havde opsagt et lån ud af det blå ringer og ringer juli 2025 og rykker for at de nedsætter til den rente vi havde aftalt og møder front personale i tlf der bliver fornærmet over jeg ringer og er utilfreds tak Nordea

17. Juli 2025

Undgå Nordea!!!!!!!

Fik at vide at vi kunne låne til et nyt køkken, uden at skulle betale renter, men Nordea Finance afviste vores låneansøgning selvom vi lige har betalt vores hus ud, hvor vi kunne betale knap 6000,- om måneden! Det er falsk reklame, vi skulle kun have betalt 2100,- på det nye lån. Vi vil IKKE anbefale Nordea til nogen!

2. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De to gange har jeg været i kontakt med…

De to gange har jeg været i kontakt med dem, pga. nogle spørgsmål jeg have, og begge gange opført de sig meget arrogante. En meget mærkeligt opførelse, som skyldte at jeg valgte at opsige mit lån.

27. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opkræver gebyr for gebyrfri service.

Nordea Finance opkræver gebyr for ekstra tilbagebetaling af billån selv om det i låneaftalen står det er gebyrfrit.

Første gang jeg ville tilbagebetale ekstra blev jeg trukket gebyr for det og da jeg skrev til dem, tilbagebetalte de mig gebyret uden problemer.

Anden gang jeg ville tilbagebetale, skrev jeg til dem på forhånd, at en ekstra tilbagebetaling var undervejs, så sørg venligst for ikke at opkræve gebyr for det. Men det gjorde de så alligevel. Efter endnu en henvendelse til dem, påstår de nu at det koster gebyr, til trods for at de før har erkendt fejlen.

Nu læser jeg så alle andres oplevelser om at den månedlige ydelse fortsat opkræves efter endelig tilbagebetalt lån. Så jeg afmelder BS så snart jeg er sikker på at jeg har kvittering fra banken på at det sidste beløb og renter er betalt.

25. Juni 2025

Får ingen informasjon

Fikk avslag på et billån. Greit nok. Men når jeg tar kontakt og lurer på hvorfor ikke, og hva jeg må gjøre for å kvalifisere for lån, så gir de ikke noe informasjon hva som må til. Håpløst

13. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Drive7 gennem Nordea Finans..

Drive7 gennem Nordea Finans... suk
Når man ringer ang. proceduren ved en garantisag gennem Nordea Finanas Drive 7, får man intet svar, men de vil sende en mail. Den afventer jeg så endnu. Det er en kendt sag at Tesla ikke arbejder sammen med Drive7, det vidste medarbejdere også godt. Men kunne ikke svare på hvad proceduren så er, i forhold til at få refunderet pengene.

27. Mai 2025

Dårligt, dårligt og dårligt

Giver kun 1 stjerne, fordi man ikke kan give 0!! Hold jer langt væk fra dette elendige firma!! De er overhovedet ikke til at arbejde med, når man ringer til dem. De mest arrogante, uvidende og direkte flabede idioter bliver man betjent af i telefonen!!! Og forsøg med at lave en betalingsaftale (fordi man var 5 dage over betalingsfristen) viste sig at være umulig hos dem. Desuden har de nok Danmarks dårligste hjemmeside-portal. NEJ TAK HERFRA!!😡😡

5. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr