Mrjet Bewertungen

2'752

1.7

Har fått mycket bra hjälp, möjligen lite långa väntetider i telefon. Efter att jag krånglat mycket med en bokning, ombokning och avbokning av en dyr resa fick jag tillbaka pengarna minus avbokningsavg... Mehr ansehen

Bokade en resa till London och ville lägga till bagage, det kunde inte det fantastiskta MR Jet hjälpa till med utan hänvisade till Norwegian som vi skulle flyga med. Pratade med Norwegian och dom sad... Mehr ansehen

Bokade flyg och hotell från Köpenhamn tur och retur. Enl bokning ingick incheckat bagage och handbagage. Vid incheckning fick vi trots detta betala 300 DKR per person, enkel resa, för vårt bagage då N... Mehr ansehen

Försökte boka flyg och hotell. Fick meddelande om att köpet inte gick igenom. Trots detta reserverades närmare 10 000 kr på mitt konto som jag inte kunde disponera på EN VECKA... Hade flera samtal til... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

(2'752)

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

ville boka paket men det gick inte

ville boka ett paket men slutade med att jag fick boka flyg och hotel separat eftersom det inte gick att boka allt samtidigt vilket gjorde att det blev något dyrare än tänkt :( tråkigt

21. Januar 2016

Antwort von Mrjet

Hej Isabelle, Det var tråkigt att det inte gick att boka allt som en paketresa. Jag kan inte se vad som skett och av vilken orsak det inte gick att boka in din resa som ett paket. Om du I framtiden har problem att göra en bokning via vår hemsida har vi ett suveränt säljteam som gärna hjälper dig att boka på telefonummer 08-505 647 53. Vänlig hälsning, MrJet Kundservice

Hyrbil

Bra och enkel sida/app!
Det saknar är dock mer utförlig information om hyrbilsförsäkringar typ som på rentalcars.com eller liknande sidor.
Svårt att förstå im det är självriskeleminering eller reducering samt om förtär alla försäkringar man behöver i USA.

20. Januar 2016

Antwort von Mrjet

Hej Dubbel Buka, Tack för din kommentar. Beklagar om du tycker att informationen är otydlig. För alla bilhyror I USA ingår alla försäkringar som är nödvändiga såsom självriskeliminering. Dock ej försäkringar såsom personskadeförsäkring eller för personlig egendom. I Europa är det normalt sett en självriskreducering men det går enkelt att köpa till en eliminering för en mindre kostnad I bokningsprocessen. Vänliga hälsningar, MrJet Kundservice

Lite krångligt

Bokningen funkade men det höll på att bli en dubbelbokning pga att när jag skulle slutföra bokningen lade sidan ner och jag trodde att det misslyckats. Som tur var väntade jag till dagen efter med ett nytt försök och då visade det sig att bokningen var klar trots allt

20. Januar 2016

Kanon

Klart billigaste på det hotellet jag ville ha.

Tack för hjälpen

Efter lite påtryckningar fick jag väldigt bra hjälp, tack så mycket! Ett varningens finger för att boka icke avbeställningsbara hotell dock.

Antwort von Mrjet

Hej Petter, Vi beklagar att du är missnöjd. Våra avbeställningsskydd gäller endast vid avbokning på grund av sjukdom. Tyvärr har visa hotell väldigt hårda regler. Däremot ser det ut som att du endast talat med oss gällande avbokning. Om det är intressant och fortfarande aktuellt är du välkommen att ringa vår kundservice igen så kan vi ringa till hotellet och fråga om en ombokning är möjlig till andra datum. Jag lovar inget men givetvis kan vi ringa om du önskar. Vänliga hälsningar, MrJet Kundservice

Rörigt som fan

Antwort von Mrjet

Hej Niklas, Tråkigt att du upplever vår sida som rörig. Vänliga hälsningar, MrJet Kundservice

Det drogs mer pengar än vad som stod

Allt jättebra förutom att det drogs mer pengar än vad dom stod. Istället för att ange priset i aktuell valuta anges priset i 'gissat pris i SEK' vilket kan bli missvisande som det blev i vårt fall