Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt tre nye varevogne hos Neltoft Gruppen, og hele oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til levering har alt været professionelt, hurtigt og effektivt. Vi nævnte, a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der var lukket! Vi havde taget turen for at kigge nærmere på bilerne. Da vi ankom lidt over 17, var der lukket og slukket. Da vi ringede fik vi afvide at det var ude for sæsonen så der skulle b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, Top klasse sælger - og bilen jeg købte var perfekt klargjort og kører som en drøm.. Intet at klage over - næste bil bliver garanteret også fra Uden Udbetaling. Tak for en rigtig god hande... Mehr ansehen

1. Alternative Finanzdienstleistungen
  2. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Alle tjenesteydelser sælges efter først til mølle princippet, personalet i forretningen bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgsbiler, vurderer man ikke at det vil være tilstrækkeligt realistisk at kunne afsluttes en handel den pågældende dag, eller at begge parter ville kunne være tilfreds med en sådan indgåelse, forbeholder man sig altid retten til at kunne sige pænt nej tak. Det kan blandt andet skyldes at økonomien ikke har været tilstrækkelig for at kunne gennemføre handlen på nuværende tidspunkt, og derfor heller ingen grund til at prøvekøre vores biler, ændrer situationen sig er man naturligvis altid velkommen igen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

73 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

aggressive salgsmetoder

når jeg kikke på bil. gider jeg ikke blive mødt med med første spørgsmål om vi køber kontant eller skal låne, 2 spørgsmål om vi skal havde den med i dag. man kunne prøve med hvad bil har du i tankerne, hvor langt er du i overvejelserne om bil og hvad er prislejet? nå heldigvis var bilen solgt, for vi har ingen planer om at impulskøbe bil til 130.000.

Nå besvarelsen er standart. Og kan se i mest er til man ,låner til bil, får bilen og skrider så næste kan komme til..så kun service hvis man impulskøb.. det er ikke sådan jeg hverken køber bil eller andet af den værdig.. og slet ikke sådan jeg optager lån..

14. Juni 2024

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG

Vi undgår desværre ikke kritik af og til fordi man ikke har kunne få lov at købe eller prøvekøre en af vores salgsbiler. Personalet i forretningen den pågældende dag, bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgs biler.

Vurderer personalet ikke at det vil være tilstrækkeligt realistisk at der vil kunne afsluttes en handel den pågældende dag, eller at begge parter ville kunne være tilfreds med en sådan indgåelse, forbeholder vi os altid retten til at kunne sige vi pænt nej tak.

Det kan blandt andet skyldtes at økonomien ikke har været på plads til at kunne købe den pågældende vare - på nuværende tidspunkt, derfor heller ingen grund til at prøvekøre bilen den pågældende dag, men når situationen ændrer sig, er man er naturligvis velkommen igen, efter " først-til-mølle " princippet.

Med et detailsalg på mellem 1.000 / 1.200 enheder, og cirka 2.300 besøgende entusiaster årligt, der kan vi desværre ikke gøre alle tilfredse, selvom vi bestræber os på det hver eneste dag. Det må vi bare erkende, men naturligvis også beklage.

Susanne – kundesupport

Finansiering Uden Udbetaling - Opret direkte kundeanmeldelser på e-mail : info@neltoft.dk

Overvågning af kunderne.

Jeg var ved jer sammen med min mor sidste år, og vi blev overvåget både inde og ude, og kunne ikke engang få lov til SELV, at gå og kigge for os selv, og se på de biler der havde vores interesse.

Vi blev fulgt, og overvåget lige fra vi kom, til vi kørte igen.

Mærkelig og bizar måde, at behandle potentielle kunder på.

Så det endte så med, at min mor købte bil et andet sted.

Der gik i så lige glip af 90.000 kroner. 😉

9. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god behandling og yderst pro…

Mega god behandling og yderst pro virksomhed 💪💪

25. Oktober 2023

Meget tilfreds

Stort udvalg, god service og nemt at finde ligger lige ved siden af motorvejen.

9. Januar 2024

Venlige

Venlige, imødekommende og god service

11. Januar 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bilkøb

Totalt go service ingen problemer vil gerne takke for en god oplevelse

14. November 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg var nede i søndags og kikke

jeg var nede i søndags og kikke, stort udvalg af biler, fin service og personale der stod klar til at rådgive omkring alle mine spørgsmål . :)

27. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service var nede og se…

Super god service var nede og se mulighederne for ny bil og betjeningen var supperent, der var god vejledning og rådgivning omkring hvad jeg kunne få og havde brug for

25. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte ny bil i søndags ved neltoft i…

Købte ny bil i søndags ved neltoft i ringe.
Er ovenud glad for købet og bilen. 👍

20. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse af købet af min nye…

Super oplevelse af købet af min nye brugte bil, alt fungerede super godt. Mødt af venlig personale der stod klar til at hjælpe med alle mine spørgsmål. Hurtig og overskuelig finansiering.

12. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte vores bil (Opel Corsa 1,2 Easy…

Købte vores bil (Opel Corsa 1,2 Easy line) hos Neltoft i Ringe og er positivt overrasket over service niveauet. Anne-Mette Højbjerg er super dygtig og en kompetent samt erfaren sælger. Ligeledes kan jeg kun sige godt om Martin Neltoft som gav sig god tid til at forklare div tvivlsspørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Neltoft biler og vil helt sikkert benytte dem igen, i fremtidige bilkøb.

26. März 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bilforhandler der klart kan anbefales.

Fantastisk service - både fra grundig video fremvisning til levering af bil. Sælgeren hjalp hele vejen igennem. Lækker klargjort bil og fantastisk bil til prisen. Kommer selvfølgelig igen næste gang der skal handles bil.

25. Februar 2021

Ringe med pil ned

Virkelig virkelig skuffet over jeres optræden ved mit besøg idag.
I ville ikke vise en bil frem da jeg spurgte til det, i gjorde mig ovenikøbet opmærksom på at der kun var åben for erhvervskunder, men altså jeg måtte gerne købe en bil bare ikke se den indeni først for som i sagde den var sprittet af og klar. Er det virkelig så sløje tider at man ikke kan spritte bilen af igen. Jeg syntes jeres fremgangsmåde var total uprofessionel og upassende.
Og absolut ikke venlig.
Seriøst det må i simpelthen kunne gøre bedre.

14. Februar 2021

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG

Vi er i øjeblikket ramt af nogle Corona restriktioner som er gældende alle forretninger i Danmark, det påvirker betjening af vores detailkunder, muligheden for prøvekørsler osv. Beklager.

-----------------------------

Super professionel service ved Neltoft Gruppen

Jeg havde en god oplevelse da jeg købte bil og blev ekspederet af en utrolig behagelig sælger. Jeg vil ikke tøve med at købe bil der igen.

23. Januar 2021

Super service.

Så fik vi vores nye bil hjem i carporten. Tak for den rigtig gode service og venlige betjening. Stor tålmodighed og god tid med ældre mennesker som os. Og i holdt bilen tilbage til os, selvom i havde fået flere henvendelser på den. Så jer vil jeg rigtig gerne anbefale til andre.

19. November 2020

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte bil i dag og super dejligt…

Købte bil i dag og super dejligt personale det første gang jeg selv rigtig skal eje en bil så var super spændt men med råd og vejledning fik jeg valgt et godt emne 🥰

9. Juli 2020

Fremragende låne mulighed.

God faglig indsigt i bilmodellerne og kan dermed rådgive objektivt om fordele og ulemper ved de forskellige mærker og modeller. Følte mig meget tryg ved deres rådgivning. OG er endt ud med den FEDESTE Ford Mondeo stationcar, dejligst bil jeg nogensinde har "ejet"

11. Mai 2020

Neltoft: Bygmestervej 21, Ringe

Jeg har købt en rigtigt fin toyota aygo hos Neltoft i Ringe.
Jeg er super glad for bilen.
Rigtigt god service.
De kan helt klart anbefales.
😁👌

15. April 2020

Tak for jer.

Jeg har købt min SWIFT hos jer for 2 år siden og den har kørt upåklageligt. Det var en god og hurtig handel og servicen var i top. Så da min datter skulle have bil skulle vi selvfølglig ned til jer👍Hun er bare så glad for sin bil og syntes også handlen med jer var rigtig god.
Tak for jer 👍

1. April 2020

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringede i dag til Neltoft og…

Jeg ringede i dag til Neltoft og aftalte at jeg skulle komme hele vejen fra Nordjylland for at kigge på en specifik bil. Da jeg kommer frem efter 3 timers motorvej så er bilen solgt. Noget jeg bliver informeret om af en sur medarbejder, der ikke engang siger hej til os. De informerer mig i salgsafdelingen (efter åbningsreplikken: “hvad vil I?!”) om at jeg ikke har brugt ordet “reserveret”. “De reserverer i øvrigt heller ikke biler det kan jeg læse på deres hjemmeside”. Det skal siges at jeg i telefonen ikke fik noget om først til mølle princippet at vide. Blot at jeg gerne måtte komme og se den i dag sidst på eftermiddagen når nu vi skulle køre så langt.

Jeg udtrykte derfor min utilfredshed, hvilket resulterede i at de sammenlignede et bilkøb hos dem med en indkøbstur i BILKA. “En gang imellem er der udsolgt”. Bilen er dog stadig til salg på Bilbasen i skrivende stund.

Jeg blev på ingen måde mødt af forståelse eller nogen form for venlighed i mit besøg hos Neltoft biler.

Jeg vil fraråde alle at købe bil hos dem. Kundeservice er et ord de ikke har i deres ordforråd.

26. Februar 2020

Antwort von Låneformidling: Franchising, europæisk & dansk - Company NG

Vi undgår desværre ikke kritik af og til fordi man ikke har kunne få lov at købe eller prøvekøre en af vores salgsbiler. Personalet i forretningen den pågældende dag, bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgsbiler.

Det kan blandt andet skyldes at økonomien ikke har været på plads til at kunne købe den pågældende vare - på nuværende tidspunkt, derfor heller ingen grund til at prøvekøre bilen den pågældende dag, men når situationen ændrer sig, er man er naturligvis velkommen igen, efter " først-til-mølle " princippet.

Susanne – kundesupport

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr