Jeg samler informationer

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I informerede løbende, hvilket jeg synes er meget godt. Jeg har også været tilfreds med varens tilstand. Til dette vil jeg dog sige, at varen var i original embalage, men kun var pakket i en sort pl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge nogle større hurtige RAM blokke til en ældre workstation (DDR PC3200 CL2.0) og det kunne Multimedia tilsyneladende. Prisen var også god. Jeg blev orienteret løbende undervejs omleveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i uge 12 fået leveret først et 40" TV, dernæst et vægbeslag. Både ordrebekræftelse, track and trace og levering er forløbet 100% tilfredsstillende. Jeg kan klart anbefale at handle med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt forløb som forventet, sendt til tiden, rigtig vare, rigtig pris, de plejer at være flinke til at bytte også hvis der opstår problemer, nok det sted jeg helst køber mine computer-vare. Er blevet ME... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

(1'031)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service ved defekt grafikkort

Jeg blev rådet af en ekspedient over telefonen, til at oprette mig som erhvervsbruger.
Da jeg modtager mit grafikkort 1½ uge efter jeg har bestilt det (selvom der stod det var på lager), opdager jeg at der er fejl, og jeg er nødt til at underclocke kortet, for at fejlen udbedret.
De nægter at tage kortet retur, med den begrundelse, at jeg er erhverskunde, og derfor ikke har fortrydelsesret.
Så jeg sidder nu med et 4870 1GB OC kort, som jeg var nødt til at underclocke ned til standard speed.

4. April 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handler aldrig hos Multimediaworld igen !!!!!!

Var ikke tilfreds med varen og afleverede den samme dag jeg modtog varen, i butikken på Holger Danskes Vej 3, Frederiksberg. Her ville man ikke straks kontrollerer om varen var intakt eller om der manglede noget i kassen. Jeg modtog en kvitering og fik at vide at der ville gå op til 30 dage inden jeg for mine penge retur, selv om jeg fortalte at jeg ville køber et andet og dyrere lcd tv. Jeg har nu købt det jeg ønskede et andet sted, jeg handler aldrig hos Multimediaworld igen !!!!!!

3. April 2009

Vældig fint!

Købet fra start til slut gik ganske hurtigt og smertefrit - og var ordnet på samme dag, da jeg selv kunne hente varen. Desværre var begge dankort-terminaler i butikken ude af drift, og jeg måtte hente kontanter til et yderligere lille køb. Det var lidt irriterende, og desværre for butikken gik flere kunder af samme grund. Men var jo så ikke medarbejdernes skyld..

Holder hvad de lover

Varen kom dagen efter jeg bestilte, fik de nødvendige mails på rette tidspunkt. Følte mig "sikker" og godt behandlet.

Super PC

Bestilling gik fint og alt var på lager - levering 2-3 dage. Der gik dog lidt længere da nogle af delene pludselig var i restordre. Der kunne jeg godt have tænkt mig en mail eller opringning. Da jeg startede pc'en stod BIOS forkert, så CPU kørte med forkert hastighed. Det blev dog hurtig rettet efter samtale med support. Nu kører maskinen perfekt og jeg er tilfreds :-) Har altid været tilfreds med MMW - har handlet der i 10-12 år efterhånden.

No title

Jeg har været meget tilfreds med bestilling, hurtig og overskuelig håndtering samt
afhentning.

mvh.

Bjørn V. Madsen

1. April 2009

Alt i orden

Jeg fik ved en fejltagelse bestilt og betalt 2 ordrer. Servicen herefter var upåklagelig: Afvis den ene pakke; 2 dage efter var det betalte beløb krediteret og sat ind på min bankkonto.

31. März 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så kan man ikke forlange mere!

Omgående registrering af ordre, hurtig bekræftelse, track-and-trace af forsendelse, gratis levering, så kan man jo ikke forlange mere når man har købt en dims til 60 kroner!

30. März 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse online, men forvirrende butik

Varen var på lager præcist som aftalt da jeg kom forbi butikken på Frederiksberg, men at jeg skulle ud og ind af bygningen i 4 forskellige afdelinger af butikken var en smule frustrerende. Havde foretrukket bare skulle afhente mine vare ét sted

30. März 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Løbende information, men måske for meget

Varen var fin og indenfor ok tid, men infoen fra Multimediaworld gjorde forløbet lidt forvirrende:
Først besked om, at varen ikke på lager, forv. levering 2 dage efter bestilling.
Så besked om, at varen var i restordre, forv. levering 3 dage efter bestilling.
Så, at varen stadig var i restordre, forv. levering 14 dage efter bestilling.
Dagen efter afsendtes varen, så jeg modtog den 4 dage efter bestilling.

29. März 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anvendt fortrydelsesret: Ekspedition helt efter bogen.

Det ordrede produkt blev leveret som lovet.
Produktet levede dog ikke helt op til mine forventninger, hvorfor jeg benyttede mig af fortrydelsesretten og returnerede produktet.
Det indbetalte beløb var to dage senere tilbagebetalt min konto.

- MultimediaWorld har sikret sig en fast kunde!

Mvh

Jesper Kjær Hansen

28. März 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr