Møllgaard VVS Bewertungen 18

2.4

1. Klempner
  2. Zimmermann
  3. Elektriker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Firmaet Hans Møllgaard VVS-Center ApS har eksisteret siden 1976, hvor værkstedet startede i en garage og beskæftigede, ud over Hans Møllgaard, kun én mand. Stille og roligt er firmaet vokset - flyttet til større lokaler og beskæftiger i dag omkring 25 mand.

2.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefales.

Kan absolut ikke anbefales.
Montør kunne ikke afmontere loft til trods for at min mand tilbød at gøre det for ham. Han skar hul i loftbrædder i stedet for at skrue plade ned. Måtte ringe flere gang retur til firmaet for at få afklaring på skadens omfang. Efter 1 uge fik jeg svar på, at de ikke kunne løse sagen, men at der skulle en tømmer til. Nu er regningen kommet på 1400kr og skal ligeledes ud og skaffe nye loftsplader.

14. November 2025

Brugt Møllgaard VVS flere gange

Brugt Møllgaard VVS flere gange. Både til udskiftning af radiator, problemer med fjernvarme anlægget og når der har været utætte rør. Tak for hurtig respons, og fordi i vender tilbage på en henvendelse som i lover. Og når man ringer og har spørgsmål til regningen, bliver taget hånd om sagen. Det er god kundeservice, at man reagere hurtigt på kundens henvendelse!

18. Februar 2025

Idioter

Nååååå! Så gik den ikke længere, en virksomhed som opkøber små virkomheder for at blive stor! Så jeg kunne forestille mig at i kan sidde og aftale prisen sammen? I kan jo ikke lave gas,så skal i jo Hedensted vvs indover🙃 jeg skal vide hvem jeg har ansat til en opgave, vi kom aldrig så langt jeg har ringet 4 gange på en uge og har fået fat i 4 forskellige der ikke kunne huske hvad de de selv hedder! Og ikke var i stand til at lave en aftale om noget som helst med en meget lille opgave som at installere et nyt gaskomfur🤷‍♂️🎄 vi ringer lige tilbage, du høre lige nærmere, jeg finder lige ud af noget, !! Først da man ringer en uge efter om
Natten kl 24 !! En af de 5 der sidder ved magten får man i tale, da man lige regeret med at starte en ny dag med 2500kr i opstart gebyr, men han fik sig en opvågning som hel sikker ikke er sundt men fåhåblig giver stof til eftertanke !! Mandag morgen kl 7 ringede Hedensted vvs, du har ringede forkert, og mølgård har ringet (for sent) .. for mig ser det ud til i deler peeper nøderneden mellem hinanden, som en anden skole klasse, det kan hvis kun blive alt for dyr!! 🤨 hvis der er spørgsmål!! Brian Nielsen tlf 50411917

9. Dezember 2024

Fantastisk service

Fantastisk service.
Montør kom samme dag jeg ringede og lavede vores fjernvarmeanlæg.
Dygtig, hurtig og kompetent firma og behagelig montør.

27. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris, god kommunikation og godt resultat

Vi har i forbindelse med udskiftning af jordledning/stikledning fra stophane og ind i huset, fra jern til plast, indhentet forskellige tilbud hvor Møllgaard var suverænt billigst og tilbød den mest nænsomme/mindst gennemgribende løsning, som betød at vi fik boret hul til den nye ledning, og kunne undgå at banke gulvet i bryggerset op - super skønt!

Særligt Kasper fra Møllgaard har været god til at hjælpe med at viderbringe de relevante oplysninger til vandværket, i forhold til at sikre tilskud til opgaven, fra vandværket.

Møllgaard kontaktede os selv da tiden nærmet sig til at det var vores tur i “udrulningen”, men der opstod desværre forsinkelser da vi kom tæt på den først oplyste dato, igen var Møllgaard på forkant og kontaktede os i rimelig tid, og holdte os opdateret.

Alt i alt en super oplevelse fra indledende dialog omkring opgaven til udførsel, og vi vil bestemt henvende os til Møllgaard igen, næste gang vi har brug for en VVS’er :-)

29. Mai 2024

Havde en aftale kl 12

Havde en aftale kl 12
Tog fri fra arbejde da der ikke var kommet nogen kl 15 ringede jeg for at høre hvor de blev af, ja de havde fået en anden opgave så de kom IKKE 😡😡😡
Hvorfor faen ringer eller skriver de så ikke. De komme ALDRIG ind i mit hjem.

1. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snyder konsekvent med priser

Vi har to gange brugt Mølgaard VVS. Begge gange til et servicetjek af en fjernvarmeunit. En forholdsvist simpel opgave, der tager 30-45 minutter.

Begge gange har de udført servicen. VVS'eren har været flink og hjælpsom. Begge gange har de dog også forsøgt at snyde os med deres prissætning.

Første gang i 2021, hvor de forsøgte at fakturere os for det dobbelte antal timer fordi de mente der havde været to håndværkere ude. Vi måtte dog minde dem om, at der kun var en (pånær ham, der sad og spiste frokost i bilen). Denne gang tilrettede de fakturaen.

Anden gang var i 2022, hvor timeantallet igen var fordoblet, men denne gang fordi de hævder også at bruge tid efterfølgende på "kvalitetssikring". Samtidigt var der også pludselig kommet ekstra gebyrer i form af fee til servicevogn, samt miljøtillæg.

Møllgaard kan dog ikke selv se noget mærkeligt i at prisen er fordoblet ift. første gang de udførte den præcist samme service.

Ikke overraskende har vi efterfølgende hørt om andre med samme oplevelser.

17. November 2022

Fornem service

Kontaktede Møllgaard til eftersyn af et fjernvarmeanlæg, de ikke havde installeret. De konstaterede at en ventil skulle skiftes. Sørgede for at garantien dækkede på trods af overskreden tid.
De ordnede det hurtigt og godt.
Ringer helt sikkert til dem næste gang jeg får brug for hjælp.

16. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil ikke anbefale til nogen.

Vil ikke anbefale til nogen.
Skulle betale løn til to selvom der var plads og arbejde til en, sammenlagt blev der ikke arbejdet 3 timer, da se skulle ude og spise i byen,men alligevel skulle betale for 7- 8 timer.
Opdaget efter halvår, at abejdet ikke udført helt og skulle ringe efter dem igen.
Aftalt maks pris, men da vi fik regningen var den overskedet.

23. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt synligt arbejde er noget sjusk...

Intet er i vater, det er bare klasket op - ingen faglig stolthed på mit projekt!!

Jeg kan kun forestille mig hvordan de ting jeg ikke kan se er lavet.

(Møllgaard havde VVS entreprisen på mit Finn Mortensen Hus, så har kun klaget til ham og ikke Møllgaard - derfor giver jeg ikke en stjerne!)

25. Januar 2018

Arrogant direktør

Kan kun fraråde al brug af dette firma.
Direktøren som tager sig af kundehenvendelser fra Huscompagniet er arrogant og lytter ikke til kunden.

Vores gasfyr meddeler producenten at kedlen har taget varig skade pga. snavs i vandet.
Dog mener Mølgaard VVS at de ved bedre.

14. Februar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umulig at lave en aftale om servicebesøg

Har gennem et par år (grundet vores garantiperioden) flere gange haft brug for servicebesøg til vores gasfyr, grundet mindre utætheder.

Ringer til Møllgaard for at få en aftale om servicebesøg, kan ikke få et tidspunkt pr.telefon, men firmaet lover at ringe tilbage når kalenderen lige er tjekket, men de ringer ALDRIG tilbage.

Efter flere gentagne ekstra opkald, lykkes det langt om længe at få en montør ud.

Nu har vi igen brug for et servicebesøg og har for 14 dage siden kontaktet firmaet, der lovede at ringe tilbage..... -vi har ikke hørt fra Møllgaard endnu!!

Nu gider vi ikke mere!!!!

Andet VVS firma er kontaktet

9. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et skift af en pakning på en varmvandsbeholder viste sig ikke og holde og vandet fossede ud. Vi begrænset skaden og ringede til Møllgaard som havde installeret og skiftede pakningen. Der var ingen diskussion. De kom og skiftede hele beholderen allerede næste formiddag.
For at sige det lige ud: Fanme god service.

4. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, effektiv og god service

Nu har jeg ad to omgange haft problemer med gulvvarme i mit hus fra 2007. Begge gange har Møllgaard VVS rykket ud hurtigt, og har bare løst problemerne, uden nogen form for bøvl. Det er fandme dejligt!!

21. Oktober 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr