Jullie beantwoorden alle vragen die ik gesteld heb, hoe gek mijn vraag ook was. En ik heb heel veel ervaring opgedaan toen ik bij jullie in de showroom was. Hartelijk dank voor alle informatie. Hoogac... Mehr ansehen
Eens in de tijd wordt er wel een bestelling geplaatst, voornamelijk wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd. En elke keer is het weer verrassend omdat er of een korting wordt gegeven of dat je... Mehr ansehen
MyTenga doet precies wat ze beloven. de volgende dag geleverd. track&trace van postnl met alle opties die postnl bied. Prima verpakt niemand kan zien wat je besteld hebt. en de producten zitten i... Mehr ansehen
Al ongeveer 2 jaar verschillende bestellingen bij MyTenga gedaan. De producten worden altijd zeer goed verpakt geleverd en zijn de volgende dag binnen. De producten zijn altijd van top kwalitei... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooi optijd. snelle reactie na mail en telefoon
Me eerste bestelling gedaan en ik deed dat tijdens de feestdagen. Pasen om presies te zijn. Ik had gemaild voor een leverdatum en track code. Zelf nog een keer gebeld en kortdaarna een mail terug en een mail met de code. Belangrijke nog me bestelling was de volgende dag geleverd.
Top service. My tenga doet wat ze beloven
Bestelling
Ik kan eigenlijk heel kort zijn: het product via de website besteld en inderdaad de volgende dag in huis zoals beloofd.
Toppie!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, zelfs in België.
Alleen jammer dat er geen optie is om je pakketje op te halen bij de post als je niet thuis bent, heb het namelijk moeten halen bij de buren.
Maar voorts zeker geen klachten!

Antwort von Motsutoys
Uitstekende service en snelle levering
Heb hier een grote hoeveelheid ky-gel besteld op zondag en maandag was het al in huis. Ook de responstijden en de prijs was prima! Ik bestel hier zeker opnieuw.
De beste van Nederland
Supersnelle service, een zeer serieuze webshop die waarde hecht aan haar klanten. De soort artikelen die zij aanbieden, daar hebben zij verstand van. Importeren uit Japan of Amerika, welnee! - Mytenga.nl
Correcte levering.
Alles correct verlopen. Alleen stelde ik vast na de bestelling, na de betaling, dat ik van één product er 2 had besteld, terwijl het de bedoeling was van slechts één. Ofwel heb ik - zonder te weten hoe - een fout gemaakt ofwel is er iets mis met de user interface. Het is echter niet de bedoeling om te retourneren.
goed
service was erg goed alle producten geleverd en omschreven zoals het hoorde . alles was in orde
Snelle levering
Snelle levering door mytenga naar PostNL afhaalservice. Pakket is goed te volgen via PostNL en mails van mytenga.
Uitstekende , snelle service
Snelle service
Snelle reactie op vragen, goed advies en snelle verzending. Alles gaat fijloos!