De har travlt under nedlukningen, forståeligt nok og sikkert forklaringen på, at den bestilte mad først var klar et lille kvarter efter aftalt tid. Jeg blev tilbudt en lille øl, mens jeg ventede.... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig mere Ramen Tu Biiru
Aldrig mere Ramen Tu Biiru. Min kæreste og jeg har for nyligt været på Ramen Tu Biiru 2 gange på Vesterbro. Første gang spiste vi på restauranten, hvor personalet gør grin med min kæreste, da hun udtaler en ret forkert. Udover det, havde de mere lyst til at hygge end at rydde op i restauranten efter spisende gæster. Svinesti.
Anden gang får vi takeaway. Begge en spicy miso suppe med ekstra kød. Kødet var på ingen måde spiseligt og der var skal på vores æg. 350,- lige ud af vinduet!
Sjældent har jeg oplevet så dårlig…
Sjældent har jeg oplevet så dårlig service et sted. Personalet havde travlt med alt andet end at lave mad og betjene kunder. Det tog 10 minutter fra de fik bestillingen til der overhovedet dukkede nogen op i køkkenet. Der gik 5 mennesker rundt og hang ud mens de hyggesnakkede og den ene skrev på telefon. Det var nærmest som om de helt ignorerede at der var kunder.
Kunne ikke få æg til min ramen med…
Kunne ikke få æg til min ramen med mindre jeg bestilte en helt speciel én, da de havde få æg den dag. Uhøflig betjening på Vesterbro. Og så har I erstattet pak Choi med hvidkål, som smager kedeligt. Plejede ellers at elske jeres mad.
Ikke som tidligere.
Vi plejede at elske en tur på Ramen to biiru, men øv en skuffelse. Maden var lunken, skålen ikke fuld og smagte kedeligt. Forkerte nudler, kedelig tyndere boullion. Og steget i pris. Hænger ikke sammen. Det var nok sidste tur.
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade…
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det, spara dina pengar gå inte hit!
Maten var inte god, man fick mycket snålt med mat och personalen är otroligt otrevlig!
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Jeg fløj fra CPH lufthavn d. 8. august 2025, hvor jeg prøvede at bruge deres online bestilling, fordi køen var lang til bestilling. Jeg fik skrevet mine informationer og godkendt betaling, men bestillingen gik ikke igennem til deres system og jeg fik ikke nogen bekræftelse. Jeg prøvede 3-4 gange, før jeg gav op og gik til kassen i stedet. Jeg opdager senere, at de har trukket for forsøgene, og jeg skriver selvfølgelig straks til deres eneste linje for kommunikation på mail (de tager ikke telefonen). Jeg får et relativt hurtigt svar tilbage, at de vil refundere mig snarest. Jeg har dog ikke hørt fra dem i to uger, og da jeg alligevel flyver igen d. 29. august et par uger senere, så taler jeg med dem direkte i lufthavnen. Her er manageren meget konfronterende og ubehøvlet fra start, og han vil absolut ikke hjælpe med at løse problemet eller ringe til sin chef. Jeg kom for at skabe dialog eller bede om kontaktinformationer for en ansvarlig, men det ville han ikke udlevere. Jeg nævnte for ham, at jeg nok havde været mere tålmodig, hvis det ikke var for hans tone, der overhovedet ikke var undskyldende overfor deres fejl i systemet! Jeg afventer stadig kontakt fra nogen der kan løse problemet.
I øvrigt var maden ikke hvad den har været.
Elendig service
Generelt er deres niveau styrtdykket de sidste 3-5 år. Men seneste oplevelse var et helt nyt nulpunkt.
Bestilte via JustEat. Da maden kom frem var al suppen løbet ud, fordi man ikke havde sat låget ordentligt på. Ringede til dem, og der var absolut ingen forståelse at møde fra en ung kvindelig medarbejder. Det er trods alt lidt svært at spise ramen, når alt suppen er væk.
Har ellers været hyppig kunde hos dem, men skal ALDRIG nogensinde have noget fra dem igen.
Talte rigtigt meget med ham japaneren, som var taget herop for at undervise dem i sin tid. Han ville have begået seppuku hvis han vidste, hvor langt de var faldet i kvalitet og service niveau, siden han var der.
De giver dig diarré!
De var løbet tør for kylling, så var nødt til at bestille en no meat ret. Da jeg fik den, var den allerede kold. Det smagte ikke af særligt meget andet end salt (gode soya-æg though). Man kunne ikke få noget ud af chiliolie-flasken. Da jeg havde spist op, begyndte min mave at rumstere. Jeg endte med at spurte hjem, fordi jeg dik diarré. Never again!!!
FULDSTÆNDIG FANTASTISK!
Dette er min ultimative yndlingsrestaurant i hele byen. Ramen to BIIRU er fuldstændig fantastisk! De har verdens bedste service og de lækreste ramens nogensinde! Udover dette er deres lokationer også så enormt hyggelige og servicen er fuldstændig i top! De giver mig hver gang en fantastisk oplevelse og jeg elsker at komme der hver gang sammen med min kæreste. Jeg kan anbefale dem så meget, I gør virkelig jer selv en tjeneste ved at spise hos dem. Kødet er så lækkert og alle toppings’ne er så smagfulde hver især for ikke mindst at tale om selve suppen! Kan kun anbefale så så så så meget!❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Engang var det godt - ikke længere
Vi har været hyppige gæster på Enghavevej og altid set frem til en stor skål veltilsmagt ramen, som altid har smagt uovertruffent.
Men hold da op hvor blev vi skuffede i dag! Skålen var kun fyldt halvt op, kødet var ikke mørt og Spicy Miso Ramen var slet ikke tilsmagt og fuld af umami som den plejer at være.
Pok choi-kål på Goma-versionen havde de udskiftet med en kold og sød marineret hvidkål?! Det passede SLET ikke sammen.
Der er sket et stort dyk i kvaliteten; det er tydeligt at se og smage. Det var ikke 150 kr værd per suppe.
Det var engang det bedste ramen-sted i Kbh, men vi kommer ikke igen.
Kæmpe skuffelse
Kæmpe skuffelse. Jeg har hentet mad (kører ind fra Nordsjælland) hos Ramen to Biiru på Frederiksberg nogle gange. De sidste 2 gange har der være mangler ved ordren, som jeg dsv. førdt opdager, når jeg er kommet hjem.
Først gang manglede den ekstra kylling, jeg havde bestilt. Det blev kompenseret, men oplevelsen var jo stadig dårlig.
Og idag har jeg hentet portioner med en tredjedel fyldt beholdere med misosuppe. Jeg ved udmærket, hvor meget, der skal - og tidligere har -være/været af miso bouillon i denne prdre. Jeg hørte godt i køkkenet, at de manglede buillon til aftenens serveringer, men jeg troede sq ikke, at de unge mennesker hos personalet løste problemet på denne måde - ved at strække skjorten! Fuldstændig uacceptabelt. Der er altså ikke meget ved at spise ramen, når der ikke er noget bouillon!
Men jeg kan oplyse, at jeg fik lov at betale fuld pris for min ordre nr. 8336.
Horrible food
Horrible food, no contact. They should be closed down by the government.
Vi spiste med stor skuffelse på…
Vi spiste med stor skuffelse på Ramentobiiru på Østerbro. Det var dårligt og dyrt. Restauranten var beskidt og maden dårlig men tilgænglig dyr.
Elendigt
Deres ret med roastbeef består af 3 skiver kødpålæg, vand og nudler. 150 kr.
Dårligt og dyrt.
Skuffende og overpris for bouillonvand i lufthavnen
Vi var to personer, der spiste i afdelingen i Københavns lufthavn, og det var en virkelig skuffende oplevelse. Vi prøvede Spicy Miso Ramen og Shoyu Ramen, og maden levede slet ikke op til forventningerne. Prisen matchede på ingen måde kvaliteten. Maden var som en gang bouillonvand, og kødet mindede om skiveskåret pålæg. Nudlerne smagte desværre som billig pasta. Til 150 kr. pr. ret var det svært at se, hvordan det kunne forsvares. Vi endte begge med at levne det meste, og vi kommer ikke tilbage igen. Hellere betale for noget, der smager ordentligt. Virkelig ærgerligt.
En rigtig skuffende oplevelse
En rigtig skuffende oplevelse. Vi var 3 personer der spiste Miso, Shoyu og Veggie Miso. Restauranten på Østerbro ligger super fint på Victor Borges plads. Hyggeligt. Øllet var også herligt koldt. Maden var desværre en stor skuffelse. Der er ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet. Halv kold mad. Kødet lignede skiveskåret pålæg. Nudlerne var næsten det værste. De smagte af billig pasta. Kr. 150,- pr. ret kan ikke retfærdiggøres dømt ud fra det vi fik. Ingen af os spiste halvdelen af maden. Der kommer vi aldrig igen. Så hellere den ægte vare. Øv hvor ærgerligt.
Smagte og lugtede gammelt
Smagte og lugtede gammelt, uspiseligt. Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse før men det var virkelig klamt :(
Super ringe mad / koldt og mega fedt…
Super ringe mad / koldt og mega fedt kød / øv !
Havde bestilt via Wolt
Havde bestilt via Wolt - Ramen to Biiru Hellerup. Bestilte en Shoyu med ekstra kød. Modtog en iskold suppe og 3 stykker fintskåret kød i alt.
Under alt kritik.
Mega god mad men...
Mega god mad, men man kan ikke bestille bord.
Jeg skulle ud og spise med nogle kammerater, men måtte ende med at sidde og kigge ind i et vindue alene fordi vi ikke havde muligheden for at bestille bord.
jeg ved ikke om det er fordi det skal være hipt og smart, at man har taget den beslutning, men det ødelægger i hvert fald hele oplevelsen ved at tage ud og spise.
Jeg tænker også det må være et mareridt forretningsmæssigt, da man ikke kan planlægge timer til ansatte ud fra travle tider. Det er i hvert fald virkelig nederen at tage ud og spise uden at vide, om man kommer til at sidde sammen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.