Namnsmycken.com levererade snabbt och smycket var perfekt inslaget. Kvaliteten är hög och det känns speciellt att ha ett smycke med mitt namn handgjort. Rekommenderas varmt!
Das sagen Bewerter
wow! köpte halsbandet med ringhake och är så nöjd och så glad! älskar smycket, det bästa är att jag som jobbar inom sjukvården kan de dagar jag inte jobbar bara ta bort kroken så har jag ett ”vanligt”... Mehr ansehen
Jag ställer höga krav på mig själv, och kanske just därför ställer jag också höga krav på andra. Jag är inte den som blir imponerad i första taget när det kommer till service och bemötande. M... Mehr ansehen
Tack för ditt fina bemötande i min familjs stora sorg efter vår älskade hund! Det kändes att du förstod hur viktigt det var för mig/oss att tassavtrycket skulle bli ett fint minne. Först be... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Schmuckhersteller
- Geschäft für Modeaccessoires
- Schmuckdesigner
- Schmuckgraveur
- Schmuckreparaturservice
- Juweliergeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Namnsmycken.com - De allra finaste namnsmyckena är gjorda för hand och namnen är inhamrade bokstav för bokstav. Här hittar du namnhalsband och andra smycken med namn.
Kontaktinformationen
Brahegatan 32, 11437, Stockholm, Schweden
- 0766-456444
- amanda@namnsmycken.com
- www.namnsmycken.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hon var väldigt tillmötesgående/…
Hon var väldigt tillmötesgående/ vägledning hur jag skulle göra. Fick eget tillverkat smycke till min dotters examen. Hon blev superglad för detta handgjorda smycke med egen ritad huvudfoting.

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Hög kvalitet och fantastisk känsla
Smycken ska vara av god kvalitet av pålitligt material. De ska vara vackra och synas, både för bäraren och andra. MEN främst ska de skänka glädje och hopp. Allt detta får jag, och min omgivning av smycken från NAMNSMYCKEN.COM

Så fina smycken
Så fina smycken. Köpte ett armband som jag bär varje dag. Snabb leverans. Kunde inte bli mer nöjd

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Halsband o Armband jag aldrig vill ta av🩵
Amanda… tusen tusen tack för det finaste Halsband o armband jag äger…🩵
Jag kommer aldrig att vilja ta de av mig!!
Jag bara fullkomligt ÄLSKAR dem!!

Jag är så otroligt nöjd
Jag är så otroligt nöjd
Jätte go o trevlig tjej som svarade snabbt o hjälpte mig att tillverka världens bästa o finaste halsband.
Så lycklig för detta.
Snabb leverans på detta oxå.
Det kunde verkligen inte bli bättre än såhär. 😍
Tack snälla goa du. 🥰❤️

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Personliga smycken av hög kvalitet.
Vänder mig till Namnsmycken.com och härliga Amanda när jag vill ha något till speciella tillfällen så som: Dop, student, Mammapresent, jämna födelsedagar eller när jag bara vill ha något speciellt till mig själv. Galet fina och personliga smycken både till män, kvinnor, barn och ungdomar, lika nöjd varje gång!

Superfornøyd
Superfornøyd!
Jeg har bestilt nametags herfra 4 ganger. Topp service og kvalitet, og jeg fikk leveringene til Norge innen en uke etter bestilling! Anbefales!

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Otroligt fina och välgjorda smycken!
Otroligt fina och välgjorda smycken!
Återkommande kund och lika nöjd varje gång :)

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Jag är så otroligt nöjd med våra…
Jag är så otroligt nöjd med våra smycken! Amanda var så fin i sitt bemötande och hade stort tålamod för att vi skulle kunna vända och vrida på designen för att den skulle bli perfekt. Jag kan varmt rekommendera andra att beställa sina smycken här! Jag är så nöjd, tacksam och glad!!

Fantastiskt fint halsband
Fantastiskt fint halsband som Amanda hjälpte oss att göra precis så som vi ville ha det och snabb leverans!

Jag har anlitat Amanda sedan 2011
Jag har anlitat Amanda sedan 2011. Och sedan dess har hon hjälpt mig med ett antal otroliga smycken.
Amanda är snabb proffsig och en otroligt genuint människa med en vacker insida.
När jag vill ha något till mig själv som är utöver det vanliga kontaktar jag alltid Amanda. Likaså om jag ska ge en personlig gåva till någon som jag älskar otroligt mycket.

Supernöjd!
Har haft mitt namnhalsband i elva år och successivt utökat det med nya namnbrickor. Det är mitt mest använda smycke, tidlöst och personligt! Amanda är proffsig, snabb och väldigt serviceminded. Kan varmt rekommendera henne om du önskar ett vackert smycke du aldrig kommer tröttna på!

Klockrent halssmycke
Letat länge efter namnsmycke som skulle vara enkelt, stilrent och unikt. Hittade Amandas sida och kände att det här nog kunde bli riktigt bra. Ringde upp henne, fick hjälp med min beställning och bara några dagar senare kunde jag hämta mitt smycke på posten. Så, väldigt snabb leverans och personlig service och resultatet var mitt i prick. Älskar mina brickor i guld med sönernas namn och vill aldrig ta av mig det.

Fantastiska dopsmycken
Helt fantastiska smycken! Har köpt dopsmycken till 4 barnbarn och vilka smycken det blev, otroligt vackra! Hon är så proffsig på det hon gör! Superbra på alla sätt och vis. Man blir definitivt inte besviken om man köper smycken från henne!! Kan varmt rekommendera henne!!

Proffsigt, personligt och blixtsnabbt
Fina produkter, trevlig & proffsig service och snabb leverans. Jag är supernöjd!

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Fick väldigt bra hjälp med min…
Fick väldigt bra hjälp med min beställning till att börja med, jag fick bilder skickade så jag kände mig säker att jag gjort rätt val. Paketet levererades snabbt och jag var jättenöjd 👍

Supernöjd kund!!
Vill först och främst säga att jag är så glad att jag hittade till dig Amanda! Det var en sån fin upplevelse att få träffas och ta del av ditt otroliga hantverk i din ateljé/butik. Det var så kul att bolla idéer tsm och inget kändes omöjligt att försöka förverkliga! Jag fick lite beslutsångest där inne bland allt fint men hittade tillslut hjärterumssmycket som kändes 110 % rätt! Mamma blev verkligen sååå glad och rörd över det vackra smycket som innehöll så mycket kärlek! Det var så kul att få ge något tsm med mina syskon som var så personligt och fint! Tusen tack för att du gjorde detta möjligt!!🙏🌟

Superfin handgjord kvalité
Superfin handgjord kvalité. Gottt bemötande och snabb service. Kan starkt rekommendera att handla från Amanda på namnsmycken.com

Antwort von NAMNSMYCKEN.COM
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.