Moods Bewertungen 72

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt 2 væghængte lysestager, som kostede 350kr stykket. De er begge mega skæve der, hvor lyset sættes i. Kæmpe problem, da de derfor er ubrugelige, da lys ikke kan stå i den. Har skrevet mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vældig fin webshop med gode ting og priser. Alt forløb perfekt med bestilling, hurtig levering og varer der var som forventet. Eneste minus (derfor ikke 5 stjerner☺️) var at mine 2 relativt små varer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bestilte et sæt By Nord junior sengetøj samt lidt andet By Nord fredag aften, fik ordrebekræftelse og afsendelsesbekræftelse mandag morgen og kunne hente min vare tirsdag hos GLS! Har før handlet hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledte efter et HAY tray table, generelt var der op til 2-3 ugers leveringstid på det. Kom ind på Moods.dk og der stod 1-2 leveringsdage, derfor var jeg lidt skeptisk, da alle andre sider havde 2... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Salg af boliginteriør, primært dansk og nordisk design - med vægt på kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

3.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fin oplevelse trods ventetid

Bestilte et chat-board hos Moods og der stod varen var på lager. Bliver ringet op dagen efterfølgende hvor de fortæller at varen bliver sendt afsted om tirsdagen. Jeg modtager ikke noget og ej heller en ordrebekræftelse. Bliver så igen ringet op hvor Moods fortæller mig at varen bliver sendt afsted om fredagen og om det var okay. Det var det selvfølgelig.

Alt i alt en god oplevelse men det trækker ned at man skriver varen er på lager og jeg så først modtager den en uge efter - heldigvis skulle jeg ikke bruge den til gave eller lignende.

4 stjerner ud af 5.

8. April 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering halter

Jeg købte en løber hos moods.dk.

Behandlingstiden fra Moods var vel ok (ca 4 dage), men jeg fortryder at jeg havde
valgt at benytte GLS pakkeshop. Jeg fik nemlig en sms om at pakken var klar til afhentning, men da jeg kom ned i forretningen fik jag at vide at "alt var pakket ned"
fordi de skulle flytte. Dette var i fredags, men jeg må så vente weekenden over til idag, hvor jeg håber at få fat i min pakke.

Dejligt med lidt motion en fredag aften, men hvorfor sende sms til afhentning når man så ikke kan få sin pakke alligevel.

Det er selvfølig ikke moods fejl hvordan disse pakkeshops opfører sig,
men man får vist hvad man betaler for - i dette tilfælde Dkk 0,00

4. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været imponeret over den hurtige levering! Samt at varene har været en god kvalitet og levet op til mine forventningerne.

18. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suuuper service med et personligt touch!

Helt perfekt og hurtig service, da jeg kort tid inden weekenden bestilte to Lap Trays, hvoraf jeg gerne ville bruge den ene til gave samme weekend.

Først og fremmest blev jeg ringet op og fik tilbudt en anden farve til den ene bakke, da der ikke var to på lager i den bestilte farve.

Dernæst havde Moods bidt mærke i, at jeg havde ønsket hurtig levering, så da de åbenbart indså, at varerne måske ikke kunne nå frem inden weekenden som pakkepost, blev de leveret direkte fra Moods i en almindelig pose - det er da personlig service, der vil noget!

17. Dezember 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service

Skuffende oplevelse, muligt mn kan købe lækre ting på deres hjemmeside, men servicen skal man da lede længe efter.
Svar tiden på mail er helt utrolig lang, og svarene vidner o at de er ligegyldige og små arrogante.

9. Juli 2012

En fornøjelse

Varen var som forventet - leveringen hurtig som en ninja - der giv præcis 26 timer fra jeg bestilte til posten ringede på min dør :-)
Jeg handler gerne hos moods.dk igen

17. April 2012

Service, service, service.

Jeg har handlet hos moods (og tidl. Curiosa som var børnebutikken) både i den fysiske butik og også en del i netshoppen over de sidste 5 år. Jeg har altid oplevet en helt fremragende service og i den fysiske butik bliver man bestemt heller ikke skuffet; sødere og mere hjælpsomt (og serviceminded) personale finder man ikke. Sortimentet er ekstremt delikat og levering osv. er altid i top.
Det eneste lille bitte minus der er ved Moods er måske, at man ind imellem savner lidt mere udsalg eller tilbud... Til gengæld har de et lækkert lagersalg med jævne mellemrum.
Kan klart anbefales!

3. März 2012

Super!

Moods.dk er en af mine favorit netshops - ikke fordi jeg nødvendigvis behøver at købe noget hver eneste gang, men fordi der er så mange skøre, finurlige produkter, der virkelig tiltaler mig. Endvidere har moods.dk god kundeservice, hurtig levering og alt i alt en god evne til, at gøre mig tilfreds, som kunde.

9. März 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

lækkert udvalg af god kvalitet

Jeg har handlet mange forskellige ting hos Moods. Det startede med børnetøj for 4 år tilbage. Siden har jeg også købt gaver og ting til hjemmet. Jeg har aldrig haft problemer med at handle her og leveringen har altid været hurtig.

25. Juli 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig information

Skulle bestille et tæppe, som de havde annonceret for, hvor der stod dag til dag levering. Da jeg gik ind for at købe det kunne jeg ikke finde ud af hvad leveringstiden var og jeg ville gerne have det med til weekenden, hvor jeg skulle i sommerhus. Måtte skrive en mail til dem, som de først besvarede dagen efter, selvom jeg havde skrevet om formiddagen. Levering viste sig at være 3-4 uger. Der kommer jeg ikke til at handle.

8. Mai 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr