Netto.dk ApS Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Netto Køgevej Roskilde. En værre skodbutik.Aldrig nogen til at ekspedere. Luk butikken og lad der komme en anden med bedre service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Netto+ Appen. Lad mig lave et scenarie for dig. Du downloader appen, går ind i netto og finder dine varer. Du skal til at scanne selv og hvad sker der når du åbner appen? En reklame blocker scanner fe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så dårlig stil - magnum is til 20 kroner - og så er der kun 5 æsker til butikken - det har ingen steder hjemme at i fisker kunder med tilbud der ikke er der. Gider ikke lægge mine penge et sted der gø... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tidligere lignede Nettobutikker bare pulterkamre, mest fordi varerne blev pushet ud fra centralt hold uanset om butikkerne havde plads til dem. Nå, men så røg der bare mere i containerne. Nu li... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Alt i lamper, værktøj, hus og haveartikler. Hos nettobuild.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsmærker til billige priser. Vi fører Bosch, Dewalt, Herstal, Nordlux, Al-ko, Weber og mange flere.

Ungenügend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stort udvalg, hurtig forsendelse

Når man har gået rundt i byen og ledt forgæves efter en vare er det rart at komme hjem og finde den på fem minutter. Når betaling og levering så er overstået på en enkelt dag og til en god pris er der ikke meget mere man kan forlange.

23. August 2008

Super

Bestilte varer fredag eftermiddag. Modtog dem tirsdag morgen.
Samme dag, som pengene blev trukket på min konto.
Ingen ventetid her, aldeles fremragende.

1. Juli 2008

Fremragende hurtighed!

Jeg har aldrig handlet hos Nettobuild.dk før, derfor er de fem stjerner ene og
alene for en ordre til 79,00 Dkr.
Jeg bestilte d. 17.06.2008 1 stk Æggekoger, og betalte med dankort. Som man normalt ser, så modtager man først varen 2 - 3 dage efter. Men nej da
jeg tjekkede min mail sent d. 17, så var der en mail med tt nummer, og 12 timer senere stod posten foran min dør med den bestilte vare, til den formidable pris af 79,00 dkr. plus forsendelse. Derfor kan jeg kun rose firmaet
Nettobuild.dk fem stjerner. Det er en formidabel service for en vare uden
den store avance.
Jeg skriver dette fordi jeg med den indkopierede tekst fra firmaet Tool-Net
ved Randers, som er et firma der sælger stort set nøjagtig det samme men,
firmaets kundeservice ligger til et stort 0. Målt på samme bestilling, lidt billigere
hvis interesse haves kan jeg tilsende hele ordrebekræftelsen. Teksten er et
svar jeg fik ugen efter at jeg bestilte 1 stk Æggekoger, men selv efter at
have modtaget denne tekst:
___________________________________________________________
Hej Finn

Der er vist desværre sket en fejl i vores ende, men jeg undersøger lige sagen.
Hvis den ikke er kommet afsted, skal jeg nok sørge for den ryger afsted idag.

Mvh.
Herman Bauer
Tool-net.dk
_____________________________________________________________

Jeg har dog aldrig modtaget den omtalte Æggekoger fra Tool-Net, og er
i og for sig også ligeglad. Det er blot en underlig måde at drive forretning
på. Det er i hvert fald ikke nogen god reklame, derfor er jeg glad for den
oplevelse jeg har fået hos jer. Og jeg tøver heller ikke med at omtale Tool-
Net og differencen NettoBuild.dk, i er da en anbefaling værdig.

Mvh
Finn Kroman, 8530 Hjortshøj

28. Juni 2008

***** Hurtig levering!

Hurtigt og professionelt arbejde!
Jeg bestilte en robotstøvsuger via nettet mandag den 23. om eftermiddagen.
Den blev leveret onsdag den 25. kl. 10.45.
Bedre og hurtigere kan det ikke gøres!
Jeg handler gerne hos NETTOBUILD.DK en anden gang.

25. Juni 2008

godt gået

Det er ikke en selvfølge idag at have en beredskabsvillig person i den anden enden af telefonlinien......og da slet ikke når man for problemer med en vare som skal sendes retur og modregnes med en ny bestilling. Men det formår Nettobuild. Så tusind tak til Torben Pedersen i den anden ende af røret :-)
Mvh Henrik

30. Mai 2008

No title

28.03.08
Vedr. handel hos nettobuild.dk

Bestilte varer d. 25.02.08 med leveringstid på op til 5 dage men modtog dem ikke.
Rykkede og modtog nogle af dem d. 14.03. MEN de hævede HELE beløbet. Dette er forbudt i.h.t. loven.

Af følgeseddel fremgik det ikke at der var tale om del-levering, idet det ser ud som om at alle varer ER leveret. Man får heller ikke besked om de vil / hvornår de har tænkt sig at levere resten af varerne.

Skriver man til den på ordrebekræftelsen og følgesedlen angivne mail-adresse får man ikke svar. For det viser sig, ved efterfølgende tlf.samtale med firmaet, at denne mail-adresse er der ingen der tjekker.
Har talt med firmaet 5 gange på tlf. og venter stadig på de resterende varer.

Firmaet kan ikke forklare hvorfor de har hævet hele beløbet, når de kun har sendt en del af varerne. De kan heller ikke forklare hvorfor der, på deres hjemmeside, stadig står 5 dages levering på de bestilte varer, når virkeligheden snarere bliver ca. 46 dage (hvis den sidst oplyste lev.dag kommer til at holde)

Det virker kort sagt som om de ikke har styr på tingene og på loven om internethandel.

Venter nu spændt på om det bliver nødvendigt for mig at kontakte min bank for at trække min Dankort-betaling tilbage. (og naturligvis overføre penge for de varer jeg HAR modtaget)

Firmaet har visse billige varer, ja, men servicen er lig nul og de overholder ikke hvad de lover. Og så er der altså lige det med loven som de tilsyneladende ikke helt har tjek på.

Så jeg tror at jeg en anden gang vil vælge at handle hos et andet firma, som har mere tjek på tingene, så jeg slipper for alt det bøvl og for at skulle bruge så unødvendig meget tid til at få mine varer ”hevet i land”.

Jeg har handlet utroligt meget på nettet og har aldrig oplevet noget lignende.

28. März 2008
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

No title

Har ikke oplevet nogle problemer med nettobuild.dk. De får fire stjerner, da man først kan bedømme deres service ud fra hvor godt de løser et givent problem i forbindelse med købet.

17. März 2008

GODT

Alting kørte som det skulle. Købte postkasse med stander. god service

24. Januar 2008
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr