Jag är otroligt nöjd med vår barnvakt,Lamya, och kan varmt rekommendera henne! Hon är pålitlig, uppmärksam, proaktiv och mycket kunnig. Hon har en fantastisk känsla för små barn och är särskilt dukt... Mehr ansehen
Vi är mycket nöjda med Nova som barnvakt. Hon fungerar fantastiskt bra med både barnen och oss föräldrar, och vi känner oss helt trygga med henne. Hela processen med myNanny har varit enkel och smidig... Mehr ansehen
Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid... Mehr ansehen
Vår barnvakt Joline är jättefin med barnen, är ansvarstagande, hittar på kul saker med dem och är lätt och mycket trevlig att kommunicera med. Det känns helt och hållet tryggt för mig att lämna barnen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über myNanny
Vom Unternehmen geschrieben
✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.
✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).
✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.
Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:
Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!
Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.
Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.
Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.
Luntmakargatan 92, 11351, Stockholm, Schweden
- 0775 - 88 80 08
- info@my-nanny.se
- www.my-nanny.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Barnen är alltid så glada efter att…
Barnen är alltid så glada efter att Emma varit här! Tryggt och roligt.
Barnen ser alltid fram emot att Livia…
Barnen ser alltid fram emot att Livia ska komma! Hon pysslar, bygger kojor och busar med barnen och de tycker det är så kul. Extra pluss att Livia har tagit stort ansvar när det kommer till sonens typ 1 diabetes.
Laura är toppen!
Vår nya barnvakt Laura har gjort ett gott första intryck. Våran 14 månaders son brukar vara lite blyg i början men inte med henne, hon fick en kram på en gång första gången dom träffades och nu har hon passat han helt själv och det har gått jättebra. Hämtade på dagis, fixade middag och gjorde ordning för kvällen och det va inga problem alls. En nöjd liten kille 🙂
Min dotter har svårt att gå och lägga…
Min dotter har svårt att gå och lägga sig med andra, men redan första kvällen sov hon när jag kom hem. Så måste säga att vi har börjat bra
Lugn och positiv upplevelse
Min son 3år som har svårt att knyta an till nya människor såg redan fram emot att få träffa barnvakten Saga inför nästa tillfället. Saga är lugn och testar sig fram att knyta an till sonen, vilket är positivt. Sonen tyckte det var roligt att lekar ute och sparkar boll med henne.
Moa är fantastisk med barnen
Moa är fantastisk med barnen, de älskar när hon kommer.
Amaya
Our babysitter Amaya has been helping us for the last six month and we're very happy with her. We have three boys, 5, 6 and 10 and they all like her and are very happy when she's around. She's very happy to play with them if they want or get them to make their own fun. She's also very, very accommodating with schedules and very polite and friendly.
Utmärkt
Våra ganska blyga/reserverade barn på snart 1,5 och 3,5 år blev passade av Emina idag. Vi är som vanligt supernöjda, och barnen också. Såg genom fönstret när jag var på väg hem igen hur minstingen lekte för fullt och skrattade och skrattade! Underbart 😊
Strålande första tillfälle
Strålande första tillfälle. Allt gick bra och barnen var hur nöjda som helst.
Alice är toppen
Alice är jättebra med barnen. Det vi gillar är att hon är så lugn med barnen vilket skapar ett lugn hos dem också. Hon ställer nyfikna frågor till dem och tar för sig på ett bra sätt. Alice är dessutom enkel att ha att göra med och har full förståelse för vårt behov av barnvakt. En bra start med andra ord
Hon är ansvarsfull och behjälplig
Hon är ansvarsfull och behjälplig. Vi tycker mycket om henne och när vi åker hemifrån är vi lugna att barnen har det bra. ☺️
Vår barnvakt är superfin med barnen och…
Vår barnvakt är superfin med barnen och dem älskar henne!
Bra känsla
Bra känsla. Känns som ett bra val åt oss.
We are very happy with our nanny
We are very happy with our nanny, she entertains our kids, always go out with them, plays games.
Vi är jätte nöjd med barnvakt
Vi är jätte nöjd med barnvakt
Andra gången med Mariam och allt bra.
Andra gången med Mariam och allt gick bra. De lekte och rörde på sig innan läggning. Min son somnade bra och låg och sov fortfarande när jag kom senare på natten. Som förra gången var alt i ordning med leksaker, disken samt kläderna hade hon vikt ihop.
Dhuha är helt fantastisk ❤️ så otroligt…
Dhuha är helt fantastisk ❤️ så otroligt mjuk och fin med barnen. Lugn och pedagogisk samt trygg! Väldigt fin mot oss med och alltid delar va hon har gjort med barnen. Min son som är 4 år älskar henne från första möte ✨
Se upp!
Jag har läst omdömen i en halv timme nu och inser att alla positiva omdömen kommer först och det ser ut som att de negativa inte är så många men trycker man på en stjärna ser man ganska många. Jag valde att sätta 3 stjärnor för att jag inte haft mer än en första kontakt. Min upplevelse av företaget är inte positivt, jag hade en obehaglig känsla efter samtalet med dem. För det första kändes personen i fråga inte engagerad alls, inte glad och det behöver man kanske inte vara men det kändes som att det ställdes standard frågor istället för anpassade frågor och samtalet gick snabbt, lite forcerat, och kändes som att de utgick från att jag redan bestämt mig. När vi hade lagt på hade jag blivit ombedd att under samtalet betala ca 200 kr för nåt jag inte riktigt vet varför, tror det var för första mötet som kommer vara nån gång om en vecka. Eller så var det för att de spenderar tid med att hitta en match. Trots att jag berättade min situation (inget jobb för tillfället) så prackas jag på en tjänst som kommer kosta 9 tusen kr i månaden 😬 och aaaa jag skulle säga att hela upplevelsen var att de ville sälja, inte underlätta för mig. Det kändes obehagligt att jag dels hade betalat pengar för nåt jag inte vet till vad och för att mejlen sen fylldes där det ser ut som jag bestämt mig och vill ha deras tjänst.
Jag har som sagt inte träffat dem eller haft med nån barnvakt att göra - de är säkert hur bra som helst och är man två föräldrar med jobb så är det här säkert toppen! Men för mig passar det inte och hade personen på andra sidan brytt sig så hade hon informerat om det och inte försökt få mig att låsa mig med detta abonnemang i 6 månader. Jag hoppas att det kommer vara smidigt att dra mig ur detta och att jag inte godkänt något när jag betalade.
Detta är min upplevelse, men jag valde att dela med mig för att jag kände igen mig i de negativa kommentarerna och det hjälpte mig att inte känna mig ensam, då kan det säkert hjälpa andra att inte känna sig ensamma.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.