Nardo Bil Bewertungen 12

2.6

Unternehmensdetails

1. Autowerkstatt
  2. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Forhandler av Volvo i Trondheim, Orkanger, Kristiansund, Ålesund og Molde, samt Land Rover i Trondheim. Vi har også bilverksted, skadeverksted og delelager.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Solgt med uriktige opplysninger om servicehistorikk og sikkerhetskritiske feil

Kjøpte en 2018 Audi A4 Allroad hos Nardo Bil Ranheim i juni 2025 for kr 295 000. Bilen ble solgt med opplysning om at alle servicer var fulgt. Både elektronisk servicebok og Møller Bil har avkreftet dette.

Nardo Bils egen tilstandsrapport ga grønne haker på alt — inkludert bremser, AC og batteri. Bilen ble ikke engang prøvekjørt.

Uavhengig kontroll hos NAF kort etter kjøpet avdekket at bremsene aldri hadde vært skiftet på over 120 000 km, med rustdannelse som NAF vurderte som en sikkerhetsrisiko. Nardo Bils eget verksted bekreftet at bremsene aldri var byttet. To reparasjonsforsøk hos Nardo Bil løste ikke problemet.

I tillegg: AC-lekkasje som Nardo Bil avfeide med «fungerer bra» (et annet verksted måtte gripe inn akutt), og feilkoder på batteriet som aldri ble undersøkt.

Min reklamasjon med syv feil ble ikke besvart før jeg fremsatte formelt hevingskrav. Saken er til behandling hos Forbrukertilsynet.

18. Juni 2025

Styr unna Nardo Bil Sandmoen

Kjøpte bruktbil (Audi Q4) hos Nardo Bil Sandmoen i januar 2026. Det var en gjennomgående skuffende opplevelse, takket være at selger var stereotypen på en totalt useriøs bilselger. Kjøpsprosessen var en endeløs rekke av bortforklaringer, kontraktsbrudd og ansvarsfraskrivelser. De solgte i utgangspunktet en fin bil, så det skulle vært helt unødvendig å levere så dårlig service.

Heldigvis hadde bilen fremdeles nybilgaranti og Audi Norge har hjulpet meg med å rette opp de fleste av feilene som bilen ble levert med.

16. Januar 2026

Nardo Bil Ranheim Land Rover

Nardo Bil Ranheim

Styr unna!

Dette er et langt innlegg, men det er gjort for å prøve å vise hvorfor jeg gir 1 stjerne og advarer andre mot å bruke de på noe som helst.

I månedsskifte Sept/Okt var jeg i Mosjøen på tur hjemover med fullastet henger, da jeg fikk katastrofal lekkasje på oljetetting på veivaksel, så bilen måtte parkeres i Mosjøen. Bilen ble kjørt på bergingsbil til nærmeste merkeforhandler, altså Nardo Bil Ranheim som er Jaguar Land Rover forhandler.
Etter å ha lagt fram saken for de fikk jeg pris på å bytte registerreim(kun reim, da det var 1500km siden komplett registerbytte), simmering på veiv og ny bolt på veiv. Dette ville de ha den nette sum av 38000kr for, noe jeg fikk prutet ned til 29217kr.
Ventet 3 uker på verkstedplass, når de begynte på jobben ødela de starter under demontering, men kunne gjøre resten av jobben utenom å montere starter. De kunne bestille ny starter og montere den uten ekstra kostnad, den kostet kun(!) 14760kr, og hadde pene 3 ukers(!) leveringstid. Jeg måtte såklart betale delen selv, da verkstedet ikke dekker sånt som kan ryke når bilen er inne på reparasjon.
Kjøpte ny starter selv, den ble bestilt fra England den 3/11, levert hos meg 6/11 og kostet meg 3200kr ferdig levert på døra. Etter avtale med Nardo så kun jeg levere delen hos de om morgenen Mandag den 10/11 så skulle de montere så fort de begynte på jobb. Reiste da fra hjemme kl.03.15 for å være hos de til kl.07.30.
Begynte å etterlyse bilen kl.10.30, fikk da beskjed om 15min til så var den ferdig. Kl.13.30 måtte jeg ta i litt til de, da det var null aktivitet rundt bilen min, og den hang fortsatt i bukken. Etter 3 timers feilsøk, mange bortforklaringer og veldig mye om og men så måtte de innrømme at strømkabelen til starter hadde blitt kortsluttet og en 400A sikring som sitter ved batteri hadde røket, og hadde ikke del på lager. Fikk da beskjed om at bilen måtte stå til de hadde fått ny del. Tok da saken i egne hender og koblet utenom sikring, og bilen startet momentant. Den var ikke strømtom, det var ikke feil på ny del, det var rett og slett mekaniker som ikke hadde koblet fra batteri før jobben ble påbegynt. Kl 16.45 fikk vi endelig reist, etter å ha ventet fra kl.07.30. Syntes bilen egentlig gikk noenlunde greit på tur hjem, men den brukte mere diesel enn vanlig og kunne fuske litt ved lett pådrag. Tenkte ikke så mye mer over det, da jeg var trøtt og sliten og ville hjem å sove.
Torsdag 13/11 fikk jeg en blåselyd i motorrom på tur hjem fra jobb og etter å ha feilsøkt så viser det seg at det mangler en slange til styring av ene turboen. Denne var jeg oppmerksom på at var skjør når registeret ble byttet, så denne ble behandlet veldig pent. Men nå var hele slangen fysisk fjernet, og noe mikkmakk lå igjen etter et forsøk på å tette hullet i innsug så det ikke skulle bli lyd, noe som ikke hadde virket. Har fått utført en nødreparasjon selv, til ny del kommer.
Er mildt sagt skuffet over mangel på kommunikasjon, forsøk på bortforklaringer og å legge skylden på deler ikke kjøpt hos de, manglende kompetanse og med en stor dose arroganse, så føles dette rett og slett som svindelforsøk.
Sist men ikke minst, da jeg skulle betale så brøt kundebehandler ut med et smil og sa at nå hadde jeg fått rabatt også. Avtalt sum var 29217kr, på kortterminalen sto det 29202kr.
Jeg fikk altså 15kr, eller 0.5 promille i rabatt....
Samlet opplevelse av kompetanse og kundebehandling hos dette firmaet fører til total slakt og en stjerne her, anbefaler absolutt ingen å bruke de.

10. November 2025

Nardo Bil Stjørdal

Nardo Bil Stjørdal
Nå har jeg vært kunde der siden 2021, og er kjempetilfreds med både serviceinnstillingen til de på salgsavdelig og i verkstedet samt kvalitet og oppfølging på arbeid. Bestandig svært hyggelig å komme dit. Jeg bor i Skjåk, men kjører mer enn gjerne ca. 32 mil for service siden jeg vet hva jeg får. Så takk til Roar, Jan Tore og Per Kåre. (Det er de jeg har hatt kontakr med)💐

17. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mye rot og dårlig service

Kjøpte ny bil og var i utgangspunktet skeptisk til at Nardo bil i Trondheim hadde service/utlevering, da erfaring med de før har vært svært dårlig. Dessverre ser det ut til å være like rufsent nå. Dekk på avveier og lovnader om å undersøke og ringe tilbake. Lite respons så her må du være på å følge opp selv. Lite vilje til å rette på egne feil. Dekkene kom mer enn 3 uker for sent og skapte krøll for høstferien.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nardo bil steinkjer tok imot bilen vår…

Nardo bil steinkjer tok imot bilen vår på siste halv timen før de stengte på en fredag, anbefaler absolutt Nardo bil Steinkjer, kjempe bra kundeservice.😁👍 Ves æ kunne så hadde æ gitt dem 100/5 stjerner.😁

20. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Soting av ruter, ikke tilfredstillende.

Skulle sote ruter på min Polestar 2, bestilte time med leiebil og alt var i orden når jeg ankom Nardo Bil. Etter ca 8 timer+ ventetid var de endelig ferdig med 3 vinduer og jeg kunne kjøre hjem.

Etter ca 48 timer så innså jeg hvor sløvt resultatet var og klagde. De skulle fikse dette uten kostnader og jeg ville gjerne ha leiebil i mellomtiden da ventetiden er noe lang, dette sa de OK i telefonen til. Når jeg ankom Nardo Bil for andre gang på ei uke så hadde de ikke leiebil tilgjengelig, selvom det stod flere biler på lading utenfor. Måtte til konkurrenten ved siden av for å skaffe meg en leiebil for et par timer.

Venta ca 6-7 timer den andre gangen også, til tross for at dette var kun 2 ruter og ikke 3 som forrige gang. Fikk beskjed av en ansatt der om å klage på prisen da jeg har måttet vente to arbeidsdager på noe som i teorien skulle bare ta par tre timer (ifølge proffene)

Dette tok de 3450 kr for. Da med leiebil for 450 kr inkl. Smålig dyrt.
Dessverre er dette den nermeste Nardo Bil forhandleren min, så beklagligvis kommer jeg tilbake.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventet 1 md på reparasjon av Landrover Defender 2023 mod.

Landrover Defender 2023 modell diesel - bilen har nå stått på vent hos Nardo Bil siden 12.12.23. og Nardo bil får ikke deler til denne, hevder de. Feilen er sensor i add blues tanken indikerer tom tank og bilen går i nødmodus.
I dag 14.02.24 vet de fortsatt ikke når de får deler og når bilen kan bli reparert.
Oppdatering - 28.02.24

I dag er det 28.02.24 og fortsatt manglende deler og ingen Defender. De mangler en dieselslange som det kan ta ytterligere tre uke å få. Var dette lurt å kjøpe Landrover eller er det forhandler??

14. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selger oppga for lav markedspris på…

Selger oppga for lav markedspris på innbyttebil. Den ble oppgitt 30 000 - 40 000 kr lavere enn korrekt markedspris, som de la ut bilen for på finn.no like etter innbytte. I stedet for kr 40 000 - 50 000 dårligere pris, så fikk jeg kr 80 000 dårligere pris, på en bil de la ut for 299 000 kr, ved å bytte inn bilen hos Nardo. Jeg kommer aldri til å bytte inn bil hos Nardo Bil Trondheim igjen. Tilliten er brutt.

24. August 2023

Veghjelp???

Veghjelpen min var utgått med ett par dager, stod i kø til neste service der den vil bli fornyet.
Volvo On Call nektet meg veihjelp pga av dette. Jeg behøvde berging siden ene fjøren fremme var brukket av.
Dette var en Fredag ettermiddag og ingen var tilgjengelig, jeg måtte selv få fraktet bilen til nærmeste Volvo verksted.
Mandag ringte jeg verkstedet der de sa at det kunne gå 1 eller 2 uker før jeg fikk bilen til bake.
Jeg fikk ingen lånebil, de svarer ikke på telefon. Jeg har 24km til jobb og ingen buss går forbi huset mitt, nærmeste buss stopp er 2,5km fra huset mitt. Jeg bruker bilen på jobb også. Så jeg trenger den. Volvo har dårlig service, det er det det har blitt.

30. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nardo Bil for trivelig og problemfritt bilhold!

Etter å ha vært Volvoeier i 5 år er det på tide å legge inn en anmeldelse på Nardo Bil Trondheim Volvo. Vi er alltid velkommen, og servicen er topp. Selve bedriften har under disse årene også endret seg med tanke på fremtiden. Tilgjengelig, ryddig og rent. Vi vil spesielt fremheve vår personlige mekaniker Joakim. Han er helt toppers nå det gjelder oppfølging og tilbakemelding. Og bilene har vært feilfrie og gode. Hele pakka er liksom super! Tusen takk til Nardo Bil! Vi anbefaler dere på det varmeste. Mvh Roger Bakøy og Tove-Merete Lilledal

1. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr