Banner for NLInvesteert

NLInvesteert Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact met name via mail is heel goed en je krijgt snel antwoord bij evt vragen of onduidelijkheden. Einde vd maand word alles op je rekening gestort ( melding via app ) Vind de vooraankondiging va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed: Veel investeringsmogelijkheden met goed rendement. Eenvoudig om te investeren. Goed inzicht in de propositie. Persoonlijk contact. Nieuwe App Ter verbetering: Informatie over achtergronden v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net begonenn als investeerder. Informatievoorziening is goed en de opbouw van het dashboard zit goed in elkaar. Tip: het is niet heel duidelijk hoe je de eerste inverstering kan plaatsen. Een ui... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik ben nu een jaar of 4-5 actief op dit investeringsplatform. Het is vooral een platform voor de wat grotere investeringsprojecten. In het verleden waren er bijna dagelijks nieuwe projecten... Mehr ansehen

1. Finanzinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen
  3. Finanzmakler
  4. Finanzberater
  5. Kapitalanlagegesellschaft
  6. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Via NLInvesteert kun je investeren in Nederlandse MKB ondernemingen. Op ons platform vind je ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Naast het geld van private investeerders wordt er ook kapitaal van regionale overheden, investeringsfondsen, ontwikkelingsmaatschappijen en banken bij elkaar gebracht. Onze cofinanciering wordt dus breed gedragen. Voor zowel ondernemers als investeerders creëren wij een win-win situatie. Een ondernemer krijgt de kans om met jouw investering zijn onderneming te laten groeien en als investeerder realiseer je een goed rendement.

Investeer via de NLInvesteert app

Vom Unternehmen geschrieben

Met de app heb je altijd en overal toegang tot je portefeuille en mis je geen enkele investeringskans. Ontvang direct een melding bij nieuwe proposities, ontdek nieuwe investeringsmogelijkheden en vind alle documentatie en updates overzichtelijk op één plek. De NLInvesteert App is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

107 Bewertungen

Alle Bewertungen

104 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NLInvesteert geeft veel en betrouwbare…

NLInvesteert geeft veel en betrouwbare informatie over een investeringskans, wie de eigenaren zijn van het betreffende bedrijf, hoe de volledige investering van de eigenaren en andere partijen zijn, inclusief een onderbouwde risico score. Ook de zekerheden verbonden aan de investering zijn helder en ook voor een leek te begrijpen. In een zeer toegankelijke website kan je je eigen investeringen volgen inclusief de geplande rente en aflossingen. Je hebt volledig controle en vrijheid waar je in investeert en welk risico je wilt lopen.
Als je vragen hebt worden deze snel en accuraat beantwoord. Ook wordt je proactief geïnformeerd als een investering niet helemaal goed loopt.
Ik investeer nu ongeveer 5 jaar en had hiervoor geen ervaring. En ben nog steeds zeer tevreden.

29. Dezember 2025

Antwort von NLInvesteert

Peter bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling. We waarderen het enorm dat je al vijf jaar bij ons investeert.

Goed platform voor investeringen

Goed platform voor investeringen, zeer betrokken bij de geldnemers en daardoor zorgen ze goed voor jou als geldverstrekker.

24. Dezember 2025

Antwort von NLInvesteert

Dankjewel voor je positieve review, dat waarderen we enorm.

Goede communicatie

Goede communicatie, duidelijke website en nu ook hele handige app. Veel goede informatie over investeringskansen

23. Dezember 2025

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je review en je vertrouwen in NLInvesteert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NL investeert is er niet voor de investeerder

NL investeert is er niet voor de investeerder .1 investering loopt al 3 jaar zonder 1 betaling andere investeringen te late betalingen en aflossingen . Moeten veel harder optreden tegen te late betalingen maar dat gebeurt niet! De website ziet er mooi uit maar trap er niet in!

30. September 2025

Antwort von NLInvesteert

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

Het is vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is geweest, dat nemen we natuurlijk serieus. We hebben dit recent telefonisch besproken en hopen dat we toen helderheid hebben kunnen geven.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info@nlinvesteert.nl of (085) 401 87 05.

Niet accuraat

Niet accuraat. Anticipeert niet op veranderende situaties. Sluit meerdere leningen af aan zelfde bedrijf, waardoor aflossingen van eerdere leningen in gevaar komen. Informeert niet tijdig aan investeerders, conform hun eigen afspraken hier over. Zien de ondernemingen als klant en de investeerders als leverancier. Dit zou juist andersom moeten zijn.

22. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

mooie projecten

De datum van uitbetaling ligt meestal een poos later dan de genoemde incasso-datum. Ik heb goede ervaringen met dit platform.

2. Januar 2025

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Het is vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is geweest. Dat nemen we uiterst serieus. In het recente telefonische contact hebben we hopelijk zaken kunnen toelichten of verduidelijken.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen via info@nlinvesteert.nl of (085) 401 87 05.

NIET AAN BEGINNEN

NIET AAN BEGINNEN! Collin Crowdfund is veel betrouwbaarder en klantvriendelijker.

Ik wacht nu al 2 jaar op de afhandeling van betalingsproblemen welke vrijwel direct na het ingaan zijn begonnen (dit valt NLinvesteert aan te rekenen, want die dienen een goed beeld van een bedrijf en de financiering te schetsen). Dit is zeker niet gebeurd als het notabene ook nog om een herfinanciering gaat en de betalingsproblemen binnen een maand al aan de orde waren.

Helaas worden we aan het lijntje gehouden en zijn we dus al 2 jaar verder zonder oplossing!

5. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr