Vi är mycket nöjda med Nova som barnvakt. Hon fungerar fantastiskt bra med både barnen och oss föräldrar, och vi känner oss helt trygga med henne. Hela processen med myNanny har varit enkel och smidig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid... Mehr ansehen
Laila är jättegullig och tog väl hand om vår son när han var ledsen över att vi skulle vara borta en stund. Han tycker att det är jobbigt att bli lämnad men det gick snabbt över och de verkade ha haft... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über myNanny
Vom Unternehmen geschrieben
✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.
✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).
✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.
Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:
Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!
Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.
Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.
Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.
Kontaktinformationen
Luntmakargatan 92, 11351, Stockholm, Schweden
- 0775 - 88 80 08
- info@my-nanny.se
- www.my-nanny.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Väldigt snäll
Väldigt snäll, trevlig och bra med barnen. Väldigt nöjda!
Toppenbra
Vår son kan inte vänta tills Ellen kommer. Har kul med henne och litar på henne.
Vi är mycket glada att ha Alice som…
Vi är mycket glada att ha Alice som barnvakt. Sonen gillar henne och återberättar allt roligt som hon tagit med han på. Hon har långa pass och kommer själv med idéer på vad hon och vår son kan hitta på. Hon är driven, ansvarstagande och insyltande.
Lowa är en duktig nanny
Lowa är en duktig nanny. Barnen tyckte det kändes bra att hon var där. Vår pojk fick de utmaningar han måste ha, och flickan fick den lugn och frid hon behövde.
Saga är fantastisk som barnvakt
Saga är fantastisk som barnvakt, min son trivs så bra med henne. De hittar på roliga aktiviteter varje gång.🥰
Disa has been a great and trusted…
Disa has been a great and trusted caretaker with our children over the past few years. The kids were always happy to spend time with her and she was responsive and always had clear communication with us. We are very grateful for all the times she looked after our kids and gave us (parents) opportunities to spend time together.
Max = vår sons favorit 🙌
Vår son älskar Max och det syns verkligen att han ser fram emot deras tid tillsammans. Max är helt fantastisk – hon gör verkligen ett jättebra jobb!
Supernöjda med Saras insats
Supernöjda med Saras insats - alltid!
Nellie är glad och positiv 👍
Nellie är glad och positiv 👍
Hon och Felicia hittar på olika saker
Vi har haft en helt fantastisk…
Vi har haft en helt fantastisk barnvakt!! Vår dotter älskar henne❤️
Vi är mycket nöjda med Sandra
Vi är mycket nöjda med Sandra. Hon ställer alltid upp med kort varsel och är väldigt bra med barn. Dottern älskar att umgås med Sandra
Dottern vill ge 1000 stjärnor
Dottern vill ge 1000 stjärnor. De hade byggt Lego ihop!
Vår dotter pratar om Enya hela tiden…
Vår dotter pratar om Enya hela tiden vilket är ett mycket bra betyg 🥰
Bra kommunikation, otur med barnvakterna
Två stjärnor eftersom kommunikationen har varit bra, men mynanny har verkligen inte kunnat leverera en barnvakt. Och de upp för deras ovanligt aggressiva autoförnyelse av abonnemang!
Jag köpte in mig på 6 månader eftersom det skulle vara något långsiktigt, men det blev många gånger då barnvakten inte kunde pga sjukdom eller annat, och då "försvinner" de timmarna. Visst, det finns en timbank men mitt abonnemang har ju redan de timmar jag behöver, och många timmar har brunnit inne.
Dessutom hade en av mina barnvakter (som tog ca en månad att hitta), långtidsförhinder och då är det bara att le och betala för timmar som jag inte ens kan nyttja eftersom jag då "har" en barnvakt. Samma sak vid korttidssjukdom (migrän, förkylning, osv).
Känns väldigt surt att jag tog så lång bindningstid men tanken var ju ett långt samarbete :(
Nöjd familj
Vår barnvakt Joline är jättefin med barnen, är ansvarstagande, hittar på kul saker med dem och är lätt och mycket trevlig att kommunicera med. Det känns helt och hållet tryggt för mig att lämna barnen med henne trots att de är ganska nya för varandra och trots att barnen kan vara lite utmanande ibland. Vi är nöjda och glada😊
Supernöjda med Eira🫶
Vi är mycket nöjda av Elin som…
Vi är mycket nöjda av Elin som barnvakt. Våran dotter tycker mycket om henne.
Saga-Maria är väldigt pålitlig och…
Saga-Maria är väldigt pålitlig och barnen har altid roligt med henne.
Mysig fredagskväll
Min son hade väldigt roligt med barnvakten Meriam och hade myskväll med pizza och film medan jag kunde gå ut och träffa vänner. 😀
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.