Vi har netop købt tre nye varevogne hos Neltoft Gruppen, og hele oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til levering har alt været professionelt, hurtigt og effektivt. Vi nævnte, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte vores bil (Opel Corsa 1,2 Easy line) hos Neltoft i Ringe og er positivt overrasket over service niveauet. Anne-Mette Højbjerg er super dygtig og en kompetent samt erfaren sælger. Ligeledes kan j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der var lukket! Vi havde taget turen for at kigge nærmere på bilerne. Da vi ankom lidt over 17, var der lukket og slukket. Da vi ringede fik vi afvide at det var ude for sæsonen så der skulle b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alle tjenesteydelser sælges efter først til mølle princippet, personalet i forretningen bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgsbiler, vurderer man ikke at det vil være tilstrækkeligt realistisk at kunne afsluttes en handel den pågældende dag, eller at begge parter ville kunne være tilfreds med en sådan indgåelse, forbeholder man sig altid retten til at kunne sige pænt nej tak. Det kan blandt andet skyldes at økonomien ikke har været tilstrækkelig for at kunne gennemføre handlen på nuværende tidspunkt, og derfor heller ingen grund til at prøvekøre vores biler, ændrer situationen sig er man naturligvis altid velkommen igen.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
De er passioneret, fleksible og imødekommende - de brænder for det det de laver, det mærkes tydeligt ved et besøg....
Tilbyder altid kaffe eller vand, henter en ved stationen hvis man er med offentlig transport, flotte klargjorte biler og et stort udvalg.....
Jeg vil på det kraftigste anbefale dem hvis du leder efter ekspertise i særklasse..

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Vi havde en rigtig god oplevelse hos neltoft, meget venligt personale da vi kom derned, det hele gik som en smørklat på varm risengrød, så det hele var ret ligetil, og vi er rigtig glade for at vi valgte dem :)
Kommer bil nr 2 i fremtiden, vil den højst sandsynligt være herfra!

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Jeg har lige indfriet vores billån, som vi har været super tilfreds med, jeg ringede til forhandler for at høre om safe forsikringen automatisk ophører ved indfrielse, og det sagde at det skete automatisk, så indfrielsen foregik uden problemer. 1. loggede ind på min side, og tjekkede, indfrielses beløb. 2. overførte penge via bankoverførsel (huskede referencenummer) 3. 1/2 timer senere, modtog jeg mail om at mit lån var indfriet. nemmere kan det ikke være, vi har også et andet lån hos den for vores datter, altid god priser, og rigtige flinke medarbejdere, har aldrig haft problemer med at komme igennem med mine ønsker, kan kun anbefale den når der skal handles bil og lånes penge.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Jeg har været super tilfreds med den måde jeg blev mødt på, da jeg købte min nye brugte bi hos dem. Der er god kommunikation, og det er det allervigtigste synes jeg. Har valgt stedet fordi jeg var blevet det anbefalet fra andre.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Har være fast kunde ved denne forhandler, i efterhånden en del år.
Mere imødekommende, flexible og venlige mennesker og service tror jeg ikke man kan finde i branchen.
Kan kun anbefale stedet og teamet på det varmeste.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Fra første telefonsamtale blev vi mødt af imødekommenhed og professionalisme. Bilen stod klar til afprøvning som aftalt, sælgeren var utrolig behagelig, og der var god tid til at prøve den. Der var intet pres på noget tidspunkt.
Selve afhentningen var raffineret gennemtænkt. Det har jeg ikke oplevet hos andre forhandlere. På trods af at der var meget travlt, var alle rolige og behagelige og tog sig den tid, som var påkrævet.
Vi vil til enhver tid handle bil her igen.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Top service, Top klasse sælger - og bilen jeg købte var perfekt klargjort og kører som en drøm.. Intet at klage over - næste bil bliver garanteret også fra Uden Udbetaling. Tak for en rigtig god handel Kim Johansen og tak for den ekstraordinær fine service, det bliver sikkert ikke sidste gang jeg stjæler et par timer af din tid! Kan ikke andet end at anbefale andre at tage en tur forbi denne forhandler.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Hurtigt, nemt og ikke mindst yderst konkurrencedygtigt, fair rente og super hurtig godkendelse. Eneste grund til jeg var lidt i tvivl om vi skulle helt op på max. stjerner er, at det ikke fremgik tydeligt nok, at man kun skulle oplyse 1/2 husstandsindkomst ved medansøger ved bilkøb over 150.000 tusindkroner. Krævede dog blot en opringning til min kæreste at fikse.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Sjælden man får lavet ting uden omkostninger.
I får helt sikkert mine bedste anbefalinger.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
2. gang vi handler med Neltoft i Ringe - og med forventning om, at den "nye" bil bringer ligeså meget køreglæde, som den første.
Muligt at handle gode biler til rimelige priser og superfin betjening!
Vil klart anbefale stedet

Kom lige forbi
manglet en biler der kørte længer på literen og som kunde trække vores campingvogn
til en rimelig pris
den bil (en hyundai i30 1,6 crdi 90 classic )havde Neltoft
super go kunde service
sjænden nu om dage men her lever kundeservice i bedste velgående
så vi skrev kontrakt og fik bil med hjem med det samme den var klart
tak for handel
mvh en meget tilfreds kunde

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Det var en super oplevelse. Vi havde forespurgt om billån hos 4 forskellige forhandler for at se hvem der kunne give os det bedste tilbud. Det var helt klart Biler Uden Udbetaling der vandt. Her kunne vores almindelige bank ikke engang være med. Super godt og hurtig ekspedition fra lånet gik igennem til bilen blev udleveret. Dette bil finansselskaber kan vi klart anbefale og vil helt sikkert benytte og af igen.
Mvh. Familien Stensgaard

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Sendte forretningen en forespørgsel på en konkret bil. Kort efter gik de i gang med at gøre den klar med anhængertræk, så den passer lige til mit behov :-) havde efterfølgende lidt bøvl med at blive godkendt til finansiering, sikke dog en tålmodighed de var i besidder :-) og alle mine spørgsmål - blev venligt besvaret... Igen rigtig god service!! Jeg takker så mange gange, for jeres hjælp.. Jeg giver jer Max antal stjerner⭐⭐⭐⭐⭐ Er super glad for min bil, tak skal i have for et dejligt forløb.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Har fornyelig købte 2 biler hos denne forhandler. Har været meget tilfreds gennem hele forløbet, fra de første kontakter (som krævede en del e-mails før jeg kørte fra Djursland, til Fyn for at kigge på bilerne.), over besigtigelse, indbytning af brugt bil, handelsafslutning, og efter-service. Bl.a. skulle der repareres et mindre stenslag i ruden på forhandlerens regning; reparationen var dog tydelig, og jeg var ikke tilfreds; det lignede ikke en "ny" bil. Så blev hele forruden skiftet uden diskussion, hos et firma tæt på mig. Jeg har kun godt at sige om forretningen og indtil videre er indtryk af at firmaet arbejder på at tjene penge gennem tilfredse kunder.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Vi har for første gang handlet bil ved denne forretning og det var en fantastisk oplevelse. Vi fandt bilen over nettet, en model vi har kigget efter i et stykke tid, så vi gør brug af DSB ca. 2 timers tog kørsel fra hvor vi bor. Vi handlede med en kvindelig sælger, og det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en god pris for vores bytte bil og prisen for bilen vi skulle købe var også ganske fornuftig. Vi gik derfra med følelsen af at have gjort en god handel. Der er styr på alle detaljer i handlen undervejs og bilen blev leveret meget flot klargjort, så den fremstod som ny ved levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse og derfor giver vi denne forhandler vores bedste anbefaling.
Tak for en god handel.
Familien Iversen

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Har købt to biler der og må sige på trods af uenigheder er jeg fuldt til Freds med og Handle med neltofte biler da uenighederne fandt en løsning👍👍

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Købt en flot bil den 04-12-2018 Hos Neltoft en opel Meriva 1.4 turbo cosmo 120 hk. vi fik en rigtig god service hos Neltoft. Fremragende service.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Har for 3 uger siden handlet bil hos denne forhandler. Det har været en ren fornøjelse, fordi jeg som kunde, er blevet behandlet godt og sobert i alle henseender. Samtidig er bilen, jeg handlede, flot og velkørende, som var det en helt ny bil. Den er fra 2010, men klargjort helt professionelt. Inden levering var bilen til en dinitrolbehandling, hvor den uheldigvis havde fået en lakskade på en bagskærm og en bagdør. Den skade ordnede forhandlerens tilknytte lak reparations center, og helt uden udgifter eller diskussion, og jeg fik en lånebil stillet til rådighed, imens min nyindkøbte var på maler værksted. Kan varmt anbefale, at handle bil hos denne forhandler.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Da vi har rundet de 70 år, skulle vi have en høj bil og så på mange forskellige biler af SUV-typen. SsangYong XLV lignede alle de andre, men grunden til at vi faldt for denne bil, var alene sælgeren, Kim Johansen`s skyld. Hans troværdige og behagelige måde at være på, oversteg alle øvrige sælgere, som vi havde mødt forskellige steder.
Vi fik en enestående behandling af Kim. Nu har vi kørt en uge i bilen og er stadig meget imponeret over dens køreegenskaber og forskellige finesser. Den er samtidig flot designet.

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Jeg ringede tirsdag kl. 12 og kom ud og så på Volvo V70 kl.14. Jeg ringede igen lige før lukketid da jeg ønskede at få en tester på bilen. Kim Johansen var villig til at blive der en ½ time mere for at jeg kunne teste den og gennemgå den med min mekaniker, der var ingen ting at finde på bilen, onsdag kl. 12 afhentede jeg min " Drømme bil " ( 24 timer efter prøve tur )
HELT IGENNEN FLEXIBEL OG HURTIG SERVICE til en fair pris!
Det er ikke tit jeg har oplevet en så service minded og samarbejdes villig oplevelse, som jeg fik hos denne forhandler.
6 ud af 5 stjerne
Per Skov Hansen

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.