Vi bestilte mad klokken lidt i 1. Der stod den ville komme efter en halv time, vi endte med at vente 2 timer på den. Da de så kom, gik min kæreste ud og skulle tage den hvorefter han bar siger “kan d... Mehr ansehen
Forfærdelig. Det tog 1.5 time at levere. Vi ringer gentagne gange, og de lægger på flere gange. Efter 3 opkald tager de telefonen og siger de er på vej. Der går yderligere 20 min. Pizzaen var kold... Mehr ansehen
Vi købte en masse mad der nede, pizzaerne var egentlig ok de kunne spises, men den durum rulle vi købte var rent dej og salat der var nærmest igen kebab eller dressing, det kebab der nu var de... Mehr ansehen
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde
Vi bestilte mad for 500kr men den kom aldrig - de blev ved med at sige 15 minutter...
Pengene? Dem så vi aldrig igen.
Føj føj føj
Fuldstændig ABSURD og UHØRT!!
Fuldstændig ABSURD og UHØRT!!
Vi bestilte mad omkring halv 11 om aftenen og får afvide at der vil gå 1 time. Da der er gået 1 time ringer min kæreste og får afvide maden er der om 15 min. Vi ender med at sidde og vente i 2 timer!!!! Udover det modtager vi pommes fritter, som er lige til at kyle ud da de er FULDSTÆNDIG kolde og melede.
Burgeren var også af dårlig kvalitet og når man smider 245kr oveni for levering går man også ud fra maden er nogenlunde spiselig..
KÆMPE skuffelse herfra og køb aldrig derfra!!!!
Indskærpninger på alt fra Fødevarestyrelsen!
Dårlig mad, dårlig service, og så har Fødevarestyrelsen givet dem indskærpninger alle steder. FØJ! Dette sted burde blive lukket var i chok over fødevarekontrollens report som er fundet på Hungry.dk, godt råd LAD VÆRE, IKKE DET VÆRD!
Verdens dårligste pizza og verdens…
Verdens dårligste pizza og verdens langsomste udbringning det tog over 1 time at levere den ringede gentagne gange dårlig service de sagde hele tiden den er på vej da den så ankom så var den kold, brændt og manglede kebab som man havde bestilt. Tag et 100 procent ærligt godt råd aldrig bestil derfra. !!!!!
Maden var 2 timer forsinket og Iskold
Maden var 2 timer forsinket og Iskold. Vi bestilte en stor Sprite og fik en Faxe kondi. Vi ringede flere gange til dem og de fortalte de var der om 5 minutter. SIMPELTHEN FOR DÅRLIG SERVICE!