Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Lekarz zamknął konsultację natychmiastowo, nie czekając nawet, aż dołączę do rozmowy. Jako powód podał rzekomy zakaz wypisywania leków psychotropowych przez teleporadę. Jest to niezgodne z obowiązując... Mehr ansehen
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Mehr ansehen
Wzięłam raz usługę było wszytko dobrze wczoraj skorzystałam po raz kolejny i to był błąd zapłaciłam i przekierowano mnie na czat on-line z konsultantem i wyrzucało mnie że strony nie mogłam nic zrobić... Mehr ansehen
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Na zapalenie ucha przepisał mi…
Na zapalenie ucha przepisał mi paracetamol i kropelki otinum i kazał wypoczywać. Można wypoczywać ale nie z takim bólem ucha. Środki przeciwbólowe i krople bez recepty próbowałam przed konsultacją z nim i nie pomagały.,więc cudów świata mi nie powiedział a jeszcze za to zapłaciłam. Dopiero na innym receptomacie dostałam rzetelną opinię i odpowiednie leczenie dzięki temu mogę normalnie funkcjonować

Antwort von Med
Najlepsi I tyle mega profesjonalne…
Najlepsi I tyle mega profesjonalne podejście do pacjenta i super szybki kontakt mailowy no jak dla mnie Najlepsi pozdrowki dla całego teamu 😍

Naciągacze
Tak jak to już ktoś napisał-naciągacze.Pani doktor na zapalenie zatok z gorączką,chciała przepisywać leki o działaniu objawowym.Broń Boże antybiotyk.I tak zostałam bez recepty z bólem i gorączką,lżejszą o 49 zł.Nie polecam nikomu

Kpina
Kpina. Wyłudzanie pieniędzy, recepty brak. Czekałam na odpowiedź kilka h po czym dostalam sms z linkiem do konsultacji i Pani „doktor „ nie otrzymała ode mnie odpowiedzi w ciągu 30 min i zakończyła konsultację zaraz po tym jak jej odpisałam i wysłałam plik. Jeden cyrk. Odradzam!!!!

Antwort von Med
Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani…
Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani Doktor bardzo miła i pomocna .Na każde pytanie dostałam odpowiedź. Gdy pojawiły się problemy techniczne też dostałam porady co mogę zrobić aby ich uniknąć .

Taj jak powinno byc
Szybki kontakt i profesjonalna porada medyczna

Antwort von Med
Odpowiednie i pełne zaufania podejście…
Odpowiednie i pełne zaufania podejście do pacjenta,konsultacja wspaniała,rzetelna i profesjonalna, jestem bardzo zadowolona,że zgłosiłam się właśnie do państwa i napewno będę jeszcze korzystać w miarę potrzeby, dziękuję serdecznie, pozdrawiam

Odradzam
Odradzam
Wizyta Express trwa pół dnia
Albo nie oddzwaniają w ogóle albo jest sms i za chwilę że brak odzewu i przepada kasa.
Na stronie że kontakt w 15 min
A rzeczywistość po 4 h

Antwort von Med
Dramat płacisz za to pieniądze a nawet…
Dramat płacisz za to pieniądze a nawet nie otrzymujesz L4 pomimo ostrej biegunki . Zwykli naciągacze i nic więcej nie polecam jest dużo więcej stron z lekarzami tej odradzam !
Porażka - nie polecam
Porażka. Wyciąganie pieniędzy. Zwróciłam się o pomoc, udostępniłam dane pacjenta a recepty i tak nie uzyskałam. Skierowano mnie do przychodni na wizytę stacjonarną, mimo, że tlumaczyłam ze w związku z przeprowadzką i chwilowym brakiem pracy, nie mogę się udać do lekarza - nie mam ubezpieczenia. Oddalono prośbę o receptę i skierowano pilnie do lekarza. No super. Zamiast alternatywy w kryzysie, straciłam 50 zł :/
Bezproblemowa i szybka obsługa…
Bezproblemowa i szybka obsługa pacjenta- bez zbędnych pytań. Bardzo miła obsługa i pomocni lekarze.

Oszuści
Oszuści jakich mało! Każdemu będę odradzać! Pieniądze wzięli a nie wysłali e recepty a konsultacja była w formie czatu a nie rozmowy - to kpina! Omijajcie szerokim łukiem to dziadostwo i tych naciągaczy!

Polecam!
Dzień dobry, wczoraj potrzebowałam pomocy medycznej, a w mojej przychodni mogli mnie przyjąć za 5 dni, więc zarejestrowałam się na Netmedica. Na kontakt czekałam dość długo, ale wytłumaczono mi, że wielu pacjentów czeka na konsultacje (szczyt grypowy). Doktor, który się ze mną skontaktował był rzeczowy, konkretny i kompetentny. Zrobił wywiad, którego powinniśmy sie spodziewać przy wizytach w gabinecie. Otrzymałam pomoc wraz z planem leczenia, lekami i sposobem zażywania.
Gorąco polecam te stronę (kontakt mailowy szybki i bardzo miły)!

Szybki kontakt
Szybki kontakt, dobrze zebrany wywiad. Polecam

Bardzo polecam Netmedike
Bardzo polecam Netmedike. Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie, szybko i miło. Doktor zadzwonił do mnie, omówiliśmy mój przypadek i otrzymałam to co potrzebowałam + z wieloma radami żeby wrócić szybko do zdrowia. Pacjent traktowany tu jest jak człowiek a nie zło konieczne. Polecam serdecznie

Antwort von Med
Bardzo szybka pomoc w moim problemie…
Bardzo szybka pomoc w moim problemie zdrowotnym,Dziękuję

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.