Moods Bewertungen 72

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt 2 væghængte lysestager, som kostede 350kr stykket. De er begge mega skæve der, hvor lyset sættes i. Kæmpe problem, da de derfor er ubrugelige, da lys ikke kan stå i den. Har skrevet mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vældig fin webshop med gode ting og priser. Alt forløb perfekt med bestilling, hurtig levering og varer der var som forventet. Eneste minus (derfor ikke 5 stjerner☺️) var at mine 2 relativt små varer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bestilte et sæt By Nord junior sengetøj samt lidt andet By Nord fredag aften, fik ordrebekræftelse og afsendelsesbekræftelse mandag morgen og kunne hente min vare tirsdag hos GLS! Har før handlet hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledte efter et HAY tray table, generelt var der op til 2-3 ugers leveringstid på det. Kom ind på Moods.dk og der stod 1-2 leveringsdage, derfor var jeg lidt skeptisk, da alle andre sider havde 2... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Salg af boliginteriør, primært dansk og nordisk design - med vægt på kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

3.5

Slettes

Slettes forkert firma

15. Juni 2020

Kære Christina,

Vi bliver så kede af at vi i øjeblikket oplever flere dårlige anmeldelser, som slet ikke vedrører os.

Vi er moods.dk, og du har købt - jeg gætter på en pude? - hos en helt anden butik, der hedder noget med moods.

Vil du ikke være sød at dobbelttjekke , og meget gerne slette denne anmeldelse igen asap., hvis min formodning er korrekt?

Hos os sætter vi en ære i god kundeservice, så vi er stik modsat af det, du beskriver.

Hvis din henvendelse mod forventning, vedrører os, så er vi både på mail (som vi besvarer hurtigt!) og på telefonen alle hverdage fra 9-15. Vi kan også lave fejl, men i så fald er vi altid til at træffe, og gør alt for at rette op på dem.

Mvh Bettina fra moods.dk

Fremragende betjening

Bestilte en Bolgakurv som gave til en kollega, hvor jeg havde fået skrevet forkert tlf.nr, så jeg ikke modtog de billeder af kurve, som jeg kunne vælge imellem. Rykkede efter en uge (mandag) for det bestilte og her opdagede vi fejlen. Gaven skulle bruges 4 dage senere, så tiden blev presset. Moods fik deres leverandør fra Bornholm på besøg meget tidligt torsdag morgen, inden kl. 11, var bolgakurven sendt afsted til mig.....indpakket meget fint i gavepapir. Pakken nåede frem fredag kl 11.50, som den skulle bruges kl. 12.45 😀. Det kalder jeg meget god og effektiv handel, af nogle meget imødekommende personer. Tusind tak for hjælpen.

2. Juni 2020

Hej Pia,

Tusind tak for dine søde ord og fordi du tog dig tid til at skrive.

Super dejligt, at det hele lykkedes!

Mvh Bettina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og levering til tiden

Nem og hurtigt bestilling via nettet. Levering som lovet. Super god service fra Moods.dk i forbindelse med en vare de skulle skaffe hjem. Kan varmt anbefale at bestille hos dette firma

30. Mai 2020

Antwort von Moods

Tusind tak for ordene, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse! Det gør os glade!
Mvh Sanne og Bettina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte to af deres pappelina tæpper…

Bestilte to af deres pappelina tæpper for at teste dem begge. De kom efter 2 dage og det éne var klart min favorit, sendte det andet tilbage og får pengene tilbage for det ene nu.

Super måde at handle på og supporten svarer inden for et par timer og er super rare. Kan klart anbefale Moods!

5. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at få råd og idéer…

Altid en fornøjelse at få råd og idéer til indretning. Fint sortiment med masser af fristelser. Inspirerende at gå en runde og kigge i reolerne. Går altid opløftet derfra!
Obs: En butik med lignende navn er en helt anden historie! Endelig ikke forveksle!

6. März 2019

Fem Store Stjerner.

Havde købt en væg hængende lysestage til min kone. hun ville dog hellere have en anden der var til fyrfadslys. Ringede og spurgte hvordan og hvorledes. En venlig ansat sagde jeg bare kunne komme forbi deres butik og bytte den. Det gjorde jeg og mit problem blev løst samme dag. *****

20. Februar 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt i alt rigtig godt

Eneste minus (derfor ikke 5 stjerner☺️) var at mine 2 relativt små varer var pakket både i hver sin kasse OG i en enorm papkasse med helt utroligt meget plastik og papir proppet i. Selvfølgelig skal varer der kan gå i stykker, pakkes forsvarligt, men dette var overkill og noget bøvlet at skaffe sig af med alt det emballage efterfølgende.

15. Januar 2019

Perfekt

Perfekt. Der var udsigt til 2-3 ugers leveringstid, men kom efter 2 dage

28. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min absolutte favoritshop på nettet

Moods er altid mit førstevalg. Her er et kæmpe sortiment og jeg kan finde de nyeste trends og lækre ting til hjemmet, og man går aldrig forgæves, når der skal findes gaver. Her er noget for enhver smag og pengepung. Ikke mindst er der rigtig god service og stor hjælpsomhed at hente, hvis man skulle have brug for et par gode ideer - og så har Moods den flotteste, lækreste gaveindpakning!

24. September 2017

Netsalg med et smil

Kæmpe udvalg - fantastisk kundeservice - hurtig levering ;-) Kan bruge timer i deres showroom og går aldrig forgæves når man skal bruge en lækker gave.
Tak for utrolig hjælpsomhed og dejlige smil.

25. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En butik jeg bruger meget ofte!

Jeg har handlet rigtig meget i moods, og jeg har kun gode oplevelser med dem. De er altid hjælpsomme og pakker ind med glæde. Har flere gange købt fx puder eller andet som var i forkert farve. De har altid byttet om med et smil. De har et kæmpe udbud af varer, og de har fingeren på pulsen mht lækre små firmaer der kæler for detaljerne. Så du kan finde alt fra klassikere til de mere unikke brugsgenstande her. En klar favoritbutik, når der skal købes gaver (store som små, og til store som små)! Kan absolut og varm anbefales.

6. Juni 2017

Ualmindelig dårlig service

Jeg bestilte nogle forskellige ting d. 8/4/2017 hos moods.dk, hvor jeg så modtog min pakke d. 11/4, alt var godt. Moods.dk oplyser selv at de giver 100 dages returret, og da jeg ønskede at returnere en ting fra min bestilling, sendte jeg den retur. Jeg sender tilbage med GLS, får en kvittering for min returnering og forventer at mine penge snart kommer retur. Jeg undrer mig, stadig ingen penge midt maj, jeg ringer til kundeservice, hvor hun siger jeg skal kontakte GLS, hvilket jeg så gør - GLS oplyser mig, at de havde afleveret pakken hos Moods.dk først i maj.
Jeg ringer med det samme tilbage til kundeservice hvor hun så pludselig finder min pakke og siger at de ikke er kommet til den endnu, men at det vil ske snarest. Dags dato 30/5/2017, er pengene stadig ikke retur og jeg kontakter fustreret kundeservice igen, hun beklager bare og siger at de har glemt den og at det bliver ordet idag. Det håber jeg sandelig, godt nok sidste gang jeg handler hos en forretning der står så meget i modsætning til deres egne oplyste service.

30. Mai 2017

Købt en plaid for 799,00

Købt en plaid for 799,00. Den ankommer med et prisskilt på kr. 650. Kontakter leverandøren, der oplyser at den vejledende pris er 630,00. Anmoder om refusion af de for meget betalte 150,00. Får mail, hvor Moods skriver, at prisskiltet må være blevet " klistret på ved en fejl fra et andet tæppe" Æv - uærlig mail og en rådden forretningspolitik. Godt råd: Vær kritisk over for de priser Moods oplyser- De er bestemt af Moods, og er ikke et udtryk for vejledende salgspriser.

8. Mai 2017

Fremragende service!

Bestilte varer kl. 6 en fredag morgen, og fik blot 5 timer senere besked om at varer var pakket og afsendt. Modtog varer allerede mandag morgen. Havde i kommentarfelt spurgt om det var muligt at få tingene pakket ind (som hvis man havde handlet i den fysiske butik), da det var en gave til en veninde. Modtog varerne pakket nydeligt ind, lige klar til at give videre modtager. Perfekt og nemt! Derudover er det muligt at betale med Forbrugsforeningens kort. Absolut ikke sidste gang, jeg har handlet på moods.dk!

3. Januar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr