Multi Fitness Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nykøbing SJ. Dårligt center, mangler maskiner som ellers er i selv det ringeste center. Man skal betale med mønter for bad. Der er hundekoldt i lokalet. Meget underligt at man skal kommunikere via F... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænk man skal give en stjerne for jeres elendige service! Husk at fortæl folk om opsigelse betingelser! Koster den løbende måned + en ekstra når man vælger at stop 🛑 Ps: jeres vand/snacks... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Abonnement er noget vrøvl. Det kan ikke være, at du melder dig ind og så ud og finder ud af, at du stadigvæk skal betale for 2 måneder ekstra. De er grådige.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rod i betalinger, intet svar på spørgsmål og de kan ikke forklare fakturaer samt samlede omkostninger og det virker som om de opkræver helt tilfældigt hvad de lige syntes fu slal betale. Påstår lang b... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Elendigt sted

Jeg har været medlem af multi Fitness i flere år pga af den korte afstand og har aldrig oplevet nogen form for service, hverken god eller dårlig, da der ingen eksistere! De har lavet en kæde hvor det er umuligt at få hjælp. I denne måned har de IGEN trukket 3 mdr kontingent, de svare ikke på den ene mail de har og da de ingen telefonnumre har, kan man ikke komme i kontakt med dem. Det er et svindler firma så hold jer langt væk

21. August 2024

MANGLENDE SERVICE

Ansigtscanneren virker ikke så godt og døren vil ikke altid åbne, når man er blevet godkendt. Kundeservice i Multi Fitness er ikke-eksisterende, det er ikke muligt at kontakte dem.

18. Juli 2024

Virkelig ringe

Virkelig ringe. Man kan ikke komme i kontakt med nogen…
Min datter trænede nogle måneder, i forbindelse med flytning meldte jeg hende ud. Fik en skriftlig bekræftelse og tænkte ikke mere over det. Indtil det viste sig Multi-Fitness fortsat trak penge. Indsigelse mod trækning i bank og fik medhold på dette. Lavede nyt dankort for at undgå fremtidige uretmæssige trækninger. Men jeg modtager fortsat mails med påmindelse om de ikke kan trække, senest er de begyndt at sende rykkere og påstår jeg skylder dem 42000,-
Et underlødigt bondefanger foretagende af laveste klasse.
Har nu klaget over dem til Forbrugerombudsmanden og vil opfordre alle der oplever lignende til at gøre det samme…

17. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er virkelig svært at komme i…

Det er virkelig svært at komme i kontakt med nogen. Jeg har opsagt abonnement da min datter ikke bruger fitness længere. Men de bliver ved med at trække! Det er så frustrerende og virkelig mange penge. Er blevet opkrævet 740 kr. Det er simpelthen ikke rimeligt.

3. Juli 2024

Scam…

De forstår ikke at de skal lade være med at trække penge fra en når man skriver til dem og har opsagt abonnement. Scammers!

1. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var i deres Viby sjælland afdeling…

Jeg var i deres Viby sjælland afdeling og skulle have en prøve træning, den eneste mulighed var at man oprettede sig på et 7 dags abonnemt til 110kr... Den skærm der står man kan gøre det ved kommer med en fejl besked til slut, og defor bliver jeg nød til at oprette mig via telefonen. Nu har de så oprettet 2 abonnementer på samme bruger og trukket 2 x 110kr. Der er intet tlf nr man kan kontakte og den mail som fremgår på deres hjemmeside kommer med autosvar om at mailen ikke er i brug. Meget uprofessionelt oplevelse med Multi Fitness, som mere ligner dårllige svindelsider.

14. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min søn på 15 år meldte sig ind i multi…

Min søn på 15 år meldte sig ind i multi fitness Ølstykke, var der 2 gange, ville opsige abonnementet, et halvt års binding har gjort at jeg har betalt fuld pris i 6 mdr uden at bruge det, nu har de trukket penge igen på 7. Mdr (220kr) og kan ikke komme i kontakt da der ingen e-mail findes, ingen tlf nr og ingen Messenger kontakt. Er rasende og vil på det dybeste fraråde alle at melde sig ind i dette firma!

6. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kontakt på Messenger ved oprettelsesfejl - trækker penge alligevel.

Jeg meldte mig ind, men login virkede aldrig. Kontaktede kundeservice på Messenger - intet svar trods hverdag. Læste trustpilot da jeg ikke fik svar og det lugtede langt væk. Jeg ville melde mig ud, men da jeg ikke havde fået bekræftelsesmail med login osv. så var eneste mulighed at skrive på Messenger.. igen intet svar. De trækker så pengene nogle dage efter.
Min kæreste skriver til dem som mulig ny kunde, og får svar hurtigt. De siger de er ramt af sygdom - men sjovt nok er der hurtigt svar som ny kunde og min besked svares halvt derefter.
Jeg sørger for at lukke mit kort, da jeg kan se, og høre fra min omgangskreds, at de kan trække penge lang tid efter, trods udmeldelse.
Men smart trick at hæve på folks konto “ved en fejl” fordi der er mange, der ikke tjekker hver måned.
Sørgelig virksomhed.. sikke en øv-oplevelse.

25. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rimelig ringe

Billige maskiner som er dårligt afpasset ergonomisk. deres bruser kører på mønter. 1970 er camping stil. Jeg brugte 20 minutter i kø i Netto for at få nogle mønter, hvorefter maskinen nægter at tage imod dem

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 ud af 10

Min første gang træning( i laaang tid) er overstået/overlevet:-) i MultiFitness Jyderup.
Velholdte maskiner, meget få mennesker, ingen der kaster med barbells/håndvægte. Meget stille og rolig atmosfære. I love it! 10 ud af 10

23. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min datter har ikke haft medlemsskab i…

Min datter har ikke haft medlemsskab i et år og her i 2024 er der 2 gange i Feb. Trukket 2 x kontingent. Ligeledes har de trukket i Marts. Det er temmelig bekymrende at de gemmer oplysninger på gamle medlemmer så lang tid og trækker penge.

7. März 2024

Meld dig ikke ind

Nå, kan se jeg ikke er den eneste ...
opsagde abonnement i juni 2023, da det blev muligt inde på ens profil at opsige online...
Fik desværre ikke fulgt med på konto udtog om der blev trukket penge- hvilket der gjorde..
opdager så at der er trukket fra sidste år og kan så logge ind på ny måde på deres hjemmeside og se at abonnement er oprettet igen i dec.2023, men kan ikke se min opsigelse fra tidligere...
de påstår at det ikke er sagt op.. Vi havde 3 stk. min mand, min datter og min søn.. 2 af dem er åbenbart opsagt den gang, men mærkelig nok ikke det ene og vi gjorde det samtidig da det blev muligt.. min datter er pludselig indmeldt igen i dec. og det kan de godt acceptere og lukker hendes konto og siger hun får pengene tilbage.. men de nægter at min mands er opsagt..
så indtil videre er det 7 x 205 de har trukket uberettiget.. Tænker om man kan stå sammen og få gjort noget ved dem og deres forretningsmåde...

10. Februar 2024

Dybt uprofessionelt firma

Har været i dialog med dem på Messenger, nu har de så blokeret mig..

Det sker på grund af, at jeg havde skrevet på et af deres opslag på Facebook at folk skulle tjekke deres trustpilot inden de meldte sig ind & at jeg ikke anbefalede dem…

Det er en meget uprofessionel & barnlig måde at drive firma på….

9. Februar 2024

This place is trash

This place is trash.
You can't get in because the dumbass owner keeps changing the ID and entry system. Every time they change it, it will forget who you are, and then it's up to you to fix it. They don't have a lot of ways to contact them. Other than Facebook, which is something I don't have.
First, they had a fingerprint system, then a facial recognition with a fingerprint option, and now just the Communist-style facial recognition.

Plus, the billing system will have you thrown in Ribers. So don't trust them if they tell you everything is fine. Because most likely it isn't. FYI... They have a Fake E-mail address (''which is always a good sign'')... So don't bother trying to E-mail them.

6. Februar 2024

Hold jer væk

Hold jer væk. De har ingen moral. Man kan ikke melde sig ud. De bliver ved med at trække penge. De opretter unge under 18 uden forældrenes viden og samtykke 🤬🤬🤬

2. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har netop opdaget at Multi Fitness…

Jeg har netop opdaget at Multi Fitness har trukket betaling for abonnement for 2 måneder, og overdraget mit medlemskab til Fair Fitness, da centeret blev overtaget af Fair, efter jeg havde opsagt mit medlemskab. Samtidig nægter de at forholde sig til problemet ved direkte kommunikation over Messenger (eneste kommunikationsform mulig hos Multi Fitness). Deres forretningsmodel er under al kritik - forfærdeligt at det kan lykkes at drive forretning på den måde i Danmark. Jeg vil gerne advare alle mod at deltage i dette bondefangeri.

25. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig og provokerende service

Det hele starter med at jeg siden d. 12. december har skrevet af flere omgange til Multi Fitness over Messenger at jeg ikke har mulighed for at gå ind og ændre mit betalingskort på deres hjemmeside da der er en fejl i deres system. Jeg kan derfor ikke ændre betalingskortet eller noget andet da jeg ikke kan logge ind. Jeg skal så i slut december melde mig ud af fitnesscenteret, men kan stadigvæk ikke logge ind på min profil og de bliver ved med at beklage og skriver at det først bliver muligt for mig i januar. Jeg skriver så for nogle dage siden at nu skal jeg altså meldes ud og hvad de har tænkt sig at gøre da systemet stadigvæk ikke virker endnu hvortil en medarbejder over Messenger svarer at det ser ud til at jeg har været meldt ud siden november. Deres system har altså meldt mig ud uden at jeg har gjort noget eller sagt noget og jeg kan samtidig ikke logge ind og ændre mit betalingskort så de kan ikke trække pengene. Jeg skriver til medarbejderen at jeg gerne vil have lov at træne januar med hvilket helt fra start af har været mit ønske. Problemet er så at medarbejderen skriver at jeg ikke kan benytte mig af deres faciliteter fordi jeg ikke har betalt. Jeg skriver igen til personen at jeg jo ligesom ikke kan logge ind og ændre mit kort fordi deres hjemmeside ikke er oppe og køre endnu for os som kommer fra Fair Fitness og derfor er det ikke min skyld + at de har meldt mig ud uden min vilje så jeg har intet at skulle have sagt. Det bliver til en lang diskussion over Messenger om at jeg er super skuffet over deres måde at håndtere situationen på. Jeg synes at de burde have udvist den service at give mig lov til at træne resten af januar med nu hvor de har meldt mig ud uden jeg vidste det og samtidig har et system der ikke virker så jeg ikke kan ændre mit betalingskort, men de synes åbenbart at det er mit problem og at jeg må købe mig et 7 dages kort til centeret for 99 kr. som så kan gøre det ud for ca. resten af måneden. De mener tilmed at de har udvist mig en service ved at give mig lov at træne i 18 dage gratis her i januar, men det er jo ikke en service de har givet mig men en fejl i deres system. Jeg fik så også lige at vide at personen ikke kunne forstå hvorfor jeg brokker mig, hvilket jeg tænker giver sig selv efter alt det her de har sat deres kunde i. Meningen var at jeg skulle kunne træne januar med og det kan jeg så ligepludselig ikke fordi jeg ikke er medlem mere af en eller anden grund.
Jeg er meget forbavset over den måde at drive forretning på. En god kundetilfredshed kræver god kundehåndtering og det er åbenbart ikke noget Multi Fitness kan udvise.

19. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr