Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Wszystko sprawnie i profesjonalnie
Wszystko sprawnie i profesjonalnie
Bezproblemowo i w miarę szybko po…
No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i tak było szybciej niż w przychodni a i cena za usługę niewygórowana
Natychmiastowo zamknięta konsultacja
Lekarz zamknął konsultację natychmiastowo, nie czekając nawet, aż dołączę do rozmowy. Jako powód podał rzekomy zakaz wypisywania leków psychotropowych przez teleporadę. Jest to niezgodne z obowiązującym prawem, które dopuszcza taką możliwość po okazaniu odpowiedniej dokumentacji – lekarz jednak nie wykazał chęci, by się z nią zapoznać. Zdecydowanie odradzam.
Lekarz wystawia inny lek niż ten o…
Lekarz wystawia inny lek niż ten o którym się wnioskuję. Odradzam korzystania z tej strony.
Poprosiłam o receptę
Poprosiłam o receptę. Został mi wyznaczony termin porady. Ale ku mojemu zaskoczeniu recepta została wysłana przed terminem. Szybki, sprawny i efektywny system. Dziękuję
Wszystko przebiegło tak jak powinno
Wszystko przebiegło tak jak powinno, lekarz skontaktował się w podanym przedziale czasowym i wystawił receptę. Z mojego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić
Superrrrrrr
Receptę dostałem pewnie i szybko
Bardzo dobry kontakt i wszystko…
Bardzo dobry kontakt i wszystko załatwione szybko i sprawnie,dziękuję Ania
Ogromna kultura
Ogromna kultura, delikatność w słowie i uprzejmość dr-a Smereki. Dziękuję i polecam. Ewa P.
Zgodnie z opisem o ofertą
Co prawda nie udało się uzyskać recepty na wnioskowany lek, ale firma działa rzetelnie i zwróciła pieniądze od ręki.
Mniej niż zero
Mniej niż zero.
Lekarz odmówił wypisania recepty.
Zaproponował lek- wyraźnie powiedziałem, że nie chce tego leku.
Naraz zostaje wypisana recepta z tym niechcianym lekiem.
Czekam na zwrot pieniędzy.
Sprawa rozwojowa.
Przestrzegam wszystkich przed ta ,,firma”
Konsultacja trwa bardzo długo
Opis że nie wszystkim. Dajecie leki ,że trzeba czekać dużo godzin a i tak mogą ci nie dać leku
Szybkość i zrozumienie na poziomie dobrej kliniki i dobrych lekarzy
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i prosić o jakąkolwiek receptę pozdrawiam transport medyczny .
Próbowałem na wielu stronach z e…
Próbowałem na wielu stronach z e receptami. Zazwyczaj kończyło się stratą całych niemałych zresztą środków a czasami rzadko recepą. Z Netmedika miałem styczność po raz pierwszy. Działali podobno 24/h więc złożyłem wniosek ok2/3 w nocy myśląc, że odezwa się do 3 godzin. Nie spałem specjalnie do do 6:30. W końcu padłem i zasnąłem a gdy się obudziłem było już po sprawie czas minął kasa stracona klasycznie recepty nie ma oczywiście bo mnie „nie było”. Smutny, wkurzony itd napisałem kulturalnego maila z opisem sytuacji i w co dalej nie mogę uwierzyć rozpatrzyli moją sprawę i zwrócili mi 100 % środków to dla mnie jakiś szok pierwsza uczciwa strona. W pełni polecam z całego serca i dziękuję bo moja sytuacja finansowa jest tragiczna i to dla mnie wiele
Bardzo profesjonalna porada i wzorowe…
Bardzo profesjonalna porada i wzorowe podejście do pacjeta
Fachowcy..
Miła p. Doktor . Bardzo dobrze prowadziła weryfikacja.miała dużo cierpliwości
Wzięłam raz usługę było wszytko dobrze wczoraj skorzystałam po raz kolejny i to był błąd zapłaciłam i przekierowano mnie na czat on-line z konsultantem i wyrzucało mnie że strony nie mogłam nic zrobić. Zarezykowalam kolejny raz zapłaciłam kolejne pieniądze i 2 minuty byka recepta . Napisałam na meila do nich że proszę o jeden zwrot to napisali mi że dostałam kod recepty 😅 ale musiałam dwa razy zapłacić tragedia ostani raz skorzystałam z tej usługi .
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.