Mynovastudio Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet en øjenbryns pircing det var første gang. Super sød og imødekommende, sjov og frisk! Man bliver godt informeret om sin pircing og pleje og hvordan man kan kontakte dem. Selvom det gjo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse hos Mynova Piercing Studio var fantastisk! Personalet var venligt og professionelt fra start til slut. Butikken var ren og moderne, og udvalget af smykker imponerede mig. Pierceren var k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var inde og ville have lavet en Industrial piercing, hvilket de ikke kunne lave på nuværende tidspunkt. Derudover købte jeg et ny endeløs ring til min Helix piercing for 220,-kr som er det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Professionelle og dygtige!

Jeg har været herinde flere gange, og har altid fået professionel rådgivning og perfekte piercinger. Jeg er meget tilfreds, og kommer helt sikkert tilbage igen og igen!

17. August 2026

Kæmpe anbefaling!!

Jeg fik lavet en navlepiercing hos Sanne i dag, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte MYNOVA Studio! Oplevelsen var meget behagelig og betryggende, selvom jeg kom ind og var nervøs for smerteoplevelsen. Sanne var meget professionel, og jeg fik en grundig vejledning om efterpleje. Prisen for både piercing, smykke og efterpleje er også meget fair!

Jeg kan varmt anbefale MYNOVA Studio og kommer helt sikkert igen. ❤️

12. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var inde og ville have lavet en…

Derudover købte jeg et ny endeløs ring til min Helix piercing for 220,-kr som er det dyreste jeg nogensinde har købt, og kvaliteten er virkelig noget af det ringeste jeg har set, og jeg plejer endda at købe dem på Temu.
Sølv-polishen er helt mat og mørk (lidt hen af rustfri stål) derudover er det noget værre raller værk, når man åbner den sidder den helt løst, hvilket så gør at når den er lukket går den meget nemt op.
Jeg tabte den 2 gange inde for meget kort tid.

Derudover var samtlige ruder i butikken smadret, så man kunne jo forestille sig at der er nogle ting i denne butik som ikke er optimale

12. Juni 2026
Mynovastudio-Logo

Antwort von Mynovastudio

Kære Jonny.

Vil starte med at svare, at hverken jeg eller mine ansatte mindes dit besøg i butikken.

MEN lad os lige starte med fakta: Vi har faktisk ikke tilbudt Industrial-piercinger i flere år (selvom det lander på menuen inden længe). Og da vi er et ret populært studio, har vi ikke altid tid til walk-ins -men det udløser nu sjældent 1 stjerne i den virkelige verden.

At du sammenligner vores priser og kvalitet med Temu, må bero på massiv manglende viden. Vi forhandler udelukkende 'IMPLANT GRADE' kirurgisk stål og titanium, du kan trygt tjekke vores certifikater på væggen næste gang (dette materiale er korrekt mere mørk end Temu "sølv")
Vores priser afspejler den høje kvalitet, for vi konkurrerer simpelthen ikke med Temu. Vi handler alle vores smykker inden for EU, da vores kunders sundhed og sikkerhed kommer i første række.
Når det er sagt, skulle der mod forventning være en mekanisk fejl på en ring, løser vi det altid med et smil via en reklamation i butikken, hvor man blive tilbudt et nyt smykke eller en refundering -det kræver dog, at man rent faktisk henvender sig i stedet for at gå på Trustpilot.
Indtil da vil vi da klart anbefale dig at fortsætte dine smykkeindkøb på Temu, da vi tydeligvis er et dårligt match.

Desuden koster vores enkle endeløse ringe 115 kr. og ikke 220 kr.

Hvad vores smadrede ruder angår, må vi bare spørge: Hvad har det overhovedet med sagen at gøre? Det virker utroligt malplaceret (og mistænksomt) at blande hærværk ind i en smykkeanmeldelse, og vi stiller selvfølgelig spørgsmålstegn ved hvad din egentlige agenda er.

Vi har selvfølgelig rapporteret din anmeldelse til Trustpilot mm.

Venlig Hilsen
Sanne//Mynova Studio

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BEDSTE OG MEST KOMPETENTE!!!

Uden tvivl den bedste og mest kompetente piercing shop vi har i Aalborg! En piercing er et hul i huden for resten af dit liv, så vælg din piercer og piercingshop med omhu. Jeg har en del piercinger men intet kan måle sig med de resultater og den oplevelse jeg har haft her. I kan med ro i maven booke jeres tid her, om det er for en ny piercing eller for at prøve og redde en eksisterende, de er de absolut bedste og mest kompetente til det de laver!

6. Mai 2026

Rigtig godt personale

Jeg kom ind for at få downsizede en piercing. Pierceren var mega sød, mega erfaren og rigtig god til at tjekke ind på, hvordan jeg havde det.
Kan helt klart anbefale MyNovaStudio :)

21. April 2026

Dygtige

Jeg har fået lavet en del piercinger her og er ikke færdig i nu .. dygtige piecere i topklasse.hyggelig indretning i pæne og cleanede omgivelser.gode priser og kvalitet s smykker

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffesionelt sted Jeg har haft fornøjelsen af både Sanne…

Jeg har haft fornøjelsen af både Sanne og Ingesbjørg. De er søde og rare og får en' til at slappe af 😊 De er gode til at oplyse hvordan man skal forholde sig til aftercare og hvor meget det betyder ikke at pille ved sine piercinger 😊 Elsker deres butiks indretning og vil varmt anbefale dem begge.

13. Februar 2026

Vildt dygtig

Har været inde og få mine nipples piersed. Kan kun give ros til Sanne. Hun er vildt professionel og dygtig.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse !!

Min datter og jeg blev piercet i går. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Pierceren var utrolig grundig, venlig, imødekommende og virkelig god til, hele tiden, at fortælle hvad hun gjorde!

Der er helt styr på hygiejnen!!

Vi sender vores bedste anbefalinger 😍

16. September 2025

Super dygtig

Jeg var sammen med min datter hos Mynova i Aalborg i dag. Hun fik lavet en navlepiercing, og jeg fik huller i ørerne. Det var en virkelig god oplevelse – pierceren var super dygtig, meget professionel og fik os begge til at føle os trygge hele vejen igennem. Lokalerne er flotte, rene og indbydende. Vi er rigtig glade for resultatet og kan varmt anbefale Mynova, hvis man ønsker en professionel og tryg oplevelse❤️

20. August 2025

Snakebites

Det var SÅ dyrt, har brugt næsten 1000kr på at få den og skiftet, fik også 2 forskellige størrelse i til at begynde. Og 115 for var 1 smykke er sindssygt dyrt når man kan få en der ligner den på en prik til 49kr på bodymod. Plus piercingerne er skæve, og det ene smykke faldet ud after 2-3 dage.

15. Februar 2025
Mynovastudio-Logo

Antwort von Mynovastudio

Hej Sofie.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, du har haft en god oplevelse, men vi vil gerne rette et par misforståelser.

Vores priser er tydeligt oplyst både online og i studiet, så kunderne har mulighed for at tage stilling til prisniveauet inden de vælger at blive piercet hos os. Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet, som er godkendt til initial piercing, og vores fokus er på sikkerhed, holdbarhed og kvalitet. Vi sigter ikke efter at konkurrere med priserne på masseproducerede smykker fra fx Bodymod, da de hverken matcher vores kvalitetsstandarder eller formål.

Vi stiller os undrende over, at du ikke har kontaktet os direkte i forhold til dine bekymringer om placeringen, der blev intet nævnt ved dit smykkeskift? Vi tilbyder altid at vurdere og hjælpe, hvis der er tvivl eller utilfredshed, også ved smykkeskift. Uden at få muligheden for at se det eller rette op, kan vi desværre ikke ændre noget.

At et smykke falder ud, kan ske, især hvis man ikke dagligt tjekker at det sidder fast, hvilket vi informerer om i vores aftercare-vejledning. Det er ærgerligt, og vi anbefaler altid at følge vejledningen nøje i hele helingsperioden.

Med hensyn til smykkestørrelserne, fik du ganske rigtigt to forskellige størrelser ved skift, men dette blev rettet med det samme i samme session. Derfor er det misvisende at fremstå som om, du er gået herfra med to forskellige størrelser.

Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis du ønsker at tage en dialog og finde en løsning, det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.

Sanne

Børnevenligt personale

Min 10 årlige søn blev piercet der inde. Pierceren var super god til at tale ham igennem det og få ham til at føle sig tryg.
Virkelig god oplevelse for både ham og os.

18. März 2025

De største anbefalinger 🤩

De største anbefalinger herfra 🤩yderst behagelig, rolig, stille, naturlig og meget professionel.. min første piercing og jeg følte mig tryg gennem hele processen 🤗❤️ Virkelig en god oplevelse

1. Februar 2025

Skide god oplevelse

Skide god oplevelse, kan klart anbefales til jer som er bange for nåle. De er mega søde og giver en god oplevelse!

10. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr