Banner for NLInvesteert

NLInvesteert Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact met name via mail is heel goed en je krijgt snel antwoord bij evt vragen of onduidelijkheden. Einde vd maand word alles op je rekening gestort ( melding via app ) Vind de vooraankondiging va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed: Veel investeringsmogelijkheden met goed rendement. Eenvoudig om te investeren. Goed inzicht in de propositie. Persoonlijk contact. Nieuwe App Ter verbetering: Informatie over achtergronden v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net begonenn als investeerder. Informatievoorziening is goed en de opbouw van het dashboard zit goed in elkaar. Tip: het is niet heel duidelijk hoe je de eerste inverstering kan plaatsen. Een ui... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik ben nu een jaar of 4-5 actief op dit investeringsplatform. Het is vooral een platform voor de wat grotere investeringsprojecten. In het verleden waren er bijna dagelijks nieuwe projecten... Mehr ansehen

1. Finanzinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen
  3. Finanzmakler
  4. Finanzberater
  5. Kapitalanlagegesellschaft
  6. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Via NLInvesteert kun je investeren in Nederlandse MKB ondernemingen. Op ons platform vind je ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Naast het geld van private investeerders wordt er ook kapitaal van regionale overheden, investeringsfondsen, ontwikkelingsmaatschappijen en banken bij elkaar gebracht. Onze cofinanciering wordt dus breed gedragen. Voor zowel ondernemers als investeerders creëren wij een win-win situatie. Een ondernemer krijgt de kans om met jouw investering zijn onderneming te laten groeien en als investeerder realiseer je een goed rendement.

Investeer via de NLInvesteert app

Vom Unternehmen geschrieben

Met de app heb je altijd en overal toegang tot je portefeuille en mis je geen enkele investeringskans. Ontvang direct een melding bij nieuwe proposities, ontdek nieuwe investeringsmogelijkheden en vind alle documentatie en updates overzichtelijk op één plek. De NLInvesteert App is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

107 Bewertungen

Alle Bewertungen

104 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De info voorziening kan veel beter

Deinfo voorziening kan veel beter. Ik heb mij voor het grote fonds ingeschreven al 4 weken geleden en krijg niks te horen over opvraag van gelden, status, etc

Beste meneer Huurman,

Bedankt voor het fijne gesprek en de feedback. We zijn blij dat we het een en ander hebben kunnen toelichten.

We blijven ons continu ontwikkelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe is alles perfect verlopen

Tot nu toe is alles perfect verlopen, zowel in het fonds, als bedrijfsleningen.
Ben nu ruim 2 jaar klant.

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor de mooie terugkoppeling en het vertrouwen. Dat waarderen we enorm.

NLInvesteert

De afspraken die gemaakt worden, worden keurig nagekomen, maar de communicatie/bereikbaarheid is echt slecht.
Voel me als klant zeker dan ook niet serieus genomen.

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is geweest. Dat nemen we uiterst serieus.

In het recente telefonische contact hebben we hopelijk zaken kunnen toelichten of verduidelijken. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen via info@nlinvesteert.nl of (085) 401 87 05.

goede oplossingen

Meestal lukken de goed uitgezochte proposities, en als iets niet lukt, lossen ze het op

Antwort von NLInvesteert

Dank voor je positieve review en het vertrouwen in NLInvesteert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring

Slechte ervaring!

Analyses bekeken maar zijn zeer accuraat ook als je de klantenservice bereikt wordt je onvoldoende geholpen en vertellen veel leugens.

31. März 2026

Antwort von NLInvesteert

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

We kunnen je bericht niet koppelen aan een relatie binnen onze organisatie. We bespreken dit graag persoonlijk met je.

Je kunt ons bereiken via info@nlinvesteert.nl of 085 401 87 05

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voordat ik begon met investeren heb ik nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen.

Voordat ik begon met investeren, is mij persoonlijk helder en heel duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en hoe het proces verloopt.
Inmiddels lopen er naar volle tevredenheid en met prima rendement diverse investeringen die voor mijn persoonlijke situatie passend zijn.

30. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je positieve review en vertrouwen Johan!

Tevreden klant

Fijne website om te investeren in verschillende MKB-bedrijven in Nederland. Uitgebreide uitleg over de verschillende investeringskansen en wat de risico’s zijn bij elk project. En sinds kort ook een erg mooie app!

16. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen.

Prima organisatie!

Duidelijke communicatie plus een overzichtelijke website. Telefonisch een keer contact opgenomen en daarmee een duidelijk en vriendelijk contact ervaren!
Kortom: aan te bevelen.

14. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor je positieve review en het vertrouwen in NLInvesteert.

We waarderen je aanbeveling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare crowdfunding middels NL…

Betrouwbare crowdfunding middels NL investeert. Veel opties. Hun toezicht op partijen die in moeilijkheden komen lijkt best goed. Waardoor mijn ‘verlies’ over de afgelopen jaren heel beperkt is. Rente percentages worden maandelijks uitgekeerd. Overzicht van het verloop van mijn investeringen zou beter en overzichtelijker kunnen.

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je uitgebreide review en je vertrouwen.

Fijn om te horen dat je onze aanpak en ons toezicht waardeert en dank voor je feedback over het inzicht in het verloop van investeringen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede optie voor particulier investeren

Al jaren investeer ik als particulier via dit platform. Je wordt uitstekend geïnformeerd van tevoren, als tijdens de investeringsperiode in zowel voor als tegenspoed. Aan investeren kleven risico's die ook weleens de waarheid worden! Ook dan is deze club er met actuele informatie!
De web-app is erg handig en overzichtelijk, kijk uit naar de net aangekondigde smartphone app!

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je mooie review en je jarenlange vertrouwen.
Goed om te horen dat je onze informatievoorziening waardeert.

En leuk dat je uitkijkt naar de nieuwe app; wij ook!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede informatievoorziening en strakke…

Goede informatievoorziening en strakke tussentijdse rapportages en aflossingen.

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor je review!

Fijn dat je onze informatievoorziening en rapportages zo waardeert. We stellen je vertrouwen zeer op prijs.

Complete sets met informatie

Goede en uitgebreide informatie met correcte risicoanalyses. Goede relaties met de medewerkers van de organisatie.

8. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor je positieve feedback en het vertrouwen in NLInvesteert.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht
Persoonlijk
Uitdagende maar haalbare scenarios
Professioneel
Zijn de kern woorden

7. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Dank voor je positieve review! We waarderen het vertrouwen in NLInvesteert.

Aanrader.

Goed benaderbaar bedrijf met een duidelijke en heldere communicatie, hierdoor weet je waar je aan toe bent en ze doen wat ze zeggen.
Tevreden klant.

7. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor het vertrouwen en je positieve review, Sonja.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Denk na over onderpand en laat je niet teveel verleiden door de pitches

Denk goed na voordat je in een project investeert. Er worden in de pitches prachtige (en zeer uitgebreide) analyses gemaakt en mooie indicatoren getoond, maar uiteindelijk loop je een hoog risico als er geen hard onderpand onder zit. Van mijn 43 projectjes, zijn er 5 failliet en 6 hebben een aanzienlijke achterstand.

Aanvulling: NL investeert heeft nav deze review contact opgenomen. Er is een goed gesprek geweest, hopelijk komt uit in ieder geval 3 failliete projecten nog de investering retour.

5. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Bedankt voor je aanvulling.

Fijn dat er contact is geweest en dat we een goed en constructief telefoongesprek hebben gehad. Hopelijk heeft dit voldoende duidelijkheid gegeven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NLInvesteert heeft oor voor mij als…

NLInvesteert heeft oor voor mij als investeerder.
Ik heb al meerdere vragen over zowel investeringen en het beleid bij hun voorgelegd, die zij altijd serieus opname.
Op alle vragen heb ik een correct en bevredigend antwoord gekregen.
Dit vind ik belangrijk omdat ik mijn geld aan hun toe vertrouw.

Hiermee bedoel ik dat ik alle vertrouwen heb in NLInvesteert dat zij iedere kredietaanvraag terdege analyseren op mogelijkheden en risico’s. Dat zij deze gegevens aan mij als investeerders beschikbaar stellen, zodat ik een overwogen keuze kan maken in hoeverre deze kredietaanvraag/lening past binnen mijn beleggingsstrategie.
Ik investeer al enkele jaren via NLInvesteert in diverse projecten en ben zeer tevreden over hun werkwijze en de behaalde resultaten.

5. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Bedankt Bertus voor je uitgebreide review.

Het is voor ons belangrijk dat je als investeerder goed inzicht hebt in zowel de kansen als de risico’s, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Dank je wel voor je vertrouwen in NLInvesteert.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede ervaringen met een goed rendement.

Ik heb de proposities goed gespreid en mijn maximum looptermijn hou ik op 36 maanden. Ook het onderpand vind ik belangrijk. Liefst onroerend goed en geen magazijnvoorraden.
In de 5 jaar dat we investeren zijn er een paar proposities die vertraging hebben opgelopen maar deze hebben na de uitsteltermijn uitgekeerd.
Tot op heden goede ervaringen met een gemiddeld jaarlijks netto rendement van rond de 8%.

2. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Hartelijk dank voor je uitgebreide review en het vertrouwen in ons platform. Dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en gedegen werk verricht

Ik heb verschillende projecten ingelegd. Helaas ging er 1 failliet echter blijkbaar hadden ze het onderpand en de contracten zo goed dichtgetimmerd dat uiteindelijk de inleg en de rente over de periode is terug betaald. Daar moet veel overleg en werk in gezeten hebben. Chapeau.

2. Januar 2026

Antwort von NLInvesteert

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat de afwikkeling van de betreffende investering uiteindelijk goed is verlopen en dat je onze aanpak waardeert.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr