Salg av bil har aldri vært enklere! Rebil er svært praktisk å bruke, og lett å forholde seg til. De har en fantastisk og åpen service, ingen skjulte utgifter eller ting med små skrift. De tar seg av... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rebil salgshjelp er helt rått ! Beste service jeg har vært borti. Tar seg god tid til å svare på hva enn man lurer på. Svarer til og med når man minst skal forvente at noen svarer klokk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Motorveien til riktig bil. Kjøp og få finansiering med noen få klikk. Få bilen levert hjem gratis innen 24 timer.
Dyrskuevegen 4, 2040, Oslo, Norwegen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Smidig og rask. God informasjon hele veien fra alle jeg har vært i kontakt med hos Rebil. Meget behagelig at bilen ble hentet på hjemmeadressen
Effektiv salgsprosess. Når bilen var levert, var pengene på konto. Anbefales dersom man ønsker et raskt salg

Rask og bra service
Min opplevelse er veldig positiv, rask og god kundeservice og rask avklaring på salg og henting av bil.

Antwort von Rebil
Salg av bil har aldri vært enklere!
Rebil er svært praktisk å bruke, og lett å forholde seg til. De har en fantastisk og åpen service, ingen skjulte utgifter eller ting med små skrift. De tar seg av alt rundt salg, fra transport av bil, klargjøring av bil, papirer, omreg. etc. For oss som kunde er prosessen bekymringsfritt. Det er viktig med tålmodighet; selv om selgerne er svært dyktige, kan de ikke styre markedet, salg av bil tar av og til tid, men du blir godt fulgt hele veien.
Jeg selger lett igjen gjennom om sjansen byr seg!

Antwort von Rebil
Fast and professional help throughout the entire process from advertising to sales contract. Very satisfied with both the automated processes and personal follow-up via email, text message and phone calls.

Antwort von Rebil
Min kontaktperson i Rebil var utrolig kundevennlig. Prosessen var rask, ryddig og pålitelig. Anbefales på det sterkeste.

Antwort von Rebil
Veldig fornøyd med at prisen var billigere enn å legge ut annonsen på finn selv. Det var enkelt å legge ut bilen sin informasjon og når AI lagde teksten for deg. Kundeservicen av Tormond var 10/10. Kunne ringe han når som helst og han svarte.

Antwort von Rebil
Hadde en god avtale på kjøp av min bil,men i siste liten oppdaget jeg feil på bilen som gjorde at jeg ikke ønsket å selge i den tilstanden,for min egen del og dårlig samvittighet.men ble møtt med respekt og forståelse🙂👌så vil absolutt anbefale disse,seriøse og ryddige folk

Antwort von Rebil
Veldig fornøyd med hele prosessen og oppfølgningen underveis. Mulighet for selv å kunne påvirke pris samtidig som man får gode anbefalinger. Rebil anbefales om man vil selge bil men ikke stå for alt det praktiske selv, samtidig som man får enn god pris til slutt!

Antwort von Rebil
God service. Godt utvalg. Mye å velge i av biler.

Antwort von Rebil
Rebil salgshjelp er helt rått !
Beste service jeg har vært borti.
Tar seg god tid til å svare på hva enn man lurer på.
Svarer til og med når man minst skal forvente at noen svarer klokken 22 på kvelden !
Vil nevne et fornavn hos Rebil som gjorde dette til en leik
Tormod står på og hjelper til med alt jeg lurer på og svarte meg 22 på kvelden.
Stor ros til Rebil og hva dere får til.

Antwort von Rebil
Jeg inngikk en avtale med dette firmaet om salg av bil. Firmaet trakk seg i ettertid uten saklig begrunnelse, og ga motstridende forklaringer. Dette fremstår som lite profesjonelt og lite tillitvekkende. Jeg vil på det sterkeste fraråde andre å inngå avtaler med dette firmaet.

Antwort von Rebil
Quick response, very good guidance throughout the entire process and very professional from A to Z. From first contact to handover and payment for the car: 6 days.

Antwort von Rebil
Very efficient and personal service. Great help with the sales process.

Antwort von Rebil
Ryddig og seriøs bedrift å forholde seg til😊

Antwort von Rebil
Enkelt og greit. Sendte inn bilder og info vedr bilen min. Så litt småpruting begge veier for en pris som funket for begge parter. Enighet, Kontrakt og de hentet bilen på adressen jeg oppga. Penger på konto dagen etter. Hyggelige folk å "forhandle" med.

Antwort von Rebil
Prøvde å selge bilen via Rebil, men ble veldig skuffet over budet. Fikk tilbud på ca. 45 000 kr for en bil som tilsvarende modeller ligger ute for rundt 100–110 000 kr på Finn.
Jeg forstår at de skal tjene penger og ta høyde for risiko, klargjøring og garanti, men dette oppleves som altfor lavt. Differansen blir rett og slett for stor.
Anbefaler å sjekke hva bilen din kan gå for privat før du takker ja til et bud her – du kan potensielt få betydelig mer ved å selge selv.

Antwort von Rebil
Mistenker at mange av anmeldelsene her er falske, eller skrevet av Rebil selv. Jeg har prøvd de med to biler, og fått "skambud" begge gangene. Ja, jeg skjønner at de skal tjene penger, og at de tar all risiko, men når de forventer en fortjeneste på over 100.000,- på en bil som er verdt 250.000,- da blir det useriøst for min del.

Antwort von Rebil
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.