Netto.dk ApS Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Netto Køgevej Roskilde. En værre skodbutik.Aldrig nogen til at ekspedere. Luk butikken og lad der komme en anden med bedre service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Netto+ Appen. Lad mig lave et scenarie for dig. Du downloader appen, går ind i netto og finder dine varer. Du skal til at scanne selv og hvad sker der når du åbner appen? En reklame blocker scanner fe... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tidligere lignede Nettobutikker bare pulterkamre, mest fordi varerne blev pushet ud fra centralt hold uanset om butikkerne havde plads til dem. Nå, men så røg der bare mere i containerne. Nu li... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Alt i lamper, værktøj, hus og haveartikler. Hos nettobuild.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsmærker til billige priser. Vi fører Bosch, Dewalt, Herstal, Nordlux, Al-ko, Weber og mange flere.

Ungenügend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igen laver Netto et tilbud uden at kunne levere

Igen laver Netto et super tilbud på Lurpak. 7,95 kr pr stk og max 3 stk pr kunde.

Som sædvanlig er det udsolgt i alle butikker (jeg har været i 3 forskellige) både i går og i dag. Begge dage med besked om at der leveres nyt i morgen. Tænker at der nok stadig er udsolgt i morgen…..

Det er en fin måde at lokke kunder i butikken på, men ikke ok at man igen igen igen går forgæves flere dage i træk. Dette er årsagen til at jeg ellers aldrig handler i Netto. Tilbud er altid udsolgt samme dag.

5. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netto er ved at bygge ved siden af os…

Netto er ved at bygge ved siden af os og vi er dialog om et skilt da de skygger for vores skilt (og os) og vi vil tabe trafik grundet lokationen omnavigere en del trafik. PT ved jeg ikke hvor det ender, men de har haft folk ude og kigge og det viser deres seriøsitet og forståelse af det lokale handelsliv.
Vi ved ikke hvor sagen ender, MEN vi er meget positive for deres tilgang :)

21. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig den nye netto på Hc…

Forfærdelig den nye netto på Hc Ørstedsvej nr. 25. Der er ingen sortering af varerne de flyder bare i kasser rundt omkring, og det er ikke til at finde noget overhovedet.
Efter jeg har været der den del gange oplever jeg ofte fejl når jeg tjekker min bon igennem.
Oplever også at der er stor mangel af personale og at der nærmest kun arbejder børn. Øv øv øv.
Kan ikke anbefale nogen at handle her medmindre det er for at købe Løgismose produkter.

30. August 2021

Så dårlig stil

Så dårlig stil - magnum is til 20 kroner - og så er der kun 5 æsker til butikken - det har ingen steder hjemme at i fisker kunder med tilbud der ikke er der. Gider ikke lægge mine penge et sted der gør grin med kunderne !!! Fremover arkiverer jeg jeres tilbud lodret!!

18. Juli 2021

DÅRLIG STIL AF NETTO..

Jeg er normalt et overbærende menneske, men nu er det slut..var i Netto i Faaborg for at købe Grinbergen øl 0,75 cl til 25 kr men som sædvandelig havde de ik varen selvom det er samme dag som tilbudet starter..det er ik første gang man går forgæves, virkelig dårlig stil og hvis jeg kunne gi minus stjerner gjorde jeg det.

18. Juli 2021

Netto i Stenløse

Jeg har set meget frem til at besøge den nyrenoverede Netto i Stenløse i går, med en forventning om samme udbud af kvalitetsvarer, som er mere udbredt i de andre butikker. Mit første indtryk var aldeles NEGATIVT! Jeg blev mødt med muzak (musik) fra små højtalere i loftet. Det skønne har altid været at kunne handle i en discountbutik som fx. Netto uden at skulle tvinges til at høre på muzakken, som i sidste ende også vil fordyrer varerne.
Denne forretning vil jeg undgå for enhver pris!

12. Juni 2021

Altid fejl i priser

Altid fejl i priser, aldrig nok kasser åben, ingen smart måde at håndtere alle de fejl de selv laver, ender altid med at efterlade vare. Tager alt for lang tid at komme igennem den ENE til TO kasser de har..

2. Februar 2021

Rettelse af løgne

Jeg synes at der har været en del haters som intet ved om Nettos principper. Og jeg ville så som stolt netto supporter. skrive hvad der virkelig forgår. Så ik lyt på løgnene og ta i netto når der er penge på kontoen.

22. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte i dag et stykke røget bacon

Købte i dag et stykke røget bacon. Ingen navn på producent bare "VELSMAG" håndsorteret kød. Men det må være sorteret af blinde, senet og sejt og sikkert et stykke taget helt nede ved brystet incl. brystvorte. Helt ulækkert og klamt. hvem er producent af sådan noget bras???

9. Mai 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen besked om udsolgt vare - ellers fint nok

Havde bestilt af to omgange og med vilje valgt at afhente i GLS pakkeshop, da jeg ikke ville udsættes for BRING, der sætter en ære i ikke at levere varerne. Så jeg satte mig og ventede glad på at mine ting skulle komme til GLS pakkeshop.

I dag får jeg så en mail om at jeg kan hente mine pakker - fedt tænker jeg! Det gik da nemt og smertefrit! :)
Jeg kører ned og henter de tre pakker der er, og kører glad hjem med tre pakker der er pakket fint ind og uden synlige skader.

Jeg er glad lige indtil jeg åbner mine pakker :/

Jeg konstaterer nemlig at en af de bestilte skåle ikke er i pakken, med det andet fra samme ordre. Åbner de andre pakker men ingen skål!
Først da jeg sætter mig til at nærlæse mine "standardmails" med bestillingsbekræftelser kan jeg se, at skålen er listet ud af ordren.
Der er ingen "vi undskylder varen er udsolgt"-mail eller lignende. Nej den er bare listet ud af ordren.
Jeg havde jo lavet en bestilling tidligere, hvor alt var tip top, så da jeg fik anden ordrebekræftelse (den mail man får efter "ordrebestilling-mailen"), så var jeg naiv nok til at tro, at alt var tip top anden gang også :/ for eller havde jeg vel hørt fra dem?!

en simpel særskilt mail skrevet personligt til mig, om at varen altså var udsolgt havde været på sin plads! Det er rigtig træls at en bestilling bliver SÅ upersonlig, forhastet og uden kontakt til kunderne, når man bestiller ting som er udsolgt... :( Det kunne da være at det lige var DEN vare, som gjorde at jeg ville have ordren?!
Hvad nu hvis ikke jeg ville have haft resten, hvis jeg havde vist, at den vare var udsolgt?! Jeg fik aldrig et valg - jeg modtog bare resten uden en lyd fra Nettobuild. Det er rigtig dårlig stil :/

Det gjorde at et ellers rigtig positivt forløb sluttede med en rigtig ØV følelse :( Det er nok meget heldigt at det foretagende slutter her sidst i august, når de har så travlt med at lukke biksen, at de ikke en gang gider fortælle folk, at den vare de bestiller er udsolgt :(

14. August 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Transport af reparationsvare - klar det selv...

Jeg har købt en ringe kompostkværn hos Nettobuild - hvilket dog ikke er deres fejl, men producentens, da oplysningerne om kværnen på deres hjemmeside ikke svarer til virkeligheden, men det må komme på deres side...

Den skal nu for anden gang til garantireparation for den samme ting, men pludselig mener Nettobuild, at det er deres transportør - GLS - der skal sætte betingelserne for, hvordan det skal foregå. Det medfører, at de vil have mig til at aflevere kompostkværnen i en pakkeshop 6 km fra min bopæl, da GLS ikke længere afhente pakker hos private som sidst, den skulle repareres.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, og det kontakter jeg selvfølgelig Forbrugerstyrelsen om, når deres hotline åbner igen d. 1.8. - vil bare oplyse om bøvlet her, da det er relevant i forhold til at vælge leverandør på nettet.
Jeg har bil - ja - men det er ikke beregnet til at køre med kompostkværne, og det er vel ikke transportøren, der skal bestemme firmaets returpolitik?

31. Juli 2012

Intet at udsætte

Der var ingen problemer med min bestilling hos Nettobuild. Jeg bestilte to lamper og de blev leveret allerede en dag eller to efter med GLS, helt problemfrit og til en absolut super pris.
Jeg kan til gengæld nikke genkendende til Brings uduelighed, men hos Nettobuild kan man heldigvis vælge GLS i stedet, så det var ikke noget problem.

20. Juli 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr